31 ian. 2014

Mic album foto de iarna (cu viscol , zapada si joaca) . :)



Pentru ca zapada ... 
Pentru ca lopata ...
Pentru ca treaba ...
Pentru ca nu am stat precum altii ...
.... acestea sunt singurele foto pe care am reusit sa le fac in aceasta perioada.  



















30 ian. 2014

Vin alegerile !






~~~


IARNA PE OLIȚĂ (2014) .

[ "ZAPADA ESTE BUNA PENTRU AGRICULTURA ." ATUNCI ... SA NE BUCURAM PENTRU SPECULANTII DIN AGRICULTURA SI PENTRU SMECHERII DIN INDUSTRIA ALIMENTARA , DEOARECE, PENTRU MAJORITATEA ROMANILOR -in preturi- , ORICUM NU SE VA SIMTI , ASA CUM NU S-A SIMTIT NICI PRODUCTIA RECORD DIN ANUL 2013 ! ]

____________________________________________

" Nushthu' "  fratioare cum is altii , dar eu m-am cam plictisit de zapada si frig ... Inca de aseara !

La noi , la scara de bloc , nu a mai iesit decat o singura persoana la deszapezit . Bashca faptul ca , zilele trecute, alaturi de mine si vre'nicul mascul al presedintei de asociatie , a mai iesit un vecin mai in varsta si bolnav de inima , in loc sa iasa ceilalti 4-5 barbati/tineri de pe scara (ce stateau pititi in plapumi).
La scara vecina au iesit doar doua persoane (si a treia a venit la urma) .

Zilele acestea mi-am dat intreg programul peste cap si a trebuit sa aman o groaza de activitati productive, schimband ordinea prioritatilor . Am lasat deoparte o groaza de activitati care imi asigura papica ...

Stiu , unii braveaza si se "bucura" de iarna, de zapada, de lopata . Vrajeala !
Este usor sa te bucuri , cand inca te mai intretin parintii/taticul si nu ai CU ADEVARAT grijile casei tale , grija zilei de maine , grija ingrijirii parintilor/parintelui, etc. ( chiar daca, aparent, esti salariat ) .

Imi dau demisia din functia de "lopatar" . Dati voi la lopata , ma !
De aseara m-am alaturat celor nesimtiti . In tara aceasta , este mult mai bine sa fii nesimtit .

24 ian. 2014

"AFACEREA MAIDANEZUL"



""" (...) Traficanţii de câini fac parte dintr-o organizaţie criminală internaţională (Dog Mafia), care este parte din „Zoomafia”, cum o numesc italienii – deocamdată cei mai porniţi din UE împotriva traficanţilor de animale – şi care are în vedere „exportul” ilegal de animale în general. Dar, totuşi căţeii sunt, de departe, cei mai profitabili în tot comerţul ilegal din Europa, devansând caii pentru curse sau carne şi animalele exotice de companie. Despre traficanţii de câini o să scriu detaliat într-un articol viitor, dar o să vedeţi că o parte dintre cerşetorii de pe internet se regăsesc şi printre traficanţii de câini fără stăpâni, care ajung pe mâinile zoofililor, pe mesele de operaţii pentru vivisecţii, în laboratoare clandestine pentru testări farmaceutice, ca hrană pentru carnivorele din grădinile zoologice sau aflate la persoane particulare, ca parteneri de antrenament pentru câinii de luptă, în tăbăcării pentru pielea lor sau pur şi simplu în farfuriile unor popoare care consumă carne de câine! Probabil că pentru unii cititori o să constituie un şoc aflarea informaţiei că unii fermieri din Elveţia – da, ţara pe care toată lumea o vede ca pe o culme a civilizaţiei! – consideră carnea de câine o delicatesă. Dar, aşa cum am spus, Mafia traficanţilor de câini o să constituie subiectul unui alt episod din serialul „Afacerea maidanezul”! (...) """ [ Intreg articolul AICI - link ]

21 ian. 2014

[ un fel de lamuriri pentru magistratii si militienii care-mi citesc blogul ] :) Pai hai sa vedem unde se ascunde pericolul social ...


... si cine este cu adevarat mincinosul onanist, cel care iubeste nefiresc animalele  .  ;)





1.  In primul rand,  nu am avut niciodata o discutie in contradictoriu, pe blogul personal, cu Onan Barbarul cel Las si Osanzos . Mai mult , pe blogul personal, nu am avut nicio discutie in contradictoriu nici macar cu alti zoofili plecati cu pluta . (mai ales ca , pe blogul meu, este activata moderarea comentariilor de vreo cativa ani)



sursa foto
2.  Spurcaciunea , fara ca eu sa-l bag in seama initial , a gasit de cuviinta sa o injure pe biata mama (decedata) , deoarece nu i-a convenit gluma/ironia facuta de catre mine la un articol din Observatorul PH (proba exista in print-urile de mai jos, chiar daca el si-a sters injuraturile , incercand sa isi stearga urmele) .  Evident , a insistat a se lega de memoria mamei , neavand curajul de a sta fata in fata cu mine si a-mi spune prin viu grai ceea ce spunea cu atata nesimtire folosindu-se de tastatura ...   El a fost cel care a provocat si care a cautat galceava. De aici a pornit toata povestea acestui tembel care sufera de nebagare in seama si de lipsa prietenilor adevarati .



3.  Tot in printurile de mai jos sunt prezentate o mica parte din probele ce evidentiaza moralitatea si psihicul labil ale acestui individ las si mocofan .  Unele ma implica direct , altele se refera doar la pericolul social pe care il prezinta un astfel de individ trist, ce are probleme psihice grave (instigari la omor deosebit de grav, amenintari , instigari la mutilare, injuraturi gratuite , etc. )   :)







____________________
______________
______
___









* instigare la omor deosebit de grav *

* instigare la omor, la mutilare si
vatamare corporala grava*









P.S.:
Cu acest articol am incheiat orice pomenire, pe blogul personal, in  legatura cu acest zoofil psihopat si onanist .
Restul probelor (cat si alte amanunte juridice/judiciare ce privesc persoana respectiva + alti cativa zoofili mocofani ) vor fi prezentate Procuraturii si instantei competente ... Deoarece, acum , este randul meu sa mut pe tabla de sah ( hartuire, denunt calomnios, daune-interese si altele asemenea) . Zoofilii isterici si mocofani , au avut dreptul la primele doua mutari  (toti imbecilii si psihopatii au drept la petitii si plangeri penale, nediscriminatoriu) . Ambele au esuat (precum era de asteptat) .


20 ian. 2014

Imbucaturi mucegaite .



[ tagliatelle con gorgonzola dolce]








19 ian. 2014

Caini abandonati si javre agresive (fotografiati in acest weekend , in Ploiesti) .



HUSKY abandonat si hoinar pe strazile Ploiestiului . 
Acesta vagabondeaza in zona bisericii Sfintii Voievozi, Ploiesti, in apropierea zonei Piata Anton . 
Fotografiile sunt facute vis a vis de biserica .
Pare batraior si are un inceput de cataracta (la amandoi ochii) . Este pasnic , dar nu sta sa pui mana pe el .
Fotografiile sunt facute Sambata dimineata (18.01.2014) .

HUSKY abandonat si hoinar pe strazile Ploiestiului . 
Acesta vagabondeaza in zona bisericii Sfintii Voievozi, Ploiesti, in apropierea zonei Piata Anton . 
Fotografiile sunt facute vis a vis de biserica .
Pare batraior si are un inceput de cataracta (la amandoi ochii) . Este pasnic , dar nu sta sa pui mana pe el .
Fotografiile sunt facute Sambata dimineata (18.01.2014) .

HUSKY abandonat si hoinar pe strazile Ploiestiului . 
Acesta vagabondeaza in zona bisericii Sfintii Voievozi, Ploiesti, in apropierea zonei Piata Anton . 
Fotografiile sunt facute vis a vis de biserica .
Pare batraior si are un inceput de cataracta (la amandoi ochii) . Este pasnic , dar nu sta sa pui mana pe el .
Fotografiile sunt facute Sambata dimineata (18.01.2014) .




~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~


Javre deosebit de agresive , aflate "in nunta" .
Zona strazilor Eremia Grigorescu, Lacul Balea (Ploiesti) .

Javre deosebit de agresive , aflate "in nunta" .
Zona strazilor Eremia Grigorescu, Lacul Balea (Ploiesti) .



In sfarsit va incepe marea curatire si javrele adunate de pe strazi vor fi eutanasiate in masa . 
Insa, eutanasia fara aplicarea corecta a unor sanctiuni aspre pentru cei ce abandoneaza cainii pe strazi , nu va rezolva problema decat pe jumatate .
Btw, brusc , au cam disparut toti zoofilii dezaxati si toate babetele isterice care se tavaleau pe pavajul din fata primariei ... Cand s-a ingrosat gluma si a inceput sa se lase cu sanctiuni , au disparut marea majoritate a "iubitorilor" .
Asteptam cu interes sa se ia masuri si in privinta iubitoarelor care vand caini de talie mica , in tarile din Europa , catre laboratoarele de teste si altele asemenea (ele declarand ca ii dau spre adoptie) si pe spinarea carora aduna bani frumusei  (eu nu imi permit Logan 2013 , dar astfel de babute amarate isi permit) .

Popa prostea & biserica Sfintii Voievozi din Ploiesti .

Intro:
Eu nu imi permit nici macar telefon cu disc :))) ,
iar dascalul miop de la biserica Sf. Antonie/Sfintii Voievozi, din Ploiesti, are Galaxy S4 .
Viata amuzanta !
M-a convins.
Sigur ortodoxia este calea cea dreapta
(pentru un telefon mai de Doamne Ajuta si o masina mai fara probleme) .

Cum o fi sa fi fost multi ani popa cu functii inalte in Prahova/Ploiesti , sa ai sub ocrotire o biserica cu o vechime de sute de ani , dar sa te incurci de mai multe ori la slujba de pomenire a mortilor si , la urma, sa uiti ca trebuia sa le canti fraierilor veniti cu parastase si "vesnica pomenire", dar sa nu uiti sa iti barfesti vecinii deranjati de clopotele matinale (etichetandu-i drept satane si necurati) si  , de asemenea, sa faci un pic de propaganda rasist-discriminatorie , spunandu-le fraierilor prezenti in capela Ioachim si Anna ca, daca nu vor strange randurile, or sa vina musulmanii (precum niste fiare salbatice ce sunt) si le vor da jos crucile de pe turlele bisericilor din Ploiesti ..... (biserica Sfintii Voievozi , Ploiesti) ?!?!?
Nu mai spun ca dascalul cu S4 a uitat crezul ortodox si, la un moment dat,  s-a lasat un "blank" de vreo 20-30 secunde , pana s-a prins popa din altar si i-a soptit "Si intru Duhul Sfant, Domnul de viata Facatorul,
Carele de la Tatal purcede, Cela ce impreuna cu Tatal si cu Fiul este inchinat si slavit,(...) "
=))))))))))))))))))))))))))))
Probabil , dascalul, se gandea la aplicatiile din telefon .

14 ian. 2014

SPITALUL JUDETEAN PLOIESTI - spitalul mortii si al incompetentei .



         Inca un caz de malpraxis la Spitalul Judetean Ploiesti (din nou , la mine in familie) .
A fost nevoie ca ieri , persoana in cauza sa ajunga la Bucuresti , la Cantacuzino , ca sa i se spuna ca (din cauza tratamentelor si diagnosticului gresit pus de catre cei de la Judetean Ploiesti ) ii vor taia laba piciorului ..... Mai dureros a fost atunci cand i s-a spus ca , daca ar fi venit la ei de prima data, nu s-ar fi ajuns pana in faza aceasta.
Cei de la Judetean Ploiesti au prescris medicamentele gresite (antibiotice la greu , acolo unde nu era voie sa se prescrie asa ceva) , punand un diagnostic gresit si tinand pacientul pe tratament eronat si daunator, timp de trei luni .

Pana la urma , nu i-au amputat laba piciorului ci doar un deget ... si a ramas sub supraveghere la Cantacuzino.
Exista un risc de 60 - 70 % ca situatia sa se agraveze si sa se revina la ideea de amputare .

Si , din nou , imi aduc aminte de mama ........................................................

SGU Ploiesti si PARCARILE DIN TIMPUL CELUI DE-AL 2-lea RAZBEL MONDIAL .


Doua zile la rand ... 
Parcarea SGU Ploiesti , in spatele Casei Sindicatelor ... 
Situatie cretina si repetitiva ... 
Eu, prostul, baiatul lu' baiat corect .... 
Sictirul tipic romanesc ... 
Taranii de Ploiesti ...

Ieri dimineata (ora 8:30 AM ), am asteptat 30 min. pentru ca duduia taxatoare sa apara la orizont (angajata SGU Ploiesti)  . 
A venit mandra , cu un Peugeot visiniu. Abia se mosmondea. Am pierdut 30 minute sa o astept pe cucoana sa vina , pentru ca , daca as fi plecat, cu siguranta m-as fi trezit cu rotile blocate sau cu masina ridicata . BATAIE DE JOC ! 
Dupa cateva ore, cand am venit sa imi iau caruta din parcare, evident am gasit alarma "deranjata" (fusese pornita cat am fost eu sa-mi rezolv treburile prin zona) . Cocoana taxatoare se cam balabaia si o dadea in balarii , nestiind ce sa mai minta , cand am intrebat-o ce s-a intamplat.

Astazi de dimineata (ora 8:10 AM) , din nou am asteptat 20 de minute sa apara taxatoarea la orizont (alta decat cea de ieri) . 
Desigur, cand m-am dus sa imi iau caruta din parcare, am constatat ca (DIN NOU) alarma fusese pornita . In plus , pe partea stanga a barei din fata, o frumusete de dunga/zgarietura cu vopsea alba (probabil de la vreun taran care nu stie sa parcheze decat vaca pe islaz) . Cand am intrebat taxatoarea SGU ce s-a intamplat (explicandu-i ca de aceea platim o carca de bani pentru parcare) , a dat in balbaiala , aruncand vina pe cei care reparau iesirea din parcare si zgomotul produs de pickhammer . Bine , bine, dar zgarietura si dunga alba ?!?! Nu a stiut ce sa raspunda ....
De asemenea , am gasit umblat si la oglinzi . Eu le las pliate tot timpul , iar acum am gasit oglinda de pe partea soferului deschisa .

____________
Evident ca , in ambele dimineti , vazand ca nu este nimeni dornic de incasat bani pentru parcare, am fost la chioscul de peste drum (unde isi beau cafeaua si isi fumeaza tigarile taxatoarele) pentru a pune intrebari in legatura cu lipsa taxatoarei din zona parcarii, insa cele prezente acolo mi-au zis ca a lor colega (ce raspunde de parcarea de la Sindicate) este pe drum si ca ele nu pot incasa pentru locul unde am lasat eu masina. Mi-au recomandat sa o astept .

Platim o carca de bani pentru parcarile SGU , sperand ca acolo carutele ne vor fi in siguranta , ocrotite si pazite , dar le gasim zgariate si .... vai de noi !!!!

Muie SGU !
Muie Donald, fiul lui Dumniezo , regele parcarilor pline de gropi si al cimitirelor pline de hoti !



Post Scriptum:
Astazi (in sfarsit) s-au apucat sa repare iesirea din parcare (in spatele Casei Sindicatelor) , dupa ce zeci de masini si-au rupt amortizoarele in imensa groapa ce ocupa singura iesire din parcarea respectiva .





(sursa foto)

10 ian. 2014

Dragi parinti , copiii vostri sunt pe moarte .


     Zi de zi vad si aud, in vestiarul de la sala , adolescenti (16-18 ani) care consuma steroizi, proteina sintetica si alte substante pentru cresterea masei musculare (fara ca parintii lor sa stie). 
Inainte de a intra in sala , dupa ce se schimba in vestiar, consuma pastilele respective sau isi prepara prafurile cu steroizi/proteine/creatina/etc. si apoi merg in sala de fitness .
Nu si le procura de la sala si nu le folosesc sub indrumarea unui specialist . Vin cu ele ... ei stiu de unde .
Vad pustani care in doua luni si-au dublat masa musculara si au grupe de muschi precum muschii unui adult lucrat natural ani de zile. Mi se pare hidos (nu , nu sunt invidios) !
Pacat ca nu constientizeaza pericolul si riscurile la care se expun !
De aceea se moare din ce in ce mai des la 25-30 ani de stop cardiac ...
De aceea din ce in ce mai multi tineri au pancreasul si ficatul facute prastie ...
De aceea apar din ce in ce mai multe cazuri de leucemie ...
De aceea avem din ce in ce mai multi tineri obezi ...

Da , in urma cu cativa ani buni , si eu am folosit creatina+proteine sub forma de praf (MassForte - se prepara cu lapte caldut), pe o perioada scurta . Aveam impresia ca sunt prea slab . Aveam in jur de 65-70 kg. Cand am inceput sa pun pe mine , ma mandream si eram in culmea fericirii.
Acum , de vreo doi ani , ma tot chinui sa slabesc ... si tare greu imi este ! Acele prafuri , luate in urma cu cativa ani , mi-au dereglat intreg organsimul .

SUPRAVEGHEATI-VA COPIII ADOLESCENTI !
AVETI GRIJA CE SUBSTANTE CONSUMA !
STATI DE VORBA CU EI , MERGETI LA UN SPECIALIST CARE SA LE EXPLICE RISCURILE LA CARE SE EXPUN DACA CONSUMA ASTFEL DE SUBSTANTE !
INVATATI-I SA FACA SPORT/SALA NATURAL SI CU O ALIMENTATIE PROTEICA CORECTA !
_____________

Asa ceva se intampla in toate vestiarele salilor de fitness, nu doar acolo unde frecventez eu, si se intampla cu preponderenta in randul tinerilor cu varste intre 16-20 ani .

* in urma cu 8 ani *

9 ian. 2014

[ articol din categoria "SUGETI PULA!"]


Dupa ce am circulat ieri dimineata cu titiul prin Ploiesti, pot declara ca am ramas marcat pe viata ...

Cum cacat , pe o ceata cu vizibilitate de doar in 3-5 m, sa circuli fara niciun fel de lumini aprinse ? ( nu doar unul , ci 50% dintre soferii intalniti circulau astfel )

Cum cacat , la semafor (pe asemenea ceata), sa depasesti coloana , incadrandu-te smechereste pentru la stanga, iar apoi sa incerci sa fentezi celalalte 15 autoturisme spre a fura startul pentru inainte ? (era un taran cu Logan tunat - tip race car ) Nici de-al dracu nu am vrut sa il las (recunosc , am abuzat de claxon si urari de bine ) .Nu a comentat nimic .
Totul s-a petrecut la intersectia  "Mos Craciun", directia Pod Inalt spre Centru , unde dobitocul se incadrase pentru Malul Rosu si vroia sa mearga spre centrul Ploiestiului (doar pentru ploiesteni este descrierea).

Cum cacat , dupa ce ca era o ceata precum o piftie plina cu grasime (aproape 0 vizibilitate), taranii tarnacopisti din cartierul unde domiciliez (adica 80% dintre localnici) insista sa circule pe interzis pe o strada unde nu incape decat un singur autoturism ???



Pentru toti cei care procedati precum cei de mai sus :

VEDEA-V-AS CARUTELE UN MORMAN DE TABLE MOTOTOLITE SI INCOLACITE PE DUPA COPACI , IAR PE VOI... ADUNANDU-VA IML-ul  CU PENSETA DIN CAMP SI CU CREIERII IMPRASTIATI PE ASFALT !


____________________
______________
_________




Intre timp , uite aici ambitie si pasiune:





7 ian. 2014

Despre igiena intima .




[sotul la farmacie]

- Aveti tampoane ?
- De care doriti ?
- De pizda, doamna .




6 ian. 2014

Este vremea pentru dieta ...



Radem ... Glumim ... E vremea ca sa slabim !
Nu am mancat pe credit sau pe datorie si s-au cam reasezat straturile de trista amintire. :)))
Drept urmare lasam toate grasimoasele in frigider/congelator si trecem la asuprirea stomaculului cu alimente sanatoase .

Meniul de astazi ?

Pomelo , clementine, portocale , apa plata cu lamaie .


5 ian. 2014

[resturi alimentare la sfarsit de 2013 si inceput de 2014]



Asa arata piftia de la frigider. :)))
Mic dejun pentru grasi .


Tochitura din
organe de porc , in sos de rosii
si smantana .
(organe: inimi de porc, limba, rinichi, ficat)
Ciortan de iepulash la baitz
 cu ulei de masline, usturuoi + alte miroase .



Margini(batoane)
 de la placinta taraneasca
cu branza dulce si stafide.
Placinta taraneasca cu branza dulce
si stafide (fara zahar pudra).


Vinete cu maioneza.
Salata "buf" .


Cocktail de iepure si curcan .
Iepure la tava , impanat cu usturoi si
scaldat in vin.



Muschiulet de " porcule " .


Cina pentru grasani.

Supa de curcan cu taitei de casa.



Tort de mere (home made) .

Școala în comunism: Reguli de purtare pentru elevi .






În școală și în afara școlii, elevii au următoarele îndatoriri:

I. Să cunoască și să respecte regulamentul și dispozițiile date de școală;


- să vină cu regularitate la cursuri, fără să întîrzie de la ore și să respecte întocmai programul zilnic de activitate al școlii;
- să-și însușească temeinic cunoștințele și deprinderile prevăzute în programa școlară pentru a deveni cetățeni folositori patriei;
- să participe după puterile lor la munca patriotică și la alte acțiuni inițiate de școală;
- în atelierul școlii și în producție să respecte cu strictețe regulile privind tehnica securității și protecția muncii;
- să păstreze și să apere avutul obștesc, bun al întregului popor;
- să vină la școală îmbrăcați în uniformă, curați, cu părul îngrijit, iar la orele de curs să aibă rechizitele și cărțile necesare;
- să intre în clasă îndată ce a sunat, să-și ocupe liniștit locul în bancă și să stea corect;
- să asculte atenți explicațiile cadrelor didactice și răspunsurile elevilor și să nu părăsească clasa fără învoirea profesorului sau a învățătorului;
- să se ridice când sînt întrebați și să se așeze la loc, numai cu încuviințarea profesorului, iar atunci când vor să răspundă la lecții sau să întrebe ceva, să ridice mîna;
- la intrarea cît și la ieșirea din clasă a învățătorului, a profesorului, a directorului și a organelor de inspecție școlară precum și a altor cadre didactice și persoane mai în vîrstă, să salute sculîndu-se în picioare;
- să arate respect învățătorilor, profesorilor și directorului școlii în toate împrejurările;
- să se poarte cu atenție și cu grijă cu cei mai în vîrstă și cu cei mai mici, să fie gata să dea ajutor bătrînilor, invalizilor și bolnavilor;
- să ajute pe părinți în treburile casnice și să se îngrijească de frații și surorile mai mici;
- să umble cu atenție pe stradă, în autobuze, în tramvaie, respectînd regulile de circulație;
- să frecventeze numai acele spectacole și manifestări publice corespunzătoare vîrstei lor și recomandate de școală;
- să se poarte modest, cuviincios și disciplinat în școală și în afară de școală. Să țină la demnitatea de elev, avînd o comportare și o ținută corectă, în școală și în afară de școală;
- să lupte pentru păstrarea onoarei clasei și a școlii din care fac parte;
- să fie cinstiți, drepți și curajoși;
- să nu folosească expresii jignitoare care înjosesc pe alții, ca și pe cei ce le folosesc, să lupte împotriva huliganismului, a manifestărilor naționale, șovine, a misticismului și a superstițiilor;
- să aibă o purtare tovărășească față de colegii lor și să ia parte activă la viața colectivului din care fac parte. Să ia atitudine hotărîtă împotriva celor care nu se supun îndatoririlor de elevi, încălcînd disciplina școlară;
- să participe activ la diferitele forme de autoservire organizate în școală și internat.
Cunoașterea și respectarea regulilor de purtare constituie o obligație pentru fiecare elev.

II. Elevul este dator să aducă la școală carnetul de elev în fiecare zi cînd are cursuri;


- să-l prezinte, la cerere, profesorului, dirigintelui sau directorului școlii;
- să-l prezinte părinților (tutorelui), după fiecare notare făcută la școală;
- să-l păstreze curat.
Aceste reguli sunt extrase dintr-un carnet de elev aparținând unui elev al Liceului „Mihai Viteazul” din București, anul școlar 1964-1965.


__________________

Foto: http://elvisdobrescu.files.wordpress.com/

http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/scoala-comunism-reguli-purtare-elevi

*via*