21 ian. 2014

[ un fel de lamuriri pentru magistratii si militienii care-mi citesc blogul ] :) Pai hai sa vedem unde se ascunde pericolul social ...


... si cine este cu adevarat mincinosul onanist, cel care iubeste nefiresc animalele  .  ;)





1.  In primul rand,  nu am avut niciodata o discutie in contradictoriu, pe blogul personal, cu Onan Barbarul cel Las si Osanzos . Mai mult , pe blogul personal, nu am avut nicio discutie in contradictoriu nici macar cu alti zoofili plecati cu pluta . (mai ales ca , pe blogul meu, este activata moderarea comentariilor de vreo cativa ani)



sursa foto
2.  Spurcaciunea , fara ca eu sa-l bag in seama initial , a gasit de cuviinta sa o injure pe biata mama (decedata) , deoarece nu i-a convenit gluma/ironia facuta de catre mine la un articol din Observatorul PH (proba exista in print-urile de mai jos, chiar daca el si-a sters injuraturile , incercand sa isi stearga urmele) .  Evident , a insistat a se lega de memoria mamei , neavand curajul de a sta fata in fata cu mine si a-mi spune prin viu grai ceea ce spunea cu atata nesimtire folosindu-se de tastatura ...   El a fost cel care a provocat si care a cautat galceava. De aici a pornit toata povestea acestui tembel care sufera de nebagare in seama si de lipsa prietenilor adevarati .



3.  Tot in printurile de mai jos sunt prezentate o mica parte din probele ce evidentiaza moralitatea si psihicul labil ale acestui individ las si mocofan .  Unele ma implica direct , altele se refera doar la pericolul social pe care il prezinta un astfel de individ trist, ce are probleme psihice grave (instigari la omor deosebit de grav, amenintari , instigari la mutilare, injuraturi gratuite , etc. )   :)







____________________
______________
______
___









* instigare la omor deosebit de grav *

* instigare la omor, la mutilare si
vatamare corporala grava*









P.S.:
Cu acest articol am incheiat orice pomenire, pe blogul personal, in  legatura cu acest zoofil psihopat si onanist .
Restul probelor (cat si alte amanunte juridice/judiciare ce privesc persoana respectiva + alti cativa zoofili mocofani ) vor fi prezentate Procuraturii si instantei competente ... Deoarece, acum , este randul meu sa mut pe tabla de sah ( hartuire, denunt calomnios, daune-interese si altele asemenea) . Zoofilii isterici si mocofani , au avut dreptul la primele doua mutari  (toti imbecilii si psihopatii au drept la petitii si plangeri penale, nediscriminatoriu) . Ambele au esuat (precum era de asteptat) .


0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: