14 ian. 2014

SGU Ploiesti si PARCARILE DIN TIMPUL CELUI DE-AL 2-lea RAZBEL MONDIAL .


Doua zile la rand ... 
Parcarea SGU Ploiesti , in spatele Casei Sindicatelor ... 
Situatie cretina si repetitiva ... 
Eu, prostul, baiatul lu' baiat corect .... 
Sictirul tipic romanesc ... 
Taranii de Ploiesti ...

Ieri dimineata (ora 8:30 AM ), am asteptat 30 min. pentru ca duduia taxatoare sa apara la orizont (angajata SGU Ploiesti)  . 
A venit mandra , cu un Peugeot visiniu. Abia se mosmondea. Am pierdut 30 minute sa o astept pe cucoana sa vina , pentru ca , daca as fi plecat, cu siguranta m-as fi trezit cu rotile blocate sau cu masina ridicata . BATAIE DE JOC ! 
Dupa cateva ore, cand am venit sa imi iau caruta din parcare, evident am gasit alarma "deranjata" (fusese pornita cat am fost eu sa-mi rezolv treburile prin zona) . Cocoana taxatoare se cam balabaia si o dadea in balarii , nestiind ce sa mai minta , cand am intrebat-o ce s-a intamplat.

Astazi de dimineata (ora 8:10 AM) , din nou am asteptat 20 de minute sa apara taxatoarea la orizont (alta decat cea de ieri) . 
Desigur, cand m-am dus sa imi iau caruta din parcare, am constatat ca (DIN NOU) alarma fusese pornita . In plus , pe partea stanga a barei din fata, o frumusete de dunga/zgarietura cu vopsea alba (probabil de la vreun taran care nu stie sa parcheze decat vaca pe islaz) . Cand am intrebat taxatoarea SGU ce s-a intamplat (explicandu-i ca de aceea platim o carca de bani pentru parcare) , a dat in balbaiala , aruncand vina pe cei care reparau iesirea din parcare si zgomotul produs de pickhammer . Bine , bine, dar zgarietura si dunga alba ?!?! Nu a stiut ce sa raspunda ....
De asemenea , am gasit umblat si la oglinzi . Eu le las pliate tot timpul , iar acum am gasit oglinda de pe partea soferului deschisa .

____________
Evident ca , in ambele dimineti , vazand ca nu este nimeni dornic de incasat bani pentru parcare, am fost la chioscul de peste drum (unde isi beau cafeaua si isi fumeaza tigarile taxatoarele) pentru a pune intrebari in legatura cu lipsa taxatoarei din zona parcarii, insa cele prezente acolo mi-au zis ca a lor colega (ce raspunde de parcarea de la Sindicate) este pe drum si ca ele nu pot incasa pentru locul unde am lasat eu masina. Mi-au recomandat sa o astept .

Platim o carca de bani pentru parcarile SGU , sperand ca acolo carutele ne vor fi in siguranta , ocrotite si pazite , dar le gasim zgariate si .... vai de noi !!!!

Muie SGU !
Muie Donald, fiul lui Dumniezo , regele parcarilor pline de gropi si al cimitirelor pline de hoti !



Post Scriptum:
Astazi (in sfarsit) s-au apucat sa repare iesirea din parcare (in spatele Casei Sindicatelor) , dupa ce zeci de masini si-au rupt amortizoarele in imensa groapa ce ocupa singura iesire din parcarea respectiva .





(sursa foto)

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: