30 dec. 2009

SPAMERI DE TOP .

Ia sa vedem ce imbecili au mai spamat (una din) adresele mele de e-mail, in ultima vreme :

1.

Un cretin care are un site dedicat fanilor romani ai lui Michael Jackson, ma spameaza de ma rupe. Nu lasa date de contact... nu lasa nimic. Cautand pe site-ul imbecilului, singura modalitate de contact gasita a fost adresa de twitter. Si dai si varsa-ti oful neicusorule (de mama , de morti si de tot neamul lui de cretini). Dupa toate acestea mai are si tupeul sa imi trimita un e-mail la adresa pe care o am pusa la contact(pe blog - alta decat cea la care trimitea spam) :

""" newsletterul de pe site-ul (cacat cu perje) se trimite DOAR celor care s-au inscris prin intermediul formularului de pe site (ADRESA DE E-MAIL ESTE UNA PE CARE NU O CUNOASTE NIMENI ALTCINEVA DECAT EU SI EU IN NICIUN CAZ NU M-AM INSCRIS PE ACEL SITE DE BULANGII). adresa ta de email (oricare ar fi ea - deoarece vad ca adresa gasita pe pagina ta de blogspot, nu se afla in lista de abonati ~ai site-ului de cacat~) a fost inscrisa de tine sau de altcineva pe site, si nu de noi(CE TUPEU MIZERABIL). nu am facut niciodata spam din motive lesne de inteles.
daca ai primit vreun newsletter , cu siguranta ai gasit acolo si detalii despre cum te poti dezabona (TOTAL INEXISTENTE). noi nu am trimis niciodata mail-uri nesolicitate, pt ca nici noua nu ne plac(SA MOARA MA-TA?). de aceea, pt ca nu stim care este adresa cu care esti inscris la newsletter, daca ne-o spui, te scoatem din lista si nu vei mai primi niciodata mail-uri de la noi. altfel, ia in consideratie faptul ca poate cineva ti-a inscris adresa de mail, fara voia ta (SA TI-O TRAG!).

multumim pentru intelegere si colaborare.

peiorativele nu iti fac cinste nici tie, nici cititorilor tai(HAI LASA-MA! TU VORBESTI SERIOS? JEGOSULE!).

toate cele bune! """


-----

Acesta este e-mailul SPAM:

""" Senzational - Michel Jackson si-a facut aparitia de craciun

Monday, December 28, 2009 12:52 AM
From:
Add sender to Contacts
To:
undisclosed-recipients

[AICI ERA O FOTOGRAFIE a lui Michael Jackson - fara drepturi de autor, bine'nteles]

Michael Jackson...

Conform unor surse demne de incredere,Michael Jackson nu ar fi murit..el de craciun si-a pregatit revenirea...pentru mai multe detalii dati click pe situl oficial...

http:// cacatcuperje(am modificat adresa cretinului din motive lesne de inteles).

Senzational ! """




Vedeti voi pe undeva vreo optiune de dezabonare sau orice alta chestie apropiata?!? Am fost obligat sa intru pe site(sa le fac trafic) ca sa constat ca nici acolo nu au o modalitate de contact(pentru a le cere explicatii) ...


_______________________________________________________


2.


Al doilea cretin este sorinsan2007 (adresa de messenger-pe care am gasit-o pe site-ul la care facea reclama/SPAM) . Este cel din fotografie. Fotografia era publica pe internet.
Banuiesc ca si dumnealui este bulangiu/homalau/dosnic ... deoarece, in e-mailul pe care l-a trimis, da nume de fata(Sorina) . Auzi la cacanar, cica inchiriaza masini.
De unde pizda ma-tii ai adresa mea de e-mail idiotule? De nu ti-ar mai muri multi inainte!!!
Auzi... si cica sa nu le urezi de morti, de mame curve si betive, de incest si altele mai colorate...


E-mailul SPAM primit este:

""" Flag this message

Da greu se mai gaseste ...

Tuesday, December 29, 2009 11:54 PM
From:
To:
undisclosed-recipients
Cu greutate am reusit sa mai gasesc o masina de inchiriat pentru sarbatori.
Au astia la www.cacatuperje2.com[modificat de catre mine] daca te intereseaza. """


Asadar, cine doreste sa ii ureze si astuia de dulce , o poate face la sorinsan2007@yahoo.com sau direct pe yahoo messenger (la aceeasi adresa).





Post Scriptum:
Dragi cititori NORMALI, imi cer scuze... dar uneori nu poti avea o alta abordare (cu astfel de idioti) decat cea de mai sus. M-am cam saturat de astfel de parameci microcefali. Mi-a ajuns!

P.P.S :
Stiu , stiu... Data viitoare o sa ii reclam direct la provideri si la ANRCTI.
Am mai potolit pe unu' asa. Era un instalator din Bucuresti (cu site:))) ) . Nu a vrut sa inteleaga de 'vorba buna'. L-am reclamat la provider si i-au taiat macaroana . Iar ca bonus, a ramas si fara site ...

22 dec. 2009

Am gasit castane proaspete (crude).

Mmmmm. Asta seara m-am indopat cu castane coapte. Sper sa nu mi se aplece.
Lasand deoparte toata nebunia acestor zile (de pe strazi), astazi am avut o zi minunata.
AM GASIT CASTANEEEE PROASPETE ! Are la CARREFOUR . 9.5 RON / kg. Pe alese !
Sunt delicioaseeeeee! Mmmm... Yummmy !








Castanelor crude si spalate li se cresteaza coaja cu un cutit. Trebuiesc crestate neaparat, deoarece altfel pocnesc cand sunt puse la foc.
Castanele se pot prepara fie intr-o tava tapetata cu hartie de copt, la cuptor, unde se tin la aproximativ 200°C timp de 25 - 40 min. Fie se prajesc intr-o tigaie/tuci de aluminiu, timp de 20 - 30 minute, la foc mic, intorcandu-le des pentru a se praji cat mai uniform.
Castanele coapte se pun intr-o oala si se acopera cu un servet umed, pentru a nu se usca si pentru a se curata mai usor. Se tin la caldura pana cand sunt servite.
Sunt delicioase.
Nu preparati decat atatea cate mancati. Am inteles ca reci nu mai sunt atat de grozave.

P.S.:
Eu le-am pus si putina sare.

21 dec. 2009

Au trecut 20 de ani .

Cu fiecare an care trece imi este tot mai clar ca atunci nu a fost Revolutie si incep sa cred ceea ce zicea to'arasul Nicolae Ceausescu in clipul de mai jos.
Cine inca mai crede ca atunci a fost o Revolutie declansata prin libera vointa a poporului(un popor las si puturos) ori se inseala amarnic, fiind un naiv absolut... ori nu a trait acele vremuri ... ori inca se afla pe teava lu' tasu'(avand pe atunci statutul de proiect sexual de familie).
Daca Lazlo Tokesh(fu..-l in gura pe el si pe tot neamul lui) a fost doar un simplu patriot roman si nu facea jocurile "aginturilor", atunci eu sunt preot ortodox si cu siguranta o sa ma calugaresc in curand(intr-o manastire de maici).
Romania a ajuns o tara dupa care nici apa nu se mai merita sa o tragi (ar fi mult prea mare consumul inregistrat pe apometre, pentru a putea spala tot cacatul ce s-a strans aici) .
Pacat de toti cei morti atunci. Au murit degeaba, ca niste fraieri !


Post Scriptum:
Peste 20% dintre cei aflati atunci pe strazi erau spargatori , ciorditori, cioropine, oameni fara capatai. Peste 30% au fost cei la care facea referire Ceausescu in clip. Vreo alti 20% erau gura-casca, iar restul au fot teribilisti prosti, victime ale efectului de turma.


A MURIT . :(


Tastatura mea si-a dat obstescul sfarsit. Era si timpul.
Implinise deja 2 ani si jumatate. Depasise cu 6 luni termenul de garantie.
Pentru un Labtec ultra-flat s-a comportat destul de bine in acesti ani.
Ieri mi s-au sinucis tastele 2, W, S, X (formeaza o linie) si CAPS LOCK .
Acum scriu de pe "On-screen Keyboard" .
Nu am incotro si trebuie sa galopez la cumparaturi.
Nu imi plac chestiile complicate. Imi plac chestiile simple si practice.
As fi comandat online , dar pentru o amarata de tastatura nu se merita sa platesc inca odata pretul ei pe taxe de transport.
Ufff...

20 dec. 2009

IARNA PE OLITA - Parcarea gen...

In partea stanga avem un Seat Cordoba. Soferul a incercat sa parcheze. A venit in viteza si acolo a ramas... A incercat sa parcheze... A incercat sa dea cu spatele... A incercat sa dea cu fata... Si a tot incercat... Dupa vreo 30 de minute de incercari, cu ajutorul a 4 persoane, a reusit sa iasa cu masina din zapada. :D
Vocea mai groasa ii apartine. Tipa la surioara lui, in telefon.
Zbiera la ea sa coboare pentru a-l impinge.
As fi putut sa cobor pentru a-l ajuta. Nu am coborat. Nu merita.
Nu sunt un om rau. Am coborat de vreo doua ori pentru alti vecini, dar el chiar nu merita.
Dupa ce a scapat din nameti, a renuntat sa mai parcheze. A plecat sa isi cumpere cauciucuri de iarna. :)))))))))


~~~


In partea dreapta, un imbecil a lasat masina pe mijlocul strazii, in dreptul parcarii laterale. A reusit astfel sa blocheze parcarea a cel putin doua masini, cat si traficul.
Solutia??? Vecinii mei s-au apucat sa ii impinga masina .
Vocea pitigaiata, de fumeie nesatisfacuta(intelectual), apartine presedintei Asociatiei de Proprietari(membra PDL). Deasemenea si Dacia de culoare galbena tot dansei ii apartine. Unul din locurile de parcare blocate este cel pe care isi planteaza, de obicei, trocariciul .
Dupa aproximativ 15 minute, a sosit si imbecilul care abandonase masina in strada. Dupa o usoara ciondaneala (gen babe aflate la menopauza) , tot vecinii mei l-au impins, pentru a putea urni masina. :) Acesta le-a multumit respectuos si si-a vazut de drum.
Am fost dezamagit. Ma asteptam la ceva pumni si picioare. Neahhh... Se pare ca protagonistii s-au nascut obositi. :D


~~~

Cat de bine te simti cand ai cauciucuri de iarna si mai ales atunci cand ai in masina o lopatica militara si un sacotei cu nisip. Ma simt invincibil, in raport cu vremea chitroasa de afara.



*** Imi cer scuze pentru calitatea slaba a imaginilor. Am fost nevoit sa umblu la parametrii intiali ai clipului, pentru a putea fi uploadat aici pe blog.

19 dec. 2009

IARNA PE OLITA - Din nou o dam in cod maroniu ...

Imaginile sunt surprinse in jurul orei 22:00 , in Ploiesti.
Asa ca... MAINE RENUNTATI LA ORICE PLAN DE IESIRE CU MASINA SI RAMANETI ACASICA LA CALDURICA . Poate ca meritati totusi o pauza !
In ultimele zile am vazut un singur plug, undeva in centrul orasului. Evident, plugul era blocat in mijlocul strazii. Langa el se aflau si doua masini ale Politiei (probabil il pazeau de hoti).
Primarul a facut
samsaram cu banutii contribuabililor si acum da vina pe firma de salubritate. Hummmm !


Amintiri din copchilarie.

Zilele trecute am facut curat intr-o veche debara.
Intr-un geamantan comunist am descoperit o mica parte a copilariei mele. Printre toate aceste amintiri am regasit primul cadou pe care mi-l amintesc. Atunci... a venit insotit de cateva bomboane de pom, o punga cu 3 portocale, o ciocolata chinezeasca (din aceea in ambalaj de culoare rosie si cu un catel alb desenat pe el) si cateva banane verzi (care ulterior au fost invelite in ziare pentru a se coace). Acum era carpit si ponosit.
Doamne cat de drag mi-a fost :) .
A fost paznicul meu , prietenul meu si portarul meu (atunci cand ma jucam cu mingea prin casa, spre disperarea vecinilor) .
Ciudat! Nu l-am numit niciodata...







18 dec. 2009

PLUGUSORUL pe Google.


Studiind traker-ul de blog , am observat ca in ultima vreme foarte multi dintre vizitatorii mei ajung aici cautand PLUGUSORUL, PLUGUSOR SPECIAL, PLUGUSOR DE CRIZA, COLINDE, COLINDE DEOSEBITE, COLINDE SI URARI DE CRACIUN, COLINDE DE ANUL NOU , s.a.m.d. .

Cu totii sfarsesc prin a accesa doua articole mai vechi ale acestui blog:

~ "PLUGUSOR" cu dedicatie pentru tot trustul cu antene -FELIX ~

si

~ Plugusor, Colinde, Urari, Cantari si Imnuri ortodoxe de slava si iubirea aproapelui ... mioritico-electorale . ~

=)))))

Reascultand Plugusorul publicat de mine in cele doua articole, am ramas cu o nelamurire :

Cine este Oancea?
Stie cineva cine este Oancea?
Da , da ... Oancea cel atat de pomenit si miluit cu carne pentru tot anu' care vine . (este doar o curiozitate personala) Cine este el ????

Neconstitutionalitatea Legii 298/2008 .

Pe data de 20.11.2009 , Curtea Constitutionala a publicat textul deciziei de neconstitutionalitate a legii 298/2008 privind pastrarea datelor de trafic. Decizia a fost luata pe 8 Octombrie 2009.

""" Obligaţia legală care impune reţinerea în mod continuu a datelor cu caracter personal, transformă, însă, excepţia de la principiul protejării efective a dreptului la viaţă intimă şi liberă exprimare, în regulă absolută.
Această operaţiune (pastrarea datelor de trafic) priveşte în egală măsură pe toţi destinatarii legii, indiferent dacă au săvârşit sau nu fapte penale sau dacă sunt sau nu subiectul unor anchete penale, ceea ce este de natură să răstoarne prezumţia de nevinovăţie şi să transforme a priori toţi utilizatorii serviciilor de comunicaţii electronice sau de reţele publice de comunicaţii în persoane susceptibile de săvârşirea unor infracţiuni de terorism sau a unor infracţiuni grave. """ (pentru mai multe amanunte mergeti direct la sursa informatiei - link )

17 dec. 2009

"Occupation 101". Un documentar care merita revazut.

"Cel mai mare inamic al cunoasterii nu este ignoranta...ci iluzia cunoasterii." [Stephen Hawking]


S-a emis mandat de arestare pe numele teroristei Tzipi Livni .


Oare sa fi inceput lucrurile sa intre pe fagasul dreptatii ? (Neaaah)


Un tribunal britanic, cu jurisdictie internationala, a emis un mandat de arestare pe numele fostului ministru israelian de externe, Tzipi Livni. Individa se numara printre politicienii/teroristii responsabili de crimele de razboi comise de catre armata israeliana in ofensiva din Fasia Gaza.
... Se pare ca pana la urma mandatul a fost retras in urma agitatiei create si protestelor politice puternice cauzate de supararea sionistilor .
Probabil va mai trece mult timp pana cand cineva ne va scapa de acesti criminali sangerosi si va curatata planeta de astfel de specimene hidoase (ma refer aici doar la sionistii dementi si la cei care sustin o astfel de politica sangeroasa). Se va invarti roata mai devreme sau mai tarziu... Nu au invatat nimic din trecutul lor !

~SURSA~

16 dec. 2009

Ramasite foto din anul 2009 .

~un vechi "tranzistor"~






~ Decembrie 2009 - lemne de foc ~




~Decembrie 2009 - ceata pe deal, printre crengi uscate~



~ Decembrie 2009 - Anna ~




~ Decembrie 2009 - Atac asupra cotetului ~


~ urme suspecte ~



~ Decembrie 2009 - WC-ul din fundu' curtii (dupa cum s-a promis in campanie, il asteapta pe Baselu pentru a-l moderniza) ~


~ refugiatii ~



~ arborele meu preferat (il ingrijesc zilnic) ~

15 dec. 2009

Iar ne-a prins nepregatiti...







Cine planuieste sa foloseasca Centura de Vest a orasului Ploiesti, greseste amarnic ! Este un infern !!! Va sfatuiesc sa cautati rute ocolitoare. Se circula mult mai bine cand era inchisa partial... Este o nebunie ce se petrece acolo. Nu s-a aruncat material anti-derapant , nu s-a luat nicio masura pentru o dezapezire ca la carte.

Si inca ceva... REAL Ploiesti este un esec total. Nu mergeti acolo ! Va pierdeti timpul ! Este in plin camp. Drumul pana acolo este ingrozitor. Preturile din oferta(revista) nu corespund cu realitatea de la fata locului . O parte din produsele expuse la raft nu au preturi afisate. O mare parte din preturi sunt mult mai mari decat la Carrefour (de ex.: Inelele de Calamar la Real - 28 RON/kg , iar la Carrefour - 18RON/kg ) . Pavilionul cu carucioare pentru cumparaturi este mult prea departe fata de intrarea in hypermarket. Logistica este la pamant. Dupa ce intri in Real , pentru ca sa poti ajunge in zona de cumparaturi, esti obligat sa traversezi tot hypermarketul , pana in celalalt capat. Angajati acri (si nu inteleg de ce... ,pentru ca abia s-a deschis). Cumparatori yok . Era aproape pustiu... Oare sa fi fost asa din cauza conditiilor meteorologice?!

Viscolea si era un vant atat de taios incat nu ti-ai fi lasat nici cel mai mare dusman in acel loc . Parca era desprins din filmele rusesti despre Siberia.

14 dec. 2009

ACTELE DE IDENTITATE. Stiati ca?

Romanii au pus bazele primului act de identitate.
Se pare ca la noi s-a facut , pentru prima oara, o corelare intre numarul strazii si locuitori.
Cel putin asa a reiesit din indelungile mele cautari pe aceasta tema (in online).

Primul izvor de Drept referitor la actele de identitate este Decretul nr.334/1957 (referitor la evidenta populatiei), modificat prin Decretul nr.346/1959.

13 dec. 2009

Inocenta va rasari intotdeauna din doi ochi mari de copil.


Mara a împlinit un an pe 7 octombrie 2009. Într-un singur an de viaţă, Mara a făcut deja o operaţie, în fiecare zi ia medicamente, în fiecare lună stă internată câte 7 zile în spital şi bate drumul din Constanţa la Bucureşti şi înapoi acasă.

Mara s-a născut la maternitatea din Constanţa. Când avea doar trei săptămâni, medicii au fost ingrijoraţi că icterul nu scădea în intensitate şi au trimis copilul la Bucureşti, la Spitalul Fundeni, unde a primit primul diagnostic: atrezie de căi biliare extrahepatice. Apoi a urmat şi cel de ciroză hepatică.

Nu împlinise 3 luni când Mara a suferit intervenţia chirurgicală – operaţie corectoare prin Metoda Kasai, pe 7 ianuarie 2009, la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.


Operaţia, care a durat 5 ore, a fost considerată un succes de către medici. Din păcate, doar o lună mai târziu, Mara a început să se simtă şi mai rău – făcea febră, vomita, nu mai lua în greutate.

Părinţii Marei: „Această operaţie doar i-a prelungit viaţa Marei dar nu a vindecat-o, deoarece diagnosticul principal a rămas acelaşi: Ciroză biliară avansată şi, pe lângă acesta, şi Colangită recurentă (infecţia căilor biliare). Mara se luptă cu boala prin tratamente zilnice, un regim alimentar foarte strict şi internări lunare la Bucuresti. Şansa ei la viaţă este doar un transplant de ficat ce este posibil doar în Belgia (pentru vârsta ei). Dorinţa şi rugămintea noastră este de a o ajuta prin implicarea dumeavoastră, pentru a-i da Marei şansa de a se bucura de o copilărie şi o viaţă aproape normală”.


Mara are nevoie de 85.000 de euro pentru un transplant hepatic, la Spitalul Saint Luc din Belgia. Din suma necesară, Mara a strâns 2.150 de euro.


Familia, care mai are o fetiţă de 6 ani, are o situaţie financiară modestă. Mai toţi banii se duc pe drumuri şi medicamente. La fiecare 20-30 de zile, Mara trebuie adusă la control şi tratament la Bucureşti. Fiecare internare nu este mai scurtă de 7 zile, dar apar şi cele neprevăzute: o simplă răceală îi poate fi fatală Marei. Fiecare drum din Constanţa la Bucureşti şi înapoi îi costă 600-800 RON, la care se adaugă cel puţin 200 RON pentru tratamentul zilnic – bani din concediul de creştere al copilului. Rămâne ca cei 4 membri ai familiei să trăiască din 1.400 RON pe lună, salariul tatălui.


Pentru mai multe detalii intrati AICI (link) !


*articol preluat de pe blogul Isabellelorelai*

O gustare delicioasa. (The snoop doggy cat - episode two)



10 dec. 2009

YA UMMI !

Cand m-am pierdut prima oara de mama , pe plaja din Olimp(intr-o vacanta), a cazut cerul pe mine si am crezut ca nu am s-o mai vad vreodata... Aveam vreo 4 ani si rataceam dezorientat pe plaja imensa. Imi aduc aminte perfect acea intamplare. Cat am mai plans atunci...
Parca mai ieri, manjit tot de aracet si confetti, invatam la gradinita sa fac martisoare si felicitari pentru mama, in care educatoarea ma indemna sa ii spun cat de mult o iubesc...
Parca mai ieri ma ducea de mana in prima zi de scoala. Nu mi-a placut niciodata uniforma scolara , dar mama o spala, o calca si imi spunea sa o port... Nu am luat premiu decat in clasa 1 . Scriam foarte urat. Eram stangaci. Mama a avut rabdare si m-a invatat sa scriu cu mana dreapta...
Mama s-a chinuit cu mine sa invat vorbirea corecta...
Mama imi indesa iarna caciula pe urechi si ma infofolea cu 3 pulovere, unul peste altul...
Parca mai ieri o suna invatatoarea ca sa ii spuna ce prostii am mai facut (eram un bataus cu probleme de comportament), afirmand ca sunt "branza buna in burduf de caine"...
Parca mai ieri veneam julit in genunchi de la joaca , cu pantalonasii rupti , iar ea ma mustra si se punea pe cusut si peticit ceea ce eu rupsesem...
Mama pierdea noptile pe la cozi pentru un pui amarat, pentru o portocala, o banana, o ciocolata sau cateva borcanele de iaurt...
De fiecare data cand lua salariul ma duceam cu ea in centrul orasului si mancam cea mai buna prajitura, la cea mai buna cofetarie...
Pentru a cladi un viitor copiilor ei, mama a muncit pana la epuizare.
Nu a uitat niciodata sa fie mama. Chiar si atunci cand era suparata pe mine , sunt sigur ca plangea in ascuns...
Parca mai ieri ma veghea noaptea intreaga si imi punea comprese cu felii de cartof crud si spirt, pentru a-mi calma durerile cauzate de oreon ...
Parca mai ieri, cand se apropia ora ca mama sa vina de la serviciu, ma lipeam cu nasul de fereastra si atunci cand o vedeam venind urlam cat puteam de tare : MAMAAAA ! Imi era atat de urat sa raman singur acasa...
Cat m-am rugat sa fiu lasat, alaturi de colegii mei, in prima mea tabara scolara . Mama a fost cea care a cedat prima si m-a lasat sa merg ( in tabara de la Nucsoara, Arges). Cand m-am intors, m-a asteptat cu mancarea mea preferata : copane de pui bine rumenite, garnitura de cartofi prajiti si la desert clatite cu dulceata. Cat am mai plans cand am revazut-o... Trecuse parca o vesnicie, in doar 10 zile de tabara.
A plans mult mama pentru mine. Foarte tarziu am inteles de ce...
Parca mai ieri mi-a dat prima palma la fund pentru cine stie ce tampenie facuta... Nu am inteles niciodata de ce... alegand intotdeauna caile opuse binelui pe care ea mi l-a dorit. A plans mult mama pentru mine...
Parca mai ieri...
Parca mai ieri ...
Timpul trece atat de repede pe langa noi si se duce ... se duce si nu se mai intoarce.






Profetul (saws) a spus: "Paradisul se afla sub picioarele mamelor noastre" Odata cineva l-a Intrebat pe Profet(saws): "Cine merita cea mai mare grija din partea mea?" Profetul i-a raspuns: "Mama ta (el a repetat aceasta de trei ori), apoi tatal tau si apoi rudele tale cele mai apropiate".

9 dec. 2009

AH1N1. Eu v-am zis ...


Degeaba ies unii in public si se prefac ca se lasa vaccinati . De unde am eu certitudinea ca vaccinul care le este facut este acelasi cu cel pe care vor sa il faca populatiei?
Aaa, daaaaa... Ma duc eu la farmacie, cumpar un vaccin si i-l dau domnului ministru, domnului secretar de stat de la Ministerul Sanatatii si tuturor celor care incearca sa ne prosteasca.... Sa vedem, accepta sa si-l faca?!


""" În prima săptămână a campaniei de imunizare împotriva gripei noi, numai 14% dintre angajaţii spitalelor din Prahova au acceptat vaccinarea de profil. (...)Cea mai mare parte a personalului medico-sanitar din spitale, grup ţintă în prima etapă a campaniei de imunizare împotriva gripei porcine, a refuzat vaccinarea cu Cantgrip. Asta deşi, la începutul săptămânii trecute, atât conducerea DSP Prahova cât şi directorii unităţilor sanitare au vrut să dea un exemplu colegilor lor şi au efectuat vaccinarea.
Potrivit datelor din prima săptămână de campanie, medicii şi asistenţii celor mai multe dintre unităţile medicale prahovene au refuzat imunizarea pe diverse motive, de la probleme personale până la lipsă de timp. Au fost spitale unde niciun angajat nu a vrut să fie vaccinat şi altele unde cel mult 35% din personal şi-a dat acordul pentru imunizare. „Din păcate, receptivitatea în rândul medicilor a fost exptrem de mică şi nu ne aşteptam la acest fenomen. Potrivit datelor de până acum, au fost catagrafiaţi 2.939 de angajaţi medic-sanitari în judeţ. Numai 680 dintre ei dintre ei au acceptat vaccinul, la care mai putem adăuga şi 120 de medici de familie şi asistenţi, care s-au vaccinat în cadrul campaniei desfăşurate în licee”, ne-a declarat dr. Decebal Dan, purtătorul de cuvânt al DSP Prahova.(...) """ [ Telegraful ]

La bulau in poarta oare cine bate ?

Circula un zvon cum ca odata cu arestarea lui Nicolae Popa, Sorin Ovidiu Vantu cam ciocane pe la poarta penitenciarelor(link). Oare si-o fi cumparat vaselina, prezervative !? Era si timpul ...
Sorinele tata, ai grija, sa nu-i lasi sa te berbereasca ca ai sa devi sexy si atragator! Nebunaticule! Sa le spui apropiatilor sa iti trimita ness de calitate(cafea solubila), tigari bune(scumpe), ciocolata, salam de Sibiu, muschiulet afumat si conserve cat mai multe. Or sa iti fie de mare folos! Poate totusi scapi teafar la ochiul maro. Sa nu mananci ciangale de la ghium, pentru ca te lachesti !

Asteptam cu interes sa auzim aceleasi vesti de bine si despre Dan Voiculescu, Dinu Patriciu, George Padure, Ioan Niculae si restul 'patriotilor' cu lipici pe degete.



7 dec. 2009

The Birth of Israel (2008)

Un documentar bun de vazut ...
Cuvintele nu isi au rostul aici.
Vizionati acest documentar realizat de catre BBC !



Geoana sau Basescu = the same color(brown), the same doctrine(money and power), THE SAME SHIT .



" Este rezultatul unei fraude majore (...) . In urma acestui rezultat, este clar ca sistemul lor a functionat mai bine ca al nostru. " [ Victor Ponta / ora 13:20 PM , 07.12.2009 / interviu Realitatea, la sediul PSD]


=))))))))))))
Gura pacatosului adevar graieste...


5 dec. 2009

Kapitalisme - notre recette secrète

"Lucram in domeniul comertului exterior, era normal sa imi deschid o afacere si sa ma apuc de ceea ce stiam mai bine sa fac. Restul au fost oportunitati."(Dan Voiculescu)


Postul de televiziune
ARTE a difuzat un documentar foarte interesant, despre cei ce conduc Romania din umbra. Un documentar despre "mogulii"/oligarhii atat de pomeniti in ultima vreme.
Filmul face o incursiune in trecutul unor afaceristi romani precum Dan Voiculescu, Dinu Patriciu, George Padure, Ioan Niculae sau Sorin Ovidiu Vantu. Documentarul contine date si secvente care dezvaluie multe din necunoscutele ce tin de acestia.
Toti lingaii care au deţinut functii de conducere in timpul lui Nicolae Ceausescu s-au descurcat de minune dupa caderea comunismului. Multi dintre apropiatii lui Ceausescu sunt tot acolo unde i-a lasat dictatorul, in varful puterii . Cei mai multi dintre cei care faceau parte din nomenclatura de acum 20 de ani sunt astazi mari capitalisti si trag sforile politicii romanesti.

In seara de vineri - 04.12.2009, (zer)OTV a incercat difuzarea acestui documentar, la finalul interviului cu Traian Basescu. Insa, din motive neelucidate inca, documentarul a fost taiat brusc de pe post, la cateva minute de la inceputul sau.
Filmul contine date inedite despre paradisul fiscal din Cipru, unde erau tinuti banii Crescent , cat si imagini din timpul "anchetarii" lui Dan Voiculescu de catre canadieni(anul 1991) . Acesta fiind banuit de deturnarea unor enorme sume de bani (2 miliarde de dolari disparuti fara urma) .

Filmul are o durata de 56 de minute si este realizat de Alexandru Solomon. A fost difuzat pe data de 1 decembrie de catre postul franco-german de televiziune.

Inainte sa va hotarati a merge la vot va sfatuiesc sa urmariti acest documentar!


Pentru a viziona intregul documentar DATI CLICK AICI (link) !


4 dec. 2009

Dezbaterea pentru alegerea hotului sef .

O singura chestiune mi-a ramas intiparita in memorie din tv-circul ieftin de aseara. Atunci cand a venit vorba despre agricultura, s-a pomenit despre modernizare, reforma , relansare si evolutie... Adica, pe scurt, Baselu a spus ca a sosit momentul ca atunci cand pe taran il va trece una din cele doua trebi (mare sau mica) sa nu mai fie nevoit sa mearga in spatele curtii. A sosit momentul sa aiba si taranii baile lor in za haus. Destul s-au cacat in frig. E timpul sa modernizam viata la tara. Deci... SA LE FACEM TARANILOR CACASTORI IN ZA HAUS !
Sa imi fie cu iertare , dar eu doar atat am inteles (si chiar nu denaturez deloc spusele celor doi).
... Prostanacul l-a aprobat pe Baselu in ceea ce priveste acest subiect.

Bleaghhh. Mi-e lehamite!
Duminica dorm. Sa nu ma deranjati !


Post Scriptum:
Aseara (pe la ora 20:00 AM), la mine in cartier, dintr-un camion imens (cu prelata) se imparteau pungi cu "mocangeala". Nu stiu de la ce partid erau pentru ca nu m-a mancat curiozitatea sa ma bag printre toti coloratii cartierului (colorati care asteptau cuminti in jurul binefacatorilor) ...

3 dec. 2009

BIG BROTHER - PEOPLE OF EARTH



""" All telecoms companies and internet service providers will be required by law to keep a record of every customer's personal communications, showing who they are contacting, when, where and which websites they are visiting. (...) """ [ telegraph.co.uk ]

Invata sa comunici cu pisica ta !



~ foto via Sakura ~

2 dec. 2009

Cu intarziere iti urez... La multi ani, rromanie fudula !


Stiti ce a facut Germania dupa WW2 dpdv economic si cum au iesit din criza ?
De ce in romania nu se poate?
De ce ne vaitam, dar suntem fuduli?
De ce ne imprumutam miliarde de euro?

Oare cum ar fi ca romania sa renunte macar 1 an de zile la :
  • CHELTUIELILE ENORME CU SPECTACOLELE DE ARTIFICII IN PERIOADA ANUMITOR SARBATORI(sarbatori de iarna, zile nationale, zilele oraselor)

  • CHELTUIELILE ENORME CU CONSUMUL DE ENERGIE ELECTRICA SI ALTE CHELTUIELI CONEXE IN CEEA CE PRIVESTE ILUMINAREA KITSCHOS-DECORATIVA IN PERIOADA SARBATORILOR DE IARNA

  • CHELTUIELILE ENORME CU PARADELE MILITARE (care , fie vorba intre noi, sunt niste kitschuri grosolane si un semn de imbecilitate si fudulie tipic romaneasca)

  • CARNATII CU FASOLE, CIOLANUL CU FASOLE SI VINUL FIERT IMPARTITE, IN TOATA TARA, BETIVILOR SI POMANAGIILOR

  • ETC. ETC. ETC.


AVETI IDEE CAT DE MULT S-AR ECONOMISI DACA AM RENUNTA PENTRU 1 AN (MACAR) LA CELE ENUMERATE MAI SUS???

Probabil s-ar ivi alti baieti dashtepti care ar gasi alte modalitati de a-si spala banii murdari sau de a ciordi banutii publici ... Stiu ! Asta este romania ! Jos palaria !



.... si nu am uitat , dar am omis intentionat CHELTUIELILE ENORME ce se fac in campania electorala (si de catre unii si de catre altii) deoarece acestea fac parte din alt subiect manjit de rahat.