15 dec. 2009

Iar ne-a prins nepregatiti...







Cine planuieste sa foloseasca Centura de Vest a orasului Ploiesti, greseste amarnic ! Este un infern !!! Va sfatuiesc sa cautati rute ocolitoare. Se circula mult mai bine cand era inchisa partial... Este o nebunie ce se petrece acolo. Nu s-a aruncat material anti-derapant , nu s-a luat nicio masura pentru o dezapezire ca la carte.

Si inca ceva... REAL Ploiesti este un esec total. Nu mergeti acolo ! Va pierdeti timpul ! Este in plin camp. Drumul pana acolo este ingrozitor. Preturile din oferta(revista) nu corespund cu realitatea de la fata locului . O parte din produsele expuse la raft nu au preturi afisate. O mare parte din preturi sunt mult mai mari decat la Carrefour (de ex.: Inelele de Calamar la Real - 28 RON/kg , iar la Carrefour - 18RON/kg ) . Pavilionul cu carucioare pentru cumparaturi este mult prea departe fata de intrarea in hypermarket. Logistica este la pamant. Dupa ce intri in Real , pentru ca sa poti ajunge in zona de cumparaturi, esti obligat sa traversezi tot hypermarketul , pana in celalalt capat. Angajati acri (si nu inteleg de ce... ,pentru ca abia s-a deschis). Cumparatori yok . Era aproape pustiu... Oare sa fi fost asa din cauza conditiilor meteorologice?!

Viscolea si era un vant atat de taios incat nu ti-ai fi lasat nici cel mai mare dusman in acel loc . Parca era desprins din filmele rusesti despre Siberia.

2 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Anonim said...

culmea este ca eu fac Bucuresti-Campina o data la 2 saptamani si trec de fiecare data pe langa real.Si nu fost data in care sa nu vad parcarea arhiplina....indiferent de ora!
Legat de preturi si celelalte nu te pot contrazice ca nu am intrat dar m-a socat multitudinea de masini.

Brutacu Hector said...

@dosarele pix,

Este mai multi fraieri decat oameni cu capul pe umeri... :) Poate ca de aceea parcarea este plin mereu.
Realul(Ploiesti -Centura de Vest) , la care eu faceam referire, abia s-a deschis(de aproximativ 4 saptamani). Poate ca si aceasta a fost una din cauzele pentru care ai zarit, de cel putin 2 ori, parcarea plina. Oamenii este curiosi. Mai ales cand se deschid noi hypermarketuri si pun oferte cu "pomeni". Pe asta poate ca au si mizat cei de la Real atunci cand au aplicat politica tepei. Sau poate ca erau masinile angajatilor(mai ales ca este la distanta de oras) , ale constructorilor (inainte de deschidere) , :)))) Cine stie?!?!
...
Eu prefer Carrefour sau Kaufland !