Pătură ghie casă spălată, cu clisă , ciapă și tri feluri ghie brânză și tri feluri ghie pătură . Se servește cu ceva mujdei ghie ai și un praf de poprikă .
Adaptare după o rețetă din Judetul Bihor .
- pătură ghie casă din Valea Mare de Criș, Bihor , Romania .
- pătură ghie casă din făină neagră , preparată la Manastirea Turnu Prahova (fără aditivi , coloranți sau conservanți )
- pătură ghie casă din făină albă , preparată tot la Manastirea Turnu Prahova ( fără aditivi , coloranți sau conservanți ) .
- scoacă ghie văcuță din Comuna Borod, Bihor .
- caș frământat și dospit la borcan , din caș proaspăt bio primit ghie la Aura Simut .
- cașcavea afumată , ghie la o stână din Argeș .
- piper , poprikă din Ungaria, mujdei ghie ai bio .
0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:
Trimiteți un comentariu