29 nov. 2015

[Ploiesti] Artificii, pocnitori , instalatii luminoase si ornamente pentru Craciun si Anul Nou .



        A nu se intelege ca-l apar pe incompetentul de la SGU si pe talharii din fruncea Ploiestiului , insa nici "jurnalistii" locali nu sunt prea departe (si aici ma refer la astia care se prostitueaza cu Dalkia pentru o chifla si o felie de salam, dar ei se incalzesc cu centrala termica de apartament) ...
Pai , in pula calului , dracu' sa va mai inteleaga !!! WTF ?!?! Cand era orasul impodobit si se aruncau bani de la buget pe luminite , artificii , brazi , ornamente si alte chestii specifice acestei perioade , nu era bine . Ba ca sunt kitschoase ... Ba ca se risipesc banii aiurea pe astfel de chestii , in loc sa se dea subventii, bani la sport si ajutoare pentru amarati ... Ba ca se fac blaturi si licitatii trucate ...
Anul acesta, pentru ca autoritatile au renuntat la a mai "impopotona" orasul cu luminite si alte chestii de sezon , iar nu e bine si "jurnalistii" zbiara ca o fi si ca o pati . Deh , dupa cum bate vantul sponsorizarilor politice...
Pula verticalitate printre "jurnalistii" astia locali !!! Nu au demnitate si nici onoare . Se schimba dupa cum bate vantul , pentru olecuta de trafic online si o chifla manjita cu margarina politica. 

D'aia , ba , suntem o tara de cacat si un popor de curve virgine !!!! Asta ne este caracterul .

27 nov. 2015

" NOTHING TO DO WITH MY PROPHET. "






VACCINAREA ANTIRABICA LA OM , IN CAZ DE MUSCATURA, NU MAI ESTE GRATUITA .


ATENTIE !
CONFORM CU PRETENTIILE si AFIRMATIILE DOAMNEI DOCTOR BALAURU DANIELA , medic la spitalul Movila Ploiesti (anexa a spitalului Judetean Ploiesti ) , VACCINAREA ANTIRABICA LA OM , IN CAZ DE MUSCATURA, NU MAI ESTE GRATUITA .

Aveti grija ca nu cumva sa fiti muscati de vreun caine, vreo pisica , vreun sobolan sau cercopitec ... deoarece (cel putin in Ploiesti) vaccinurile antirabice la om COSTA !!! Schema de vaccinare antirabica contine 5 vaccinari care se fac la interval de cateva zile ( + vaccinul antitetanos).
Fiecare vaccinare antirabica in parte (din cele 5) costa 75 RON .

Atat costa la spitalul Movila din Ploiesti ...
Deci , nu conteaza ca este caz de sanatate publica si de epidemie !!! Nu se tine cont ca persoana muscata poate turba (rabia fiind o boala letala 100% ) . NU AI BANI , NU ESTI VACCINAT ANTIRABIC !


~~~~

Astazi am dus pe cineva la spitalul Movila , pentru consultatie si tratament de urgenta . Persoana a fost muscata (destul de nasol) , zilele trecute, de catre o pisica "semi maidaneza" nevaccinata . 
Persoana respectiva nu este asigurata CAS . De fapt , plateste CAS , dar nu se incadreaza la salariul minim.
Revoltat de catre afirmatiile doamnei doctor Balauru Daniela, am sunat la DSP Ph (Directia de Sanatate Publica Prahova) . Am reusit sa dau de cineva de la epidemiologie DSP PH . Doamna de la DSP a afirmat/confirmat ca vaccinarea antirabica este gratuita si a recomandat intocmirea unei sesizari scrise catre ei . A zis ca nu poate face mai mult de atat si ca nu se poate baga peste hotararile medicilor de la Movila. Hmmm... Si totusi daca se declanseaza o epidemie de rabie intre timp ?

Sa presupunem ca persoana respectiva nu are bani sa isi faca restul schemei de vaccinare . Sa presupunem ca din aceasta cauza turbeaza si infecteaza un alt grup de persoane. Sa presupunem ca asa ia nastere o epidemie de rabie la om in orasul Ploiesti . CINE SE FACE VINOVAT DE ASTA ???


Spune ROMANIA si apoi poti sa tragi apa , cacandu-te in ea de tara .
Australia , wait for me !


Post Scriptum:
Am inregistrat convorbirea cu persoana de la Epidemiologie Directia De Sanatate Publica Prahova . Asta ca nu cumva sa ne auzim vorbe ...


26 nov. 2015

25 nov. 2015

Vier Pfoten face slalom printre scandaluri si de fiecare data scapa basma curata.



           Este a doua oara cand aud ca numele celor de la Vier Pfoten este implicat intr-un scandal dubios cu animale . Primul a fost legat de sterilizari fictive si crotalii aplicate contracost ...
Iar acum aud la stiri ca cei de la Vier Pfoten ar avea legatura cu individul acela (executor judecatoresc) care detinea in captivitate, in curtea proprie , animale exotice salbatice (lei , camile si altele) fara aprobari si autorizatie de la autoritatile romane , dar cu ceva acte mesterite de cei de la Vier Pfoten . Alo , bai astia de la Vier Pfoten, mari iubitori ai libertatii animalelor , cica ala are leii aceia de pe cand erau pui ... Pai voi parca va ocupati cu salvarea si cu renaturalizarea animalelor si parca militati impotriva tinerii acestora in captivitate. Cum se face ca sunteti partasi la asa ceva ? Hmmmm ! Banu' e ochiul dracului , este ?

24 nov. 2015

DIN TRAFIC (29) ~ Noiembrie 2015 *B


Mocofani de Noiembrie .
 Tiristi, pietonti, prioritati, incadrari anapoda , biciclisti invizibili , cu turma pe contrasens , s.a.m.d. ATENTIE ! Pe alocuri poate contine limbaj 18+ .



" In cautarea lui Malone Muistu' " (reloaded)



22 nov. 2015

Proprietarilor simandicosi de caini ...





     Tocmai m-am intors din tarcul pentru caini .
Oricat am evitat ... , tot am calcat intr-un handel .
Bai oligofrenilor milogi (astia carora va este jena sa strangeti cacatul de jos) , sper sa va moara javrele in chinuri groaznice , bolnave de jigodie si sa vi se cace prin toata casa inainte sa moara !
Sper sa va moara copiii inecati cu cacat de caine si sa nu aveti parte decat de cacat toata viata voastra !



Jigodii mizerabile !!!!

[dileme confesional-dogmatice din categoria "pula si caciula"]



Pfff...
Duminica ...
Horinca ...
Curatenie prin casa/munca/treaba/spalat de rufe ...
Crestinii tin post (postul Craciunului) ...
Dezlegare la peste (eu am mancat creier de porc)...


Oare , daca ortodocsii se afla in postul Craciunului , se considera a fi un pacat daca eu , musulman consumator de alcool si carne de porc, spal rufe si muncesc prin casa intr-o zi de Duminica a postului crestinesc al Craciunului ?!?!





Concluzie : SIGUR, ANUL ACESTA, NU MA MAI VIZITEAZA MOS CRACIUN & CARAVANA COCA COLA !

19 nov. 2015

ROMANII SUNT OAMENI VRE'NICI , MULTI si PROSTI .



       S-au dat atatea gauri in peretii apartamentelor blocului unde eu domiciliez (si s-au daramat atatia pereti , pentru reamenajare - fara autorizatie) incat , la primul seism putintel mai serios ... se va narui intreg blocul in cateva secunde .

Facem pariu , dragi vecini ?

Alooo , familia Mihaila / Negulescu ?! Pai ce facem dom'le ? Demolam peretii fara a avea aprobari , fara proiect si fara autorizatie ?



Vineeeee sesizareaaaa ! Stati pe aproape ! Doar am promis ... Ce dracu !

Mawtini ...



18 nov. 2015

SELGROS ROMANIA INCALCA LEGEA .



          Tocmai am achizitionat un produs electrocasnic de la ‪#‎Selgros‬ .
Cei de la bancul de probe si garantii, reprezentantii magazinului , mi-au precizat de mai multe ori ca sunt obligat sa pastrez ambalajul produsului , altfel acesta isi va pierde garantia.
Le-am explicat ca s-a modificat legislatia si ca , daca le fac sesizare, vor fi amendati . Acestia au ridicat din umeri si au aruncat totul in carca firmei producatoare a produsului respectiv.
Au motivat ca , in caz de defectiune in garantie , respectivii nu le vor primii produsul fara cutia de ambalare .


                     Dooogh ! Pai in PULpA calului, legile pentru cine dracu mai sunt facute ??? TARA DE CACAT .



""" Consumatorii nu mai trebuie să păstreze cutia unui produs pentru a beneficia de garanție. Noua lege a ambalajelor, care a intrat deja în vigoare, prevede că drepturile unei persoane nu pot fi condiționate de păstrarea ambalajelor originale ale produselor. Service-urile pot fi amendate cu până la 25.000 de lei dacă nu respectă legea. """ [ sursa - link ]

17 nov. 2015

DE CE NU MAI SUNT SIFOANE LA SIFONARIE .



     Cateva idei interesante ce s-au desprins zilele acestea ...

MARILE COMUNITATI NU ISI TOARNA INFRACTORII DIN RANDURILE LOR .

    Comunitatile de musulmani din Europa nu vor da pe mana Politiei elementele extremiste si care prezinta un pericol cert pentru societate , chiar si atunci cand stiu ca acestia au in plan atentate .


    Comunitatile de evrei la fel . Nu vor da pe mana Politiei membri ai comunitatii daca acestia au incalcat legile tarii in care ei vietuiesc. Vor proceda precum tiganii , judecandu-l(i) in interiorul comunitatii.

    Comunitatile de romani vor proceda in acelasi spirit . Nu se vor duce sa predea Politiei infractorii din randurile lor. Daca, in timp ce se afla prin alte tari , vor vedea un alt roman comitand o infractiune , nu vor anunta Politia si nici nu vor face ceva pentru a-l impiedica sa comita acea infractiune .
De ce ? Pentru ca cel care va indrazni sa faca asta , va fi considerat "tradator" , "SIFON" si va atrage asupra sa oprobiul comunitatii . Probabil va fi marginalizat sau chiar exclus.
Prefera sa indure etichetari precum "ROMANI=TIGANI, HOTI, JEGOSI, CURVE, etc." decat sa fie etichetati chiar de catre ai lor cu denumirea de "SIFON" .


Este corecta mentalitatea aceasta ?
Pentru unii se pare ca da.
De aceea societatea actuala este atat de bolnava .
De aceea omenirea se indreapta cu pasi repezi spre o maaare prapastie .

15 nov. 2015

DESPRE ADEVARATII EROI SI MARTIRI .


"Cel care a făcut un bine cât un grăunte de colb,îl va vedea, ~
După cum, cel care a făcut un rău cât un grăunte de colb,îl va vedea." [Coran, 99:7-8]


~~~


Despre ADEVARATII EROI SI MARTIRI ...
Allahu A'alam !

ربنا يسكنه فسيح جناته
انا لله وانا إليه راجعون




        """Atunci cand un prieten mi-a spus dupa miezul noptii sa verific stirile despre Paris, nu am avut idee ca ma voi uita la o harta a unui oras pe care-l iubesc. Am marit pe harta zonele atacurilor simultane, una din locatii era locul unde am stat atunci cand am fost acolo in 2013. Cu cat citeam mai mult, cu atat era mai mare numărul de fatalitati. A fost oribil; a fost dezumanizant; a fost irevocabil fara speranta: 2015 se incheie asa cum a inceput – cu atacuri teroriste care au loc in Liban si in Franta aproape in acelasi timp, in acelasi context cu creaturi demente care raspandesc ura si teama si moarte oriunde s-au dus.
Prietenii mei din Paris, care doar ieri ma intrebau despre ce se intamplase in Beirut, erau acum de partea cealalta a liniei. Ambele capitale erau distruse si speriate, stiri vechi poate pentru noi, dar teritoriu strain pentru ei.
Astazi, 128 de civili nevinovati nu mai sunt cu noi in Paris. Ieri, 45 de civili nevinovati n-au mai fost cu noi in Beirut. Instrumentele mortii continua sa creasca, dar noi nu parem sa invatam.
In mijlocul haosului si a intregii tragedii, un gand sacaitor nu-mi pleaca din minte. Este acelasi gand al carui ecou revine in interiorul craniului meu la fiecare dintre aceste evenimente, care devin din pacate foarte recurente: noi nu contam cu adevarat.
Cand oamenii mei au fost aruncati in aer pe strazile din Beirut pe 12 noiembrie, titlurile citite au fost: explozie în bastionul Hezbollah, ca si cand delimiteaza contextul politic a unei zone puternic urbanizate, plasand cumva terorismul in context.
Cand oamenii mei au murit pe strazile din Beirut pe 12 noiembrie, liderii mondiali nu au iesit sa condamne acest lucru. Nu au existat declaratii care sa exprime simpatie pentru poporul libanez. Nu a existat nici indignare la nivel mondial, ca au murit oameni nevinovati a caror vina a fost doar sa fie undeva la locul si ora nepotrivite, nu ar trebui sa fie firesc ca familiile lor sa fie rupte in acest fel sau ca apartenenta cuiva sau contextul politic, nu ar trebui sa fie niciodata o cratima inainte de senzatia de groaza data de cadavrele lor arse pe ciment.
Obama nu a emis o declaratie cu privire la modul in care moartea lor a fost o crima impotriva umanitatii; la urma urmei ce este umanitatea, in afara de a fi un termen subiectiv care delimitaza valoarea umana atunci cand este reala?
Ce s-a intamplat in schimb a fost un american care se doreste senator, care a proclamat cat de fericit era ca oamenii mei au murit, ca Beirut, capitala tarii mele a fost spulberata, ca oameni nevinovati si-au pierdut viata si ca victimele au inclus oameni de toate tipurile.
Cand oamenii mei au murit, nici o tara nu s-a deranjat sa-si lumineze obiectivele turistice in culorile steagului nostru. Nici macar Facebook nu s-a deranjat sa faca aplicatia in care oamenii mei sa bifeze ca sunt in siguranta, oricat de banal ar fi. Asta e verificarea de siguranta Facebook: noi, ca si pana acum, am supravietuit tuturor atacurilor teroriste in Beirut.
Cand oamenii mei au murit, ei nu au trimis lumea in doliu. Moartea lor nu a fost altfel decat o farama irelevanta de-a lungul burtierei de stiri internationale, ceva ce se intampla in alte parti ale lumii.
Si stii ce, eu sunt ok cu toate. Pe parcursul anului trecut sau cam asa ceva, am devenit constient ca sunt unul dintre cei ale caror vieti nu conteaza. Am ajuns sa accept aceasta idee si sa traiesc cu ea.
Asteptati-va in urmatoarele cateva zile la inca o izbucnire a islamofobiei in intreaga lume. Asteptati-va la scenarii despre cum extremismul nu are religie si despre cum membrii ISIS nu sunt musulmani adevarați, si sigur nu sunt, pentru ca nici o persoana, cu orice urma precara de moralitate, nu ar face astfel de lucruri. Planurile ISIS pentru reculuri islamofobe astfel incat sa se poata folosi de asta si sa poata arata cu degetul sau divolesc si sa spuna oricarei minti cu o urma de susceptabilitate, care asculta: uite, ei te urasc!
Si sunt putini cei care au puterea sa se ridice deasupra.
Asteptati-va ca in urmatoarele cateva zile sa aveti o Europa care va incerca sa faca fata unei reactii impotriva refugiatilor care au ajuns in tinuturile sale, aratand cu degetul catre ei si acuzandu-i ca ei au provocat noaptea din 13 noiembrie, la Paris. Daca ar sti Europa ca noaptea din 13 noiembrie, la Paris a fost ca fiecare noapte a vietii acestor refugiati in ultimii doi ani… Dar noptile nedormite conteaza doar atunci cand tara ta poate face intreaga lume sa-si aprinda obiectivele in culorile steagului tau.
Partea cea mai ingrozitoare a reactiei la atacurile teroriste din Paris, este faptul ca unii arabi si libanezi au fost mai intristati de ceea ce s-a petrecut acolo, decat de ce a avut loc ieri sau cu o zi inainte in propriile curti. Chiar si printre oamenii mei, exista un sentiment ca nu suntem la fel de importanti, ca vietile noastre nu sunt la fel de valoroase si ca, oricat de putin ar insemna, noi nu meritam sa ni se planga mortii si nici sa se roage pentru noi ‪#‎colectiv‬.
Poate ca are sens ca populatia ar vizita mai degraba Parisul, decat Dahyeh-ul, ca i-ar pasa mai degraba de primul, decat de al doilea, dar multi dintre cei pe care ii cunosc, sunt mai degraba devastati de tragedia pariziana si nu dau nicio coada de sobolan pe ce s-a intamplat la 15 minute de locul in care obisnuiau sa traiasca.
Putem cere lumii sa gandeasca sau sa creada ca Beirut este la fel de important ca si Parisul, sau putem cere butonul Facebook pentru "verificarea de siguranta" pentru a fi folosita zilnic, sau putem cere oamenilor sa le pese de noi. Dar adevarul este ca suntem un popor caruia nu-i pasa de sine, ca sa putem pretinde de la ceilalti. Noi o numim acomodare, dar nu e. Noi o privim ca pe noua normalitate, dar in cazul in care aceasta este normalitatea, atunci sa se duca dracu!
Intr-o lume careia nu-i pasa de vietile arabilor, arabii sunt in prima linie.
Adel Termos e eroul libanez din atacurile teroriste din Borj el Barajneh.
45. Numarul inseamna mai nimic, iar eu sunt trist sa spun ca si dupa ziua de azi acest numar va insemna tot nimic. Suntem o tara care nu a invatat niciodata si nici nu va invata. E doar o bomba. Tot timpul va fi doar o bomba.
Ii numim martiri. Dar ei nu au ales sa moara in acest fel, trupuri arse care se topesc pe trotuarul cartierului pe care il numeau acasa, singura lor vina a fost sa traiasca intr-o zona in care datele demografice si politica dictate sunt legate de aceasta factiune sau alta.
Noi ii numim martiri, pentru ca este mai usor sa-i ingramadim intr-o singura denumire, sa pretindem ca sunt toti la fel, sa pretindem ca nu este important sa le cunoastem numele, pentru a ne fi noua mai usor sa intelegem. Noi ii numim martiri pentru a-i dezumaniza, chiar mai mult decat dezumanizarea care apare cu politizarea acestor victime si este conditionata de zona tinta.
Dar ei sunt oameni. Si sunt dragii cuiva. Si exista familii care in seara asta, cu cateva ore in urma, au fost intregi si complete si care acum sunt mutilate si spulberate din cauza unor lasi, din cauza unor spurcaciuni care indraznesc sa se numeasca oameni.
In seara asta, politica este irelevanta. Seara asta este despre oameni si despre aceasta tara in care oamenii mor, si ard, si ale caror vieti se pierd absolut fara niciun scop.
In seara asta, Haidar si-a pierdut parintii. Shawki Droubi si Khodr Aleddine, asistente medicale, au fost pierderi pentru familiile lor. Hussein Mostapha murit impreuna cu sotia sa, lasand in urma un fiu. Samer, un sirian tata a doi copii, care a fugit de ororile din tara sa, a fost ucis de ceea ce s-a temut acasa, si Hussein, un barbat palestinian a carui familie s-a refugiat aici, de asemenea, a murit. Alaa Awad, student anul trei la drept, a fost de asemenea printre victime. Rawan Awad a fost profesor la scoala. Hanady Joumaa, Bilal Hammoud, Ahmad Awwada, Rawan Atwi au fost printre victime deasemenea.
45 este un numar care putea fi mult mai mare daca nu ar fi fi existat curajul si forta unui om numit Adel Termos, parinte pentru doi copii. In timp ce primul sinucigas cu bomba a comis primul atac, Adel a observat ca al doilea terrorist ce apropia de multimea care se adunase langa mosqeea tinta. A alergat catre el, l-a tintuit la sol si a detonat vesta acestuia. In seara asta, Adel si fiica lui nu mai sunt printer noi, dar amandoi voi trai prin mostenirea lasata, si urmarile gestului lor eroic, vor deveni poveste de povestit. Adel este motivul pentru care nu vorbim azi despre fatalitati cu 3 cifre, el este motivul pentru care alte familii inca isi au baietii, fetele, tatii si mamele. Este un erou libanez al carui num ear trebui sa fie in fata oricarei cladiri.
Povestea lui Adel este izbitor de asemanatoare cu cea a lui Abou Ali Issa, care a facut acelasi lucru cand orasul Tripoli a fost atacat la inceputul anului. Paralelea este terifianta. Ne arata cum tara noastra se invarte in cerc: atacuri teroriste, moartea unor oameni, eroi care apar si toate sunt uitate intr-o saptamana sau o luna. Politica se poate schimba, dar mor atat de multe victime pentru atat de putin, ca biata politica devine irelevanta.
Fie ca toate victimele actelor de terrorism sa se odihneasca in pace!"""  [ sursa : Jamilla Azazi ]


( sursa foto + articol stire )

14 nov. 2015

TERORISM SI TERORISTI IN ROMANIA .




    La geamia "improvizata" pe care o frecventam (in Ploiesti) , nu am pomenit sa se discute despre ura interreligioasa , despre razbunare sau violenta .
Iar atunci cand apareau la orizont musulmani (afaceristi) din zone precum Siria , Pakistan sau chiar Irak , acestia erau marginalizati. Adica intrau sa se roage cu toti ceilalti , dar dupa rugaciune (Vinerea) pleca fiecare in treaba lui . Poate beau un ceai sau serveau o gustare , dar nu stateau mult la discutii .
Ceilalti musulmani se cam fereau sa lege prietenii cu indivizi provenind din zone delicate.
Aceleasi atitudini le-am intalnit si pe la geamiile/scolile islamice pe care le-am vizitat prin tara (Constanta , Medgidia , Mangalia, etc.) . Or avea ei tarele lor , insa sunt moderati si pasnici ... in comparatie cu alde Taiba & CO .

     Da, in Romania , exista musulmani cu idei extremiste si grupuri care promoveaza idei , teorii si interpretari periculoase pentru o societate normala . Acestia sunt finantati din zone delicate si de catre grupari din afara Romaniei , grupari considerate teroriste . Am avut ocazia sa ii cunosc/studiez o perioada. Exista cateva nuclee puternice in Bucuresti , Cluj , Constanta .
Cei in drept, serviciile si alte autoritati, ii stiu si ei pe acestia . Si totusi se tin deoparte ... Am spus asta cu cativa ani in urma : NU ESTE INDEAJUNS CA ACESTIA SA FIE DOAR SUPRAVEGHEATI DE LA DISTANTA !
Nu am inteles niciodata de ce sunt tolerati si de ce uneori am impresia ca sunt chiar "ocrotiti" . Oare Rromanica joaca la doua capete ?!


..............



Later Edit:

Cautand si rasfoind niste chestii mai vechi , am avut o strafulgerare, o revelatie ...
Am realizat ca stiu cel putin un individ al serviciilor romanesti infiltrat printre cei de la Taiba (si cu tot ceea ce inseamna aceasta Fundatie). Chiar m-am intalnit cu el candva , in urma cu cativa ani.
De ce scriu asta ?
Pentru ca , daca eu , un individ simplu din multime , mi-am dat seama care sunt elementele infiltrate acolo , oare cati altii si-au mai dat seama de acest fapt ... ???
Ma intriga faptul ca , acesti indivizi , sunt complet incompetenti , mananca bugetul si banii statului degeaba . Mai expulzeaza cate unul , din cand in cand , declarandu-l persoana indezirabila pe teritoriul nostru ... In schimb , permit ca acestia sa spele la noi bani ai anumitor organizatii si permit tranzitul acestor bani si a altor materiale (sau chiar persoane dubioase) catre alte state din Europa .
Oare de ce ?!

UN NOU ATENTAT TERORIST (idei principale) .




      Nu , ba, cretinilor ! Nu din cauza "ospitalitatii" fata de acei "refugiati" se intampla asemenea nenorociri ...
CI DIN CAUZA POLITICII DE JAF SI DISTRUGERE PE CARE AU DUS-O SI O DUC CONDUCATORII NOSTRI ALATURI DE CRIMINALI ISTORICI PRECUM USA & ISRAEL !!!!!
Tot terorism se numeste si astfel de politica de agresiune , politica de genocid si crima , chiar daca este ambalat frumos in mantia de catifea pe care scrie "ELIBERARE, DEMOCRATIE, CAPITALISM, PACE " ....
CONDUCATORII NOSTRI AU CREAT ASEMENEA MONSTRI SANGEROSI .

~~~~


    Daca prima oara a fost un bau-bau mai mic si care nu prea a avut efect , esuand( world - "da-i dreacu pe aia de la Charlie Hebdo, jurnalisti jidani care si-au cam cautat-o !")... acum au scos un BAU-BAU mai mare si de efect .
Au scos din sertar dupa cum urmeaza:
IED , mai multe AK 47, mai multi teroristi , mai multe victime, un pasaport sirian, s.a.m.d.
Psihoza ia amploare !
Asa a fost si la 9-11 ...

~~~

Va incepe un Holocaust 2.0 .
De fapt ... a inceput de ceva vreme , insa acum va atinge punctul cel mai inalt .
Aici s-a urmarit a se ajunge... (printre altele)

~~~

   In zona unde atentatorii sinucigasi din Paris s-au aruncat in aer a fost gasit un pasaport sirian al unui emigrant .
Ce individ ordonat ! A avut grija sa nu cumva sa uite acasa pasaportul . Fara acel pasaport nu ar fi putut trece de Poarta Raiului sau a Iadului (dupaa acceptiunea fiecaruia) .

~~~

  Revenind la violenta, religie , teritorii , colonialism, islam , Irak , Afghanistan , Israel, Franta, USA , NATO , petrol , Libia , Liban, Africa, etc.
Violenta naste violenta.
WHAT GOES AROUND COMES AROUND !!!
C'est la vie !

~~~

Un nene la RomaniaTV:

" Franta e ingenunchiata. Se trage in Paris precum la Beirut, precum in Irak , precum in Siria ..."

Nici macar nu realizeaza cat ADEVAR sta in vorbele sale !!!!
Da, se trage exact ca acolo .

~~~


DEMOCRATIA SI CAPITALISMUL OCCIDENTAL AU FABRICAT MONSTRI , ESUAND IN CEEA CE PRIVESTE DRESAREA LOR .




***



Later Edit:
Gata, au aparut si explicatiile pentru treaba cu pasapoartele care rasar precum ghioceii primavara, la locul unor astfel de intamplari tragice ("atentate" le numesc unii) ...
Fara pasaport si poza , nu il vor mai recunoaste virginele , nu ii vor mai face poster de martir colegii teroristi , iar familia raposatului nu va mai fi recompensata pecuniar .

Ba , voi ganditi cand emanati astfel de cretinitati ? 
Si unii ati lucrat (sau lucrati) chiar in presa centrala ...
Dooogh !

ATENTATE , ATACURI TERORISTE SI TERORISM .



[reloaded]

BBC - OPERATION GLADIO


SUNT CRESCUTI DE MICI CA TERORISTI SI SUNT INVATATI SA UCIDA .







12 nov. 2015

DIN TRAFIC (28) ~ Noiembrie 2015 *A




    Avem di toati . Taximetristi, milogi pe interzis, raceri, pietonti, mocofani fara semnalizari , masini ale armatei romane, etc.

* coloana sonora preluata din cea a filmelor "Ringul" si "Raliul" .


11 nov. 2015

BLACK FRAIERDAY LA EMAG .




Vineee Blec Fraidei . Mocofanii se vor ingramadi sa isi faca cumparaturi .
Na , ba !
Luati de aici ...








10 nov. 2015

DIN TRAFIC (27) ~ Octombrie 2015 *C



Alti mocofani si milogi de Ploiesti.
Prostovan prins PE INTERZIS de catre Politia Rutiera.
... si altele.


9 nov. 2015

DIN TRAFIC (26) - Octombrie 2015 * B



Mocofani, mocofani , mocofani ...
Milogi, milogi, milogi ...
Ploiesteni cocârţari .


8 nov. 2015

REVOLUTIE 2015 - " VREM SCHIMBARE ! "



    O stiti pe aia cu " DUMNEAVOASTRA" , "POFTIM", "MA SCUZATI" , "TE ROG FRUMOS" , "MULTUMESC" ?
Cu siguranta nu o stiti !
Altfel , acum , nu ar mai fi fost nevoie sa iesiti ca oile pe strazi ....

Noi nu suntem in stare sa strangem cacatul in urma cainilor nostri , sa aruncam gunoiul la tomberon si sa ne spalam la subsiori , da' vrem "schimbare" ... Bwahahahahaha !
Sictir !
Vreti schimbare , natarailor ?
Vreti nivel de trai si standarde inalte ?
Vreti respectarea legilor , regulilor si regulamentelor ?
Vreti respect ?
Invatati intai sa va respectati voi pe voi !!!!!!!!!

     Ia priviti aici poze facute de dimineata, in Ploiesti , intr-un parc oarecare, in tarcul amenajat pentru cainii cu proprietar !!!
Da , punguta cu cacat imi apartine. In ea se afla cacatul Evei mele. Este doar una dintre ele. S-a cacat de trei ori ... si de trei ori am strans dupa ea. Ultima oara a facut doar un strop , dar tot am luat de jos rahatul.
Restul fotografiilor sunt cu o mica parte din rahatii celor care isi duc cainii in acel tarc. Rahati printre care trebuie sa faci slalom. La fel este si in afara tarcului , in parc, pe alei , pe trotuare, pe spatii verzi ...








Deci , ce schimbare vreti ?!
Schimbati-va voi si restul vine de la sine !

7 nov. 2015

ANNA - Au trecut doi ani (1 Iulie /Septembrie 2000 - 7 Noiembrie 2013 )



Au trecut doi ani.
S-a stins "de fericire".
Cam pe la ora aceasta am inceput sa o rasfat si a inceput sa se bucure asa cum stia ea mai bine. Dimineata aveam ritualul nostru. Se tavalea pe covor , dadea din coada . Era fericita si arata asta. Ditr-o data, de la prea multa bucurie, a suferit un accident vascular cerebral . Era al 4-lea sau al 5-lea in decurs de cateva luni.
Cu ajutorul unui medic veterinar extraordinar
, trecuse deja peste o operatie tarzie de piometru, un cancer nazal si alte episoade critice. El i-a prelungit viata cu aproape inca trei ani.
Insa, in acea zi , medicul nostru veterinar a facut tot ce era omeneste posibil . O zi intreaga a incercat sa o mentina si sa o readuca in simtiri , tinand-o in incubator , resuscitand-o la fiecare cadere ...







DIN TRAFIC (25) - Octombrie 2015 * A


Grabiti printre prioritati .


REVOLUTIE 2015 - Se scrie istorie in strada ?


Sa cetim istoria cea adevarata !

Cand au fost vreodata romanii un popor cinstit , demn , neinfricat , incoruptibil , independent, civilizat si nesupus altora ?
..............................................
Sa facem abstractie de filmele lui Sergiu Nicolaescu !

4 nov. 2015

ELECTRICA SUD MUNTENIA - TREABA ROMANEASCA .



     Cand am ajuns astazi acasa , am gasit pe scara blocului un nene (fara ecuson sau salopeta) care sustinea ca este de la Electrica si ca se afla aici pentru a schimba contoarele care au expirat. Suna la un vecin la usa .
L-am intrebat daca e cazul si la numarul apartamentului meu.
A raspuns:
" Pai da. A fost un coleg mai devreme , dar nu era nimeni acasa."
...
WHAT ?!?! WHAT???
L-am intrebat de ce nu au anuntat inainte , printr-o notificare afisata la scara blocului sau macar in ultima factura emisa .
Mi-a raspuns in zeflemea :
"Pai lasati , v-a notificat acum ... ca nu v-a gasit acasa. Eu nu vi-l schimb. Eu schimb doar la vecinul."


M-am uitat in cutia postala si intradevar mi-au lasat o instiintare despre faptul ca au fost la usa si nu m-au gasit acasa , undeva in jurul orei 8:00 AM si ca vor reveni Vineri.

BAAAAAAAAAAAAA !!!!! IN CE TARA TRAIM !
Alo , ‪‎Electrica Muntenia‬, dati dracu afara directorul de zona sau pe ala/aia care se ocupa de asta !!!!!!! Cum pula mea sa veniti pentru a schimba contoare in apartamente, in timpul saptamanii , in zi lucratoare, la ora 8:00 AM , FARA A ANUNTA IN PREALABIL ????? CUUUUM ????

WTF ?!?!

REVOLUTIE 2015 .




BUCURIA NEBUNILOR ...
Prea devreme ! Mult prea devreme !





           Partidele pulitice se zbat sa fure si sa canalizeze (din nou) , in folos propriu, furia celor din strada .
Apar fel si fel de "guralivi" cu un aer de superioritate "intelectuala", care se bat cu pumnii in piept si râgâie diverse aberatii gretoase , asumandu-si "discret" vointa celorlalti ....

~~~

[am mai zis asta, inca din 2008, de cand am blogul]
     INTREAGA CLASA POLITICA ESTE O PADUCHELNIŢĂ , O PEPINIERA DE LEPRE .
IN RROMANIA NU EXISTA CU ADEVARAT PARTIDE POLITICE SI DOCTRINE . CU TOTII AU ACEEASI CULOARE SI ACEEASI DOCTRINA : culoarea maro - a cacatului si doctrina propriilor burti nesimtite .


TOTI AR TREBUI SA FIE SCOSI SI LINSATI IN PIATA PUBLICA. SA FIE OMORATI CU PIETRE, IN CHINURI.
TOTI AU PARTICIPAT LA DISTRUGEREA ACESTEI TARI.

MUIE PNL !
MUIE PSD !
MUIE ALDE !
MUIE UNPR !
MUIE PNR !
MUIE PMP !
MUIE USD !


~~~



     BAI PROSTILOR ! BAI TOLOMACILOR !
TOTI CERETI "JOS CLASA POLITICA" ...
NU AM AUZIT PE NIMENI SA CEARA CONFISCAREA AVERILOR TUTUROR ASTORA DE AU JUCAT PING-PONG CU PUTEREA IN ULTIMII 25 ANI .
ASTA TREBUIE SA CERETI !!! ASTA TREBUIE FACUT !!!!


Mocofanilor , tineti minte ce va spun (si v-am mai spus) :
FACTURILE TOT NOI LE VOM PLATI IN CONTINUARE (din ce in ce mai mari) !!!

         Poate ca veti reusi sa ii dati jos pe toti , insa daca nu ii linsati in piata publica si nu le confiscati averile ... TOTUL ESTE IN ZADAR.
Am ajuns sa avem datorii externe (din imprumuturi) de sute de ori mai mari decat a avut vreodata Ceausescu .
CINE VA PLATI ACESTE DATORII ?
CINE VA PLATI ACESTE IMPRUMUTURI ENORME (imprumuturi pe care le-au deturnat mafiotii catre propriile lor buzunare) ?






Post Scriptum:
Feisbucistii/internautii, membri in diverse partide politice (astia cu carnet si adeziune), ar trebui acum SA TACA !!!
... sau sa-si arda adeziunile/carnetele si abia apoi sa vorbeasca.
MUIE (din toata inima mea) TUTUROR CELOR CARE SE TREZESC VORBIND "LIBER" ... DAR SUNT MEMBRI PNL CU ADEZIUNE !
MUIE TUTUROR CELOR AFILIATI POLITIC, INDIFERENT DE PARTID !
De aceea refuz sa votez de ani buni, ma !
Din cauza voastra .

...

3 nov. 2015

[3 Noiembrie 2015] IMBECILI PE INTERZIS .


    Eu , baiat bun , ma dau mai pe dreapta , opresc ... Doar ca sa le fac loc sa treaca ... Si se trezeste dobitocul sa gesticuleze ca el vrea mai mult loc . Cand l-am intrebat care-i este problema si ce cauta pe interzis , m-a luat cu "Ba pula ..."

PAI SA NU II LEGI LIMBA DE CHILOTI ?!

Tu le vorbesti frumos si le mai faci si loc sa treaca , chiar daca ei se afla IN ILEGALITATE , iar ei se trezesc CU DANSA SCULATA si plini de TUPEU.

"ROACKERII" DIN CLUBUL COLECTIVE NU ERAU SATANISTI ...


... dar nici nu cred ca ridicau osanale la strana vreunei biserici ortodoxe.


    Toti "indoliatii" se arata revoltati de faptul ca BOR nu si-a facut simtita prezenta pentru a sluji la locul intamplarii tragice din sediul fostei fabrici Pionierul.


   Ba , cu riscul de a deveni enervant de insistent si repetitiv , de ce pula mea plangeti atata dupa bisericile si popii care nu au venit sa dea cu cadelnita peste asfaltul unde au zacut aia morti ????
DE CE ????
De ce cacat atata futere de grija pe subiectul asta ?
Ori sunteti "roackeri" si " 'telectuali rasati " , ori nu mai sunteti ...

    Cati dintre aia morti in ‪#‎Colectiv‬ ( ‪#‎Colective‬ ) , dupa o noapte de concert rock , de beute grele prin rockoteca , de prafuri si fumuri , de Romparkin cu vodca, se duceau a doua zi la biserica sa se dreaga cu fum de tamaie , rugaciune si fragmente de Evanghelie citite din altar ?
RENUNTATI LA CACATURI ! Da-i in pula calului de popi !
Nu mai bateti apa in piua pe chestia asta !
... Parca erati culti , intelectuali si nu aveati nevoie de slujbe dintr-o culegere de basme religioase ?!?! WTF ?!?!?! De unde pana unde nevoia asta inflacarata de popi , slujbe mortuare si alte rugaciuni ?!?! DRACU' VA MAI INTELEGE .

HAI SA RENUNTAM LA IPOCRIZIE !

~~~

   Adica cum vine asta !?!?!
Ba , voi sunteti sanatosi ?
Cum sa spui ca tu crezi in dinozauri , in sisteme solare , in evolutie , in stiinta ....sa injuri peste tot biserica/religia si pe cei mai "saraci cu duhul" ... dar ... "ASA CA PRINCIPIU"... sa te oparesti si sa iei foc ca nu a venit taica popa cu tamaie la usa clubului ‪#‎Colectiv‬ (‪#‎Colective‬), "asaaaa ...macar pentru familie ".
Ba , mocofanilor , nu mai folositi cadavrele alora pe post de ghioaga , pentru a lovi in preaburtoseniile ortodoxe ! Este jenant . Va plaseaza sub nivelul unui manelist scuipator de seminte. Zau !
DE CE VA PASA ?



Post Scriptum:



 Aceleasi idei "discriminatorii" si mizerabile (precum cele din decupajul de mai sus) le-am citit si in textul unui fost jurnalist local , actual blogger si fotograf ...
Deh , daca mi-ar fi placut in totalitate de el , probabil eram gay sau ar fi fost cazul sa devin unul.

2 nov. 2015

COLECTIVIZARE COLECTIVĂ .



Si ieri a rasarit soarele ...
Aseara a apus acelasi soare ...
Negresit, astazi va rasari din nou , iar pe inserat va apune.
Si tot asa ...
Noi suntem singurii care , la un moment dat, vom apune si nu vom mai rasari a doua zi. Ne-am nascut cu aceasta certitudine.
Modalitatea prin care vom apune si momentul in care asta se va intampla, nu au prea mare importanta.
Durerea pe care unii o vor lasa in urma lor ?!? Nici asta nu are prea mare importanta.
Vom fi doar niste trupuri inerte, intrate in descompunere (poate) inca dinainte de a ne da ultima suflare.

MOARTEA ESTE CEVA NATURAL SI "FIRESC" .
Clipa urmatoare poate fi clipa finala ... Invatati din asta !



~~~

Unora chiar le lipseste/le lipsea integral instinctul de conservare .
CUM PULA CALULUI, IN LOC SA TE SALVEZI, TU SA STAI SA FILMEZI CU TELEFONUL ....IN INTERIORUL UNUI SPATIU UNDE IA AMPLOARE UN INCENDIU , UNDE MOR OAMENI IN JURUL TAU??? CUM ???
Unii chiar isi merita sfarsitul tragic .


~~~


Daca pana la incendiul din cacatul ala de club nu am auzit de trupa "Goodbye to Gravity" , inseamna ca sunt un ignorant ?
Ma , da cine pula calului erau astia ... de toti rockerii erau lesinati dupa ei ? Sau aia erau atat de lesinati si au supraaglomerat spelunca aia doar pentru ca era mokangeala ?!?!
Astazi i-am ascultat pentru prima oara.
Da, sunau bine. Dar nu erau iesiti din comun si nici nu mi se par extrem de interesanti.
Intreb si eu ... ca opinia publica ...

~~~











Deci... astfel de chestii m-au facut sa imi vina sa scuip si sa mictionez pe toata "compasiunea" si "solidaritatea" voastra ...
De aceea mi se rupe si nu pot sa empatizez .
FATARNICI !!!!
Toti cei care ganditi asa , sunteti mai jegosi si mai rapanosi decat aia care iau in bascalie moartea celor arsi la ‪#‎Colectiv‬.

Nuuu..... nu exista iubitori de rock care se pastileaza sau fumeaza diverse ...
Romparkin cu vodca este pentru ulcer gastric.
Iarba este pentru meditatie si intelect.
Crack-ul ajuta la proiectele de diploma.
samd samd samd


MURITI TOTI , BA ! O sa ma cac o diaree in cinstea voastra ! Fi-v-ar coliva a dracu' !

Plecand de la logica celei care a scris cartonul pe care eu l-am postat putin mai devreme , ar trebui sa deduc ca la manelisti nu s-ar fi intamplat asa ceva.
De ce ?
Pentru ca ei au bani si isi permit sa isi echipeze cluburile cu instalatii antiincendiu ultra moderne .
Ce-i drept , nu sunt nici atat de tolomaci incat sa isi dea foc singuri si sa arda ca sobolanii (chiar daca multi par asa) ....


~~~


Unii se vor "imbogati" .

Au crescut preturile la extinctoare .
Au crescut costurile/preturile la instalatiile (& tot ce tine de asta) antiincendiu .
... Probabil va creste si valoarea spagilor .


Da , pe vremuri , cand lucram intr-un centru comercial din Ploiesti , am vazut cum se impartea spaga pentru INSPECTORI "DIVERSI" , pentru POMPIERI , PENTRU POLITIE .
Ba chiar am fost fortat sa "prostesc" o duduie inspector venita sa verifice hidrantii si ( accesibilitatea la ei ) din respectivul centru comercial ...


~~~


Stiu ca am mai intrebat..., insa daca astazi este a 3-a zi de doliu national impus , am voie sa spal rufe ?

~~~


Deci .... la Valenii de Munte , conform unor surse neverificate, in spirit de‪#‎solidaritate‬ cu ‪#‎doliunational‬ , s-a suspendat spectacolul din cadrul Festivalului Tuicii 2015 .
Retineti ! Doar spectacolul.
Festivalul se tine in continuare.
ADICA ACUM SE VA BEA DE SUPARARE SI DIN COMPASIUNE , NU SE VA MAI BEA DE VESELIE , CU MUZICA SI VOIE BUNA.


~~~





E si asta o opinie . :)))))))))))))) In felul lui ... are "dreptate" (exceptand raportarea mistica la "satanism") ...



A nu se intelege ca imi este simpatic ... insa cam are dreptate.
 "FOC DE PAIE"
 ~
[cronologic]
 " JOS COMUNISMUL ! " 
"ROMANIA ROMANILOR !" 
" ROMANIA ELITELOR INTELECTUALE !"
 " ROMANIA SPECIALISTILOR . " 
 " SA TRAITI BINE !" 
" ROMANIA LUCRULUI FACUT BINE. "

 *va urma*

~~~


Se desfasoara un spectacol sinistru ...
Sunt arestati si condamnati proprietarii speluncii cu rockeri (la presiunile trusturilor de presa/ trusturi de presa afiliate politic). Bun asa.
Vor fi rastigniti si aratati publicului .
Da' pe adevaratii vinovati ??? Pe aia de au inchis ochii si au deschis larg buzunarul ???? Pe aia nu ii intreaba nimeni de sanatate ? Pe politicienii care atunci cand se uita zilele acestea la stiri , mai ridica cate un crac , mai trag cate o basina si apoi mai iau o lingurita din cana cu icre negre ... cine ii scoate din ale lor ?



~~~

Toata lumea se leaga de pula popilor raportat la evenimentele din clubul Colective ...
      Si totusi , de ce pula manzului plangeti atata dupa Dumniezo , popi si biserica ??? Dincolo de ineptiile habotnicilor "crestini" si dincolo de aberatiile mistice vomitate de Becali , de ce pula furnicii plangeti dupa biserica ???

Sa nu spuneti ca , dupa fiecare noapte de concert , va duceati cu totii la biserica sa aprindeti o lumanare , sa va rugati in liniste si sa ascultati cetirea Evangheliei ????


Ca sa va scutesc de aberatii , nu , nu tin partea BOR .
Cei care ma cunosc stiu prea bine care este relatia mea cu biserica .

***

1 nov. 2015

CANIBALII SI COLIVA .




Cum era vorba 'ceea crestineasca :
" Sa nu stie stanga ceea ce face dreapta !"
?!?!
Deci... care-i faza cu ‪#‎MCD‬, ‪#‎cocacola‬, ‪#‎danone‬, ‪#‎pizzahut‬, ‪#‎samd‬ ??? De ce trebuie sa share-uiti pomenile facute de astia ?
Sunt "inapoiat" si nu reusesc sa inteleg.

~~~

Si totusi ... daca se intampla asta intr-un club de manelisti ?!
Mai erati toti atat de patrunsi si inlacrimati ?!??!?!
Mai era atata negru pe la pozele de profil de pe feisbuci ?





HAOS , FOC , OPINIILE MELE si INTERNETUL .


Motto:
RUSINE DINU PATRICIU !
SHIT HAPPENS !






Un club din Bucuresti a luat foc in timpul unui concert rock . Au murit peste 25 de persoane si au fost ranite grav peste 100 de persoane.


__________________________________________

Initial m-am bucurat.
Am crezut ca a luat foc Fratelli sau Bamboo .

~~~

Sunt oare un insensibil , daca spun ca mi se rupe de toti cei care au dat ortu' popii in acel club din Bucuresti ?
Oare sunt anormal daca nu imi pasa si daca spun ca m-am saturat de atatea discutii si stiri pe tema asta ?
Suntem o tara de cacat , un popor de retarzi , o natie de mocofani ... si (paradoxal) m-am obisnuit deja cu asta . Nimic nu ma mai impresioneaza.

Sensibililor (astia cu "doliul" de pe feisbuci) !

~~~

Imi vine sa vomit de atata compasiune si atata solidaritate cata vad in jurul meu ...
Mars , maaaa !
Reintregiti-va in Nirvana !
Zamolxe fie cu voi in Absolut !

~~~

Oare cati dintre cei morti in incendiul din Bucuresti, in clubul Colectiv, erau "fumati" sau "pastilati" ?
O simpla curiozitate ...

~~~

Vai... dar cat de afectati sunt toti stiristii ...!
Vai... dar cum plang cei de la PRO ... !
Vai ... dar cum se intrec cu totii in lacrimi de crocobaur ... !
Vai ... dar... nu poti sa te pisi de atata durere !

~~~

Asa asa ....
Toti politicienii sa exploateze la maxim moartea acelor nefericiti !!!
Ponta & Base & CO sunt pe primul loc .

MURITI , BA !!!!

~~~

Sa arunc zacusca de ghebe , din solidaritate cu aia care au murit ?
Ei , saracii , nu vor mai apuca sa manance vreodata zacusca de ghebe...

Daca sunt trei zile de doliu national , am voie sa fac baie si sa spal rufe ?

~~~

Propun sa se ridice o catedrala in locul unde s-a intamplat sa moara toti acesti nefericiti !

~~~

Este dreptul meu SA MI SE RUPA de mortii din Bucuresti . Este dreptul meu sa scriu ce gandesc , ce doresc si ce simt .
Nu imi pare rau . Nu simt nimic. Nu ma impresioneaza lacrimile care curg siroaie pe sticla televizoarelor sau a monitoarelor.

Atata ipocrizie , fatarnicie , "durere" virtuala , ma induioseaza maxim (NOT!) .
Probleme ?!?!
Aveti la dispozitie optiunile "unfollow" , "unfriend" , "ignore" ....
Hai sictir , fatarnicilor moralisti !

Si inca ceva ! Am eu o fixatie ...
Daca macar unul dintre cei morti a fost "fumat" sau "pastilat" , DA , SI-A MERITAT MOARTEA ACEEA IN CHINURI .




~~~

Moartea este ceva natural si iminent , indiferent de modalitatea prin care ea survine.
Toti murim mai devreme sau mai tarziu, intr-un fel sau altul.

~~~

Curios !
O groaza de indivizi care se declara/declarau atei , acum , din "compasiune" ... inunda internetul cu

"Dumnezeu sa-i odihneasca !"

~~~

[curiozitate]

Oare BOR va inmormanta gratuit victimele incendiului din clubul Colectiv (evident , ma refer la cei care erau de religie ortodoxa) ?

~~~

Duminica ... Doliu national ...
Hmmm!

Aveam de cusut , de spalat niste rufe murdare si de reparat ceva.
Ce dracu' ma fac ?!? Cica-i pacat sa muncesti intr-o astfel de zi.




***