17 nov. 2015

DE CE NU MAI SUNT SIFOANE LA SIFONARIE .



     Cateva idei interesante ce s-au desprins zilele acestea ...

MARILE COMUNITATI NU ISI TOARNA INFRACTORII DIN RANDURILE LOR .

    Comunitatile de musulmani din Europa nu vor da pe mana Politiei elementele extremiste si care prezinta un pericol cert pentru societate , chiar si atunci cand stiu ca acestia au in plan atentate .


    Comunitatile de evrei la fel . Nu vor da pe mana Politiei membri ai comunitatii daca acestia au incalcat legile tarii in care ei vietuiesc. Vor proceda precum tiganii , judecandu-l(i) in interiorul comunitatii.

    Comunitatile de romani vor proceda in acelasi spirit . Nu se vor duce sa predea Politiei infractorii din randurile lor. Daca, in timp ce se afla prin alte tari , vor vedea un alt roman comitand o infractiune , nu vor anunta Politia si nici nu vor face ceva pentru a-l impiedica sa comita acea infractiune .
De ce ? Pentru ca cel care va indrazni sa faca asta , va fi considerat "tradator" , "SIFON" si va atrage asupra sa oprobiul comunitatii . Probabil va fi marginalizat sau chiar exclus.
Prefera sa indure etichetari precum "ROMANI=TIGANI, HOTI, JEGOSI, CURVE, etc." decat sa fie etichetati chiar de catre ai lor cu denumirea de "SIFON" .


Este corecta mentalitatea aceasta ?
Pentru unii se pare ca da.
De aceea societatea actuala este atat de bolnava .
De aceea omenirea se indreapta cu pasi repezi spre o maaare prapastie .

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: