Ingrediente:
.carne, oase miel (250-500g)
.1 legătură ceapă verde (neapărat verde)
.1 legatura de pătrunjel
.1 legatura de mărar
.sare (aprox. 1-1 1/2 lingură sare)
.piper
.coriandru
.1 ceaşcă orez înmuiat
.sucul de la jumătate de lămâie
.ulei măsline (la aprecierea fiecaruia)
.tarhon
Preparare:
Se pune la încălzit într-o oală uleiul de măsline, se adaugă carnea si oasele, ceapa verde tocată în întregime, patrunjelul, mărarul, coriandrul, se sărează şi se adaugă puţin suc de lămâie.Carnea călită astfel câteva minute, va avea un miros mai plăcut.
Se adaugă apă fiartă, se lasă pe foc cam 20-30 min.Se adaugă orezul şi se fierbe în continuare până când orezul este gata. Se scot oasele goale.
Dacă ciorba este prea consistentă, se mai adaugă apa fiartă.
Se pipereaza, se adaugă sucul de lămâie, tarhonul, şi se mai lasă puţin pe foc.
Se serveşte(NEAPARAT) cu smântâna.
POFTĂ BUNĂ !
.
26 apr. 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:
Trimiteți un comentariu