Ingrediente:
5 ardei iuti, 3 legaturi pătrunjel, 3 legături mărar, o ceapă uscată, o legătură ceapă verde, o legătură usturoi verde, un ardei gras mare, 2 piepți de pui, o lingură orez, două linguri ulei de măsline, sare după gust.
Preparare :
Se toacă bătrânește și se pun la călit/înăbușit ceapa verde, usturoiul verde, ardeiul gras, ardeiul iute, ceapa uscată. După ce se înmoaie , se adaugă piepții de pui tăiați cubulețe mici . Se amestecă bine și se acoperă. Se lasă la foc mic .
După 10 minute se adaugă orezul ( înainte a fost lăsat la înmuiat intr-o ceașcă cu apă rece) .
Se adaugă două căni de apă.
Se adaugă mărarul și pătrunjelul tocate mărunt . Se mai lasă vreo 10 minute la foc mic , apoi se pune sare după gust.
Poftă bună !
0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:
Trimiteți un comentariu