Ieri am umblat la rezerva strategica de hrana a familiei, in lada frigorifica. Aveam acolo ceva carne macră de strut si organe de strut de la Ograda cu Struti din Sebes.
Struț eclozat, crescut și sacrificat in Romania (la Sebeș). Inimă, ficat și pipotă (din rezerva strategică de hrana, stocata în ladă frigorifică).
Drept urmare am preparat un gulaș din organe de struț și un spanac (pentru prunc) cu organe de strut.
Pruncul nostru o fost tare incantat de noile gusturi. Carnea de strut fiind una foarte sanatoasa.
Carnea de strut produsă la Ograda cu Struti este de calitate premium și provine de la struți sănătoși, hrăniți cu furaje produse în cadrul fermei, conținând 70% lucernă, fără hormoni și fără ingrediente care să forțeze creșterea animalelor.
Carnea de struț, considerată de mulți specialiști carnea viitorului, ocupă un rol fundamental în reglarea metabolismului și menținerea sănătății cardiace. Contribuie la creșterea tonusului muscular, îmbunătățirea memoriei și la controlul stărilor de stres.
Beneficiile cărnii de struț:
- Potasiul din carnea de struț, un foarte bun antioxidant, ocupă un rol fundamental în reglarea metabolismului și menținerea sănătății cardiace. Contribuie la creșterea tonusului muscular, îmbunătățirea memoriei și la controlul stărilor de stres
- Conținutul redus de colagen, face carnea de struț ușor digerabilă
- Carnea de struț asigură un aport semnificativ de Fier, motiv pentru care este recomandată în tratarea anemiilor severe și alimentația copiilor
- Bogată în acizi grași și Omega 3
- Vitaminele B12 și B6 ajută la prevenirea stărilor de depresie și asigură buna funcționare a sistemului nervos
- Nivel scăzut de colesterol
- Din carnea de struț se poate găti aproape orice fel de mâncare, fiind o carne versatilă în ceea ce privește modalitățile de preparare.
0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:
Trimiteți un comentariu