30 mar. 2017

Bucate alese de primăvară . Verdeturi de martie .



- Spanac proaspăt cu leurdă, ceapă verde şi usturoi verde .
- Pleurotus cu afumătură , sos de soia, oţet balsamic , usturoi verde ... la wok .
- Sufleu de broccoli & conopidă , cu ouă şi brânză dulce .
- salată cu leurdă



Bun tare spanacul de primăvară...da' al dracului de migălos la curățat.
Am gatit o oală de zece litri aproape plină cu mâncărică de spanac & leurda (proaspete). Yummy !

După ce am lăsat câteva ore la marinat ciupercile pleurotus(în usturoi verde, sos de soia, ulei de măsline, un strop de oțet balsamic) , le-am tras în ulei încins, la wok . Le-am adăugat și câteva felioare de piept de pui afumat.























0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: