- carnati tiganesti (afumati la cazan)
- slana de Zalau
- usturoi romanesc 100% (netratat, neingrasat, marunt, din gradina proprie si iute ca dracu)
- cratita de aluminiu (tiganeasca)
Mo, perpelesti bine carnatii si slana de Zalau. Le servesti fierbinti cu usturoi proaspat dezgropat , pită de casa si un paharut de palinca . Apoi te arunci in varful patului , te bati cu palmele pe burdihan si râgâi a satul .
Pofta buna !
Alte retete pentru ingrasat :
* link 1 *
* link 2 *
* link 3 *
1 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:
Mo,ce simplu ar fi,daca....
n-as fi fierul naibii si m-as ingrasa si eu.
Tiagia,oala,cratita si orice alt obiect d-asta "bucataresc" le am de aluminiu,rar am de altceva,dar nicio sansa,nici daca as musca din ele nu cred ca m-as ingrasa.
Astept o alta reteta
Trimiteți un comentariu