File de peste-spadă in sos de roșii și ouzo .
Se perpelește pe ambele părți pestele (condimentat doar cu sare și piper) , in ulei de măsline .
Apoi se scalda puțin în vreo 60 - 70 ml Ouzo (turnat peste el in tigaie) . După aceea se scot bucățile de pește și în tigaie se va adăuga o roșie rasă (sau o conserva mica de roșii în bulion) . Când dă ușor în clocot se adaugă și un cub mare de unt + câteva măsline .
După formarea unui sos omogen se adaugă din nou pestele-spadă și se lasă la foc 2 minute.
Poftă bună !
Mulțumesc , Groenlanda Fish & Seafood !
*** Bucățile de file din peste-spadă sunt ambalate individual in pachete de cate trei , pentru a putea fi dezghețate separat .
*** Și-au lăsat foarte foarte putina apă , după topirea glazurii de gheata . (deci clar, problema cu medalioanele de rechin a fost una izolată și nedorită) .



0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:
Trimiteți un comentariu