Icre roșii de Lumpfish (Lumpfish Caviar by Groenlanda Fish & Seafood ), cu bruschete aromate și caș frământat de casă (păstrat la borcan) .
Brânza la borcan este obținută prin frământarea cașului proaspăt ardelenesc cu sare. Cașul a fost adus în vară din Valea Mare De Cris, Salaj, Romania , primit în dar de la cea mai faină bihoreancă autentică , prietena noastră minunată , Aura Simut .
De frământarea lui s-a ocupat Geamina Matei (eu doar l-am pus la borcane) . :D
Gustul acestei combinații intre exotic , modern și tradițional ?
D E L I C I O S !!!! Te lingi pe degete.
2.
Icre rosii naturale de Lumpfish , pe bruschete cu ierburi aromate și unt .
Sunt de departe cele mai bune icre pe care le-am mâncat în ultimii doi ani .
Aromă puternică , gust senzațional și persistent o perioadă după degustare. Rămâne în gură un gust minunat care persistă câteva minute bune și dă o senzație extrem de plăcută.
Senzaționale !
Mulțumesc frumos , Groenlanda Fish & Seafood !
https://www.groenlanda.com.ro/ro/greenland-ape-reci/
0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:
Trimiteți un comentariu