21 apr. 2014

Cand altii deja au mancat prea mult , de abia atunci eu ma apuc sa gatesc.

     

        A fost o seara de Duminica linistita . Mai ales ca majoritatea vecinilor mei creStini (vecini de cartier , de bloc , etc.) ori s-au imbatat si zac cu capul in wc , ori sunt plecati sa deranjeze linistea celor ce locuiesc pe Valea Prahovei , ori agonizeaza pe la UPU... :)))
 Drept urmare , m-am apucat sa gatesc . Gatitul ma relaxeaza si ma binedispune .
 Pentru ca tot a fost sarbatoarea religoasa a majoritarilor din tara asta , am gatit ciorbita de miel si pulpa de miel la cuptor.

 Pulpa sta pe pat de legume si verdeturi (ceapa verde , usturoi verde, cuburi de cartofi, rondele de morcov) , este impanata cu usturoi verde si stropita cu vin rosu. A fost gatita la tava invelita in folie de aluminiu .

Ciorbita este cu legume semicalite , bors , orez, "leusteam" (vorba lui Ismail) si galbenusuri de ou.













0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: