29 nov. 2013

Ce sa faci pentru a evita atacul unui caine dresat .

   [pentru cei care nu cunosc]


     Mai oameni buni ,  bagati bine la cap ! Cand un caine croit si educat pentru protectie "face urat" la voi , nu mai fiti prosti incercati sa ii vorbiti frumos sau sa ii spuneti pe nume , crezand ca astfel se va linisti !!!! Incercati sa-l ignorati si sa va vedeti de drum ! Daca stapanul cainelui va spune sa stati pe loc , ati face bine sa ascultati ce va indica acesta . El este cel mai in masura sa cunoasca reactiile cainelui sau si ceea ce acest caine a fost dresat sa faca in anumite circumstante sau la anumite gesturi ale dvs.(posibil agresor) .

Un caine educat pentru protectie si paza , atunci cand v-a luat in vizor , cu cat incercati mai insistent sa vorbiti cu el (mai ales pe un ton mieros)  , cu atat va deveni mai agresiv. Astfel nu veti reusi decat sa ingreunati interventia stapanului sau spre a-l calma , crescand sansele sa iesiti sifonati din situatia respectiva .

_____________

  Recomandarile de mai sus nu se aplica si in cazul maidanezilor . Acestea se refera strict la cainii cu stapan , caini ce apartin unor rase cu specific pentru paza si protectie sau educati in acest sens.
... Se aplica chiar si in situatia in care sunteti vecini cu proprietarul cainelui , avand impresia ca daca il stiti de mic (pe caine) acesta nu va va face nimic . Un caine , la maturitate, nu va ma fi cu siguranta catelusul simpatic si prostut pe care il stiati candva . Mai ales daca este un caine ce face parte din categoria cainilor cu potential agresiv !

28 nov. 2013

THE END ...



   Inca putin si  VA INCEPE NEBUNIA CUMPARATURILOR DE CRACIUN !
VA FI PLIN CU ZOMBIE TEMBELI PESTE TOT IN MARKET, IN SUPERMARKET, IN HYPERMARKET, IN MALL SI ALTE CENTRE UNDE ROMANII ISI VOR PUTEA DONA CREDITELE DE CONSUM
Strazile orasului vor deveni un cosmar si nu vei mai avea loc de cumparaciosii patrunsi (pana in adancul ANUSULUI ) de spiritul suav al sarbatorilor de iarna , chicotind sodomizati si fericiti ..............................................................................................


ROMANILOR LE PLACE SA SE VAITE , DAR AU BANI DESTUI SI SE DESCURCA DE MINUNE. Altfei nu imi explic cum , an de an, se intampla cele expuse mai sus . Nu ?!







Post Scriptum:
De asemenea, romanilor va incepe a le pasa de cazurile sociale , de oamenii strazii , de copiii defavorizati si altele asemenea . Presa (tv, online, scrisa) se va umple cu cazuri sociale si lacrimi de crocodil. 
De ce ? Pentru ca asta se intampla atunci cand romanii sunt patrunsi (anal) de catre spiritul sarbatorilor de iarna .

26 nov. 2013

[aventuri cu maidanezi] AM AJUNS SA NE BATEM CU MAIDANEZII (PARTE IN PARTE) ...... PENTRU TERITORIU .




      NENE PRIMARULE , VEDEA-TI-AS FIINTA CEA MAI DRAGA SFARTECATA SI MUTILATA DE CATRE MAIDANEZI !!!

In aceasta dimineata (aprox. 07:30 AM) , pentru a nu mai stiu cata oara, am fost atacat de o haita formata din 5 maidanezi de talie medie spre mare (mai mari decat Eva) . Unde ? Chiar la poarta Sectiei de Politie nr. 3 Ploiesti, pe terenul de sport al scolii in care functioneaza Sectia 3 Politie Ploiesti .
Scorul ? 1- 0 pentru mine .

Haita care m-a atacat in aceasta dimineata este nou formata . Jigodiile sunt mult mai agresive decat predecesorii lor (cei care au stapanit inainte acel teritoriu).
Iesisem cu Eva la bicicleta , precum obisnuiesc de mai bine de un an .
M-am trezit inconjurat de catre cinci dulai extrem de agresivi .
Eva , precum am mai spus si alta data, nu este invatata la maidanezi . Nu am avut niciodata intentia sa o invat sa se lupte cu un alt caine si mai ales cu un maidanez . Cei care o stiu de mica , pot confirma ca nu i-am permis niciodata sa muste alt caine (nici macar in joaca) . Acum ma oftic din aceasta cauza ...
Vazand cum cei cinci dulai se indreapta hotarati spre mine , in momentul in care erau mai putin de doi metri intre mine si primul dulau cu coltii ranjiti , am oprit bicicleta (sub forma de paravan) si am desfacut carabina de la lesa Evei (ca sa se poata apara/eschiva) . Am incercat sa procedez precum alte dati , lasand-o pe Eva libera , dar fara sa-i scot botnita metalica . Jigodiile maidaneze s-au oprit in loc, insa nu au batut in retragere ,insistand sa maraie si sa faca urat . Aproape ca o incercuisera... Unul dintre ei a incercat sa o apuce din zona pulpei drepte . Nu mi-a fost teama decat ca , avand botnita pusa , nu se va putea apara .
Am chemat-o pe Eva la picior si i-am scos botnita , injurand de mama focului (deja incepusem sa ma enervez). In clipa aceea s-au retras cu totii peste drum de Sectia 3 Politie Ploiesti .
Am rasuflat adanc de cateva ori , m-am calmat si mi-am reluat turele de bicicleta.
Nu am apucat sa fac alte trei ture cu Eva, ca iar m-am trezit atacat de catre haita respectiva , acestia revenind si mai agresivi pe terenul scolii . M-am oprit , i-am scos botnita Evei si am plecat hotarat inspre javre. Mi-am zis ca fie ce o fi , dar un picior in cap tot ii fut unuia dintre ei .
DOVADA CA, "ACOLO SUS", CINEVA A CONSIDERAT CA AM DREPTATE??? In clipa in care au vazut ca nu fug si ca ma indrept inspre ei , au inceput sa bata in retragere spre strada Minerva (pentru cunoscatori) si , spre MAAAAREEEAAAA MEA MULTUMIRE , cel mai galagios dintre ei A FOST LUAT IN PLIN SUB ROTILE UNUI AUTOTURISM GRABIT .

Tin sa precizez ca nu a iesit nici macar un NESIMTIT (MILITIAN) din sectie. Ii doare in cur de ceea ce se intampla cu copiii de la cele doua scoli , unde acea haita isi face veacul , si de pericolul care ii paste zi de zi pe acei copii .

Am facut sesizari peste sesizari ....  Am scris articole peste articole ....  Ce sa mai fac ? Ce sa fac pentru ca cineva sa rezolve cu adevarat aceasta problema ?
Vedeti , cretinilor, de ce se ajunge la OTRAVA si ALTE METODE "NEORTODOXE" ???? IMBECILILOR !!!

In astfel de clipe , aaaaahhh ... , cat de rau imi pare ca nu am invatat-o pe Eva gustul sangelui de caine !!!! SINCER ! Insa niciodata nu este prea tarziu ...
Cu siguranta, daca vreodata, printr-un concurs de imprejurari mai mult sau mai putin nefericit, Eva va ajunge sa isi infiga coltii intr-un maidanez , NU O VOI OPRI !!! Imi voi aduce aminte ca imi este teama ca nu cumva acel maidanez sa ma muste si sa ma infecteze .... Mai ales ca imi este teama de injectii ! :|

   In incheiere , tin sa le urez tuturor maidanezofililor (cunoscuti , necunoscuti , vecini, vecine) care incurajeaza prezenta acestor haite periculoase in strada , hranindu-i si facandu-le cotete/culcusuri/adaposturi in gradinile blocurilor si in parcuri , punandu-le zgarzi si ascunzandu-i atunci cand vin cei de la ecarisaj , ... MUUULTA MUIE SI SPERANTA DE A-I VEDEA AVAND ACEEASI SOARTA CU MAIDANEZUL DE ASTAZI (ei , copiii lor sau cateii lor de companie ) !!!

25 nov. 2013

Tomy , vine iarna ?



Ca prea te-ai ingrasat si ti-ai pus haine groase pe tine ...









24 nov. 2013

LA ZI (d) CU TOATE .




1.

DE CE PULA MEA ELIBERATI AUTORIZATIE PENTRU PORT DE ARMA "NELETALA" (chestia cu "neletala" este relativa) TUTUROR TIGANILOR IMPUTITI NETREBNICILOR, TUTUROR CIORILOR INTERLOPE IRESPONSABILILOR LABILI PSIHIC SI TUTUROR DROGATILOR PUSTANILOR TERIBILISTI  ?





2.

Cine sunt campionii la idiotenie si imbecilitate de astazi ???
Cei care inca nu si-au montat cauciucurile de iarna si care , astazi,  se inghesuie/se injura/se bat in service-uri , panicati ca ii prinde zapada din urma .
In pas grabit, in urma lor , vin retarzii care s-au trezit abia astazi ca nu au solutii pentru degivrare , perii/maturici/lopeti pentru curatat zapada si alte accesorii auto obligatorii pentru sezonul de iarna ... si care , evident, rup in doua usile supermarketurilor pentru ca s-a anuntat vreme rea.



""" Incep ninsorile de luni, 25 noiembrie 2013Incep ninsorile de luni, 25 noiembrie, potrivit meteorologilor de la Administratia Nationala de Meteorologie.Astfel, de luni incep ninsorile in aproape toata tara, iar in Bucuresti este posibil sa ninga marti si miercuri, temperaturile urmand sa scada sub zero grade pe timp de noapte. (...) """ [ SURSA]



Post Scriptum:

23 nov. 2013

TEMBELII DE ROMANIA, MILITIENII (care's degeaba) SI " CAINII PERICULOSI " .

MOTTO:

Cainele va fi 

ceea ce il va face 
stapanul sau sa fie.







   Pe pagina de Facebook a jurnalistului Alex Dima (Romania , te iubesc !) , astazi, am gasit fotografia de mai sus . Aceasta era insotita de urmatorul text :

 """  Parcarea de la km 194 pe autostrada spre Constanta! 2 pitbuli sfasie un maidanez! N ai cum sa te apropii de ei! Oare cata minte are in cap cel care a lasat in libertate astfel de fiare??? Cei de la 112 spun ca vor trimite acolo Protectia Animalelor! Sper sa se tina de cuvant! """


Chiar am scris pe blog, de curand, despre inconstientii care isi iau caini si apoi , cand constata ca nu sunt ceea ce doreau sau se plictisesc de ei, ii abandoneaza (pe strazi, pe campuri , etc.) .
De nenumarate ori am atras atentia in legatura cu fenomenul (in crestere accelerata) legat de cainii cu potential agresiv. In ultimii doi ani , la noi in tara, numarul cainilor apartinand raselor Pitbull, Amstaff(American Staffordshire Terrier) sau mixuri ale acestora , a crescut ingrijorator . In ciuda legilor restrictive destul de clare , numarul acestora este din ce in ce mai mare si in continua crestere .
...Si mai ingrijorator este faptul ca aceste rase , de cele mai multe ori , ajung in mainile unor psihopati , in mainile unor indivizi care nici macar nu au dreptul sa detina asa ceva (conform cu legile in vigoare).

Astfel de tembeli iresponsabili scapa nepedepsiti si nesanctionati ... Tembeli din cauza carora suntem blamati si stigmatizati toti ceilalti crescatori seriosi/sanatosi/responsabili , care avem cainii inregistrati si declarati la Politie .
In Ploiesti , sunt extraordinar de multi astfel de caini .
Ma sperie faptul ca, majoritatea celor care detin acesti caini si ii scot pe strazi , sunt minori sau indivizi certati cu legea, indivizi care nu au dreptul sa detina astfel de rase .  Acestia ii cresc pentru activitati infractionale , pentru comert ilegal si pentru lupte. Da, in Ploiesti , inca se mai organizeaza lupte cu caini , iar Politia ridica din umeri si se multumesc cu explicatiile de genul "Aaaaa , are cicatrici pe el , deoarece s-a zgariat intr-un gard cu sarma ghimpata sau in maracini " ...
In ultimul an , in zona unde locuiesc (PLOIESTI , Podul Inalt - Dinu - Baraolt - Gara de Vest - 9 mai) , s-au inmultit ingrozitor posesorii de caini din aceasta categorie . Doar pe strada unde locuiesc sunt in jur de 10 - 15 astfel de exemplare (Pitbull sau mixuri de  Pitbull cu Bullterrier/Amstaff ). Dintre toti acestia doar eu si inca un crescator avem cainii declarati la Politie si inscrisi la ACHR .
In cartier sunt peste 25-30 de Pitbulli sau mixuri ale acestei rase . Posesorii isi plimba cainii pe alei , prin parcuri , pe terenurile scolilor din zona , fara botnita si chiar fara lesa. Bashca faptul ca ii intarata si ii pun sa se incaiere chiar langa Sectia de Politie. Nici macar  nu ajung la maturitate sexuala  ca ii si imperecheaza , in speranta unui castig financiar din vanzarea puilor (chiar si la prima perioada de calduri , la 9 - 10 luni ).

Ce face Politia ?
Nimic .
Se uita indiferenti si ignora fenomenul, cu toate ca au un cadru legal destul de bine definit si pot lua masuri drastice impotriva celor care nu se conformeaza.



Post Scriptum:
A nu se intelege ca mi-am schimbat opiniile despre cainii fara stapan  !
In continuare sunt de parere ca EUTANASIA IN MASA este singura solutie viabila si ca doar asa vom scapa de ei de pe strazi .  Evident , aceasta masura fiind eficienta doar coroborata cu un nou cadru legal referitor la detinerea animalelor de companie si cu un pachet de sanctiuni aspre pentru cei care isi abandoneaza sau isi inmultesc necontrolat animalele de companie.

Mancatul pe datorie si fudulia romaneasca .



     NU AS PUTEA SA TRAIESC , SA MANANC , SA MA PLIMB , SA MA DISTREZ ... "PE DATORIE" .

Invatati sa va intindeti doar cat va este plapuma ! Sau macar nu mai pozati in "ceva" fals , incercand sa fiti un exemplu de moralitate pentru altii !
Atunci cand mancati pe datorie , nu mai dati sfaturi altora , renuntati la fudulie si nu mai pozati in GIGEL PRINCIPIALUL  !

In ultimii 23 de ani ...



In ultimii 23 de ani , societatea in care vietuim m-a invatat doua chestii foarte importante pentru supravietuire :

1. Cu rusinea (si cu bunul simt in excces) mori de foame .
2. Daca poti sa iei de la stat , ia ! Astfel mai recuperezi din ceea ce ti-au furat in toti acesti ani porcii guvernanti .

Ultimii 23 de ani au fost un esec total pentru romani , pecetluind astfel moartea unei neam , moartea unui popor unit . Abia acum am invatat cu totii ce este aceea UMILINTA .

22 nov. 2013

ATENTIE MARE PE SOSELE !!! FITI CU BAGARE DE SEAMA !!!



Infractorii au nascocit o noua metoda de produs bani.

STUPIDITY & ROMANIAN BLACK FRIDAY .






   Oare, anul acesta, cat de mult va creste numarul prostalailor care-si vor lua teapa cumparand produse cu reduceri raportate la preturi ce nu au existat niciodata ...
La o simpla privire in mediul online , astazi , am observat ca toate magazinele romanesti practica vrajeala si prosteala (chiar si cele mai "serioase" magazine) . Cum mi-am dat seama ? Pai sunt un fidel cumparator din magazinele online (comoditatea este de vina) . Saptamanal ma plimb prin magazinele virtuale si studiez preturile .

Daca nu sunt reduceri gogoasa , cu siguranta sunt produse de calitate indoielnica (adica resigilate/reparate/testere de raft/refuzate) .....

Parerea mea sincera si directa ???
Doar prostovanii naivi pun botul la reducerile de Black Friday !!!
(stiu, stiu ... sunt invidios)




21 nov. 2013

PARCAREA LATERALA SI DECLARATIILE DE DRAGOSTE DINTRE VECINI .



Cum iesi dintr-un loc de parcare strimt (lateral) cu o masina mai maricica (Seat Cordoba) ?
Dai cu spatele ... dai ... pana cand se aude un poc in numarul de inmatriculare al Opelului aflat in spate ... 

Asa este intre vecini ! =)))))))))))))))))))

...

La scurt timp , inca un poc s-a facut auzit ... De aceasta data "pocul" a fost mai tare.
Un Ford (sau VW) "break" , a dat cu spatele pana a a reusit sa asasineze farul (sau oglinda) unui alt autoturism . Individul a oprit pe avarii , s-a uitat, a asteptat 3 min. (probabil , sa fie sigur ca nu l-a vazut careva) si apoi a demarat in tromba .


___________


S-au inmultit autoturismele ... ceva de speriat !!!! Se inmultesc de la o luna la alta.
Deja , pe strada unde locuiesc, cei care ajung mai tarziu acasa , isi lasa autoturismele direct pe carosabil/strada .
Bashca faptul ca se circula pe interzis in stilul KAMIKAZE ...
Presimt ca o sa avem o iarna foarte grea , plina de nervi si injuraturi.
Vai de fiarele noastre !


Pregatesc o noua sesizare catre MILITIENII DE LA RUTIERA (in privinta sensului unic) .
De aceasta data cu VIDEO si FOTO atasat.

20 nov. 2013

[din categoria "vecini valorosi si dragoste cu nabadai"]



A.

   In ultimele doua luni , mi-am gasit rotile bicicletei intepate de trei ori , la interval de cateva zile (in laterale, cu un obiect tip "sula" / cutit mic ) .
Intai mi-a intepat roata din fata , apoi roata din spate...  Zilele trecute, din nou, roata din fata ....

   Deja mi-am format o rutina din plimbatul bicicletei la vulcanizare si inapoi. M-am imprietenit cu baietii care lucreaza acolo , glumim , ne facem planuri pentru sarbatori si pentru concediul de vara , punem pariuri despre cand va fi urmatoarea vizita la vulcanizare, etc.

Nu era indeajuns ca locuiesc pe o scara de "JAMES BONZI" ULTRACREDINCIOSI CRESTINI ...  Acum constat ca acestia sunt si extrem de lasi .

In fata nu are niciunul curaj sa-mi spuna ceva (nu inteleg cu ce ii deranjez atat de tare ?!?!). In schimb si-au facut un scop existential din a-mi intepa rotile bicicletei.




B.

In lista de "prieteni faceboocisti" , am o vecina a carei mama a inceput sa imbatraneasca intr-un ritm accelerat ...
Cum mi-am dat seama ca a intervenit acest proces de imbatranire rapida ?
Paaaai ... pentru ca a inceput sa imprumute obiceiurile celorlalti vecini . Adica A INCEPUT SA MA "SPIONEZE" PE VIZOR ! (locuieste la parter, unde-mi tin bicicleta legata)  :)

Cum mi-am dat seama ca sunt "spionat" ?
Nu mi-am dat seama . Au turnat-o chiar "prieteni" dansei (care locuiesc cu un etaj mai sus), carora le-a dat imediat raportul despre cum "mesteream necajit la bicicleta" .
Sa zic ceva de dulce ?!?!
Nu zic.
Stiu de foarte multa vreme ca sunt subiectul lor de barfa.
Sunt constient ca sunt singurul subiect viu, senzational si interesant, din asociatia de proprietari unde domiciliez. Ceilalti sunt doar niste basinosi batrani si plictisiti.





.

19 nov. 2013

AFACERILE CU MAIDANEZI CONTINUA NESTINGHERITE SI CHIAR ADUC VENITURI CONSIDERABILE.



    Se pare ca AFACERILE cu caini maidanezi (de talie mica) ~~~ COMERCIALIZAREA crochetelor si accesoriilor din donatii , BANII primiti din Germania/Austria ~~~ sunt prospere si rodnice pentru ONG-istii ploiesteni .
Unii dintre ei si-au luat chiar autoturisme noi-noute (ca doar nu si-au achizitionat autoturismele din pensie sau C.A.R.-uri) . Parol ! Am surse sigure si de incredere. In plus, am vazut cu ochii mei ce era de vazut.
E misto sa treci de la Tico (mana a 4-a)  la Logan de ultima generatie (full option) ... 

Din cate cunosc , in urma cu ceva timp , nemtii ofereau in jur de 80 - 100 Euro pe cap de caine. Cel putin , asa mi s-a spus mie , atunci cand mi s-a propus sa intru intr-o astfel de "afacere necurata".
Oare de ce se aleg doar caini de talie mica sau de talie mica spre medie ?!


Stiu  !  Sunt "invidios".
Ar zice unii ca as fi si "ipocrit" .


EI SUNT DICTATORII CARE NE CONDUC VIETILE .




18 nov. 2013

Ne mai intrebam de ce ajung atatea animale pe strazi ???? (2)


     In urma unui limbaj deranjant , nedrept , plin de tupeu ieftin, si mai ales in urma acuzatiilor de "ipocrizie" , imi voi cauta si mai multa galceava cu lumea, publicand o parte dintr-un dialog deosebit .
Tare as vrea sa mi se demonstreze , cu probe, prin ce anume am fost "ipocrit", atunci cand am scris cele trei articole (presupunand ca acuzatorul/acuzatoarea/acuzatorii cunosc definitia "ipocritului"):

1. http://patriahotilor.blogspot.ro/2013/02/iubitori-de-caini-sau-prostovani.html

... Pentru ca unii , atunci cand sunt deranjati de adevar, se apuca sa dracuie pe pagina personala de facebooci/sa injure (fara a avea curajul ca , initial, sa puna intrebari , sa ceara lamuriri , sa afle de ce au ceilalti o astfel de parere despre dansii) si mai apoi , cand incerci sa deschizi un dialog cu ei , te blocheaza ... , am decis sa fac public modul de gandire al unor oameni care considera necuvantatoarele un accesoriu trendy , niste jucarii cool ... de care te poti dezice atunci cand te-ai plictisit .
Nu fac publice numele acestor persoane , deoarece sunt foarte multi cei care procedeaza precum ei ... Nu persoanele sunt importante , ci modul lor defect de a gandi si a actiona.





"""

Saturday11/16, 8:49pm  Brutacu Hector 

Probleme ?!?!



11/16, 8:58pm  Brutacu Hector

Daca are vreunul dintre voi probleme in legatura cu CEEA CE SCRIU EU ... , le discutam cu o deosebit de mare placere cand revin in Ploiesti .
Nu ma deranjeaza absolut deloc.





11/16, 9:10pm  C....... C.....

Nu e vb de avut probleme.pur si simplu am ramas cu un gust amar vazand ce parere proasta ai de fapt despre mine/ noi.daca am schimbat cainii, sa nu crezi ca nu am avut grija de ei sau ca i.am dat ca sa scot bani pe ei, din contra.iar pe cea mica am luat.o crezand ca are o luna.nu am stiut ca minte respectivul.poate chiar i.am facut un bine luand.o din conditiile alea.in 5 zile a luat in greutate 900 de grame.nu inteleg de ce ai fost asa comunicativ cu noi in conditiile in care ne desconsideri atat de tare.atata tot.nu caut cearta sau discutii de natura asemanatoare, nici nu injur.




11/16, 9:21pm  Brutacu Hector

Sunt in continuare foarte comunicativ... cu toata lumea.
Asta nu inseamna ca trebuie sa inchid ochii atunci cand vad unele chestiuni in neregula , chestiuni datorita carora suntem afectati toti ceilalti crescatori .
Sunt foarte multi care procedeaza precum voi ...
Nu am nimic personal cu nimeni. Imi erati chiar simpatici. Initial am pus totul pe seama ghinionului ...
Insa , punand totul cap la cap (culminand cu faptul ca vreti sa scapati de amaratii aia de pisoi , acum , la inceput de iarna), in opinia mea , nu se poate numi decat INCONSTIENTA/TERIBILISM/LIPSA DE AFECTIUNE REALA FATA DE ACELE NECUVANTATOARE/EGOISM/NEPASARE/ s.a.m.d.
Eu , cu proprii mei ochi, am vazut acei porcusori la ghena blocului tau. Ii alergau cei de la salubritate pe sub masini.
Cand te-am intrebat despre ei , nu ai avut bunul simt (curajul) de a recunoaste ca i-ai aruncat la ghena.
Am o parere proasta despre toti cei care procedeaza precum tine.
Poate chiar mai proasta decat cea pe care o am despre ong-istii care se dau mari iubitori de animale , doar pentru a produce bani din donatii ....
Pe viitor , nu ar mai trebui sa iti mai iei si alte necuvantatoare ! Le faci mult rau(parerea mea).
In acest moment, sunt ferm convins, ca niciun animalut (din cele pe care le ai) nu va sta la tine pana la sfarsitul vietii lui. Nu stiu daca si L....u este asa (sunt de parere ca el face totul doar pentru a-ti face tie pe plac) , insa tu esti labila dpdv afectiv . Si aici ma refer strict la instabilitatea in ceea ce priveste prezenta necuvantatoarelor in casa ta .   
You cannot reply to this conversation. Either the recipient's account was disabled or its privacy settings don't allow replies.    """



POST SCRIPTUM 
(in loc de explicatie la povestea cu porcusorii de guineea):



Conversation started May 9



5/9, 11:36am

Brutacu Hector
Salut !
Ai dat porcusorii de guineea ? 
Sau i-ai aruncat ?!


May 10

5/10, 9:35am
Brutacu Hector

Hello ! Tu ai aruncat porcusorii la ghena !? 



5/10, 11:22am

C.......... C.......
Buna.nu.i.am dat unei tanti k a zis ca ii da nepoatei



5/10, 11:23am

Brutacu Hector
Ieri dimineata, cand am venit de la sala , in spatele blocului tau , la ghena , alergau unii dupa niste porcusori de guineea (pe sub masini) ... 
De aceea te-am intrebat.



5/10, 11:24am

C............ C...........
Aha.inseamna ca s.a razgandit :((



5/10, 11:25am

Brutacu Hector
......

AERUL CURAT AL UNEI DIMINETI DE TOAMNA FRUMOASA .



Dimineata devreme
.
Te trezesti , te speli pe ochisori , te speli pe dintisori , iti faci o cafeluta si deschizi larg ferestrele pentru a respira aerul curat si proaspat al diminetii .
...DINTR-O DATA TE LOVESTE IN NAS REALITATEA DURA SI CANCEROASA !!!!
AERUL DIMINETII ESTE PUTERNIC PARFUMAT CU SULF , PACURA SI ALTE SUBSTANTE TOXICE/CANCEROASE/CRIMINALE/IMPUTITE .

Acesta este Ploiestiul nostru de ani buni ....

Offffffffffffffffffff !!!!! Daca din tara nu voi reusi sa emigrez in viitorul apropiat (Noua Zeelanda, Australia, Papua Noua Guinee, cat mai departe ) , din orasul asta imputit cu siguranta voi evada spre alte zone mai civilizate. Cat mai departe cu putinta  !

16 nov. 2013

ANNA * 1 Iulie (Septembrie) 2000 - 7 Noiembrie 2013 * // SOMN USOR, BATRANICA MEA !


Somn usor ,batranica mea !
Aici esti acasa.
Aici ti-a placut intotdeauna ... , aici ti-am asternut sa dormi ...
La primavara vei invia in florile ce ti-am sadit deasupra .



Eva, jucariile si "sambata cu amintiri" .



In sfarsit, am gasit doua "cauciuce"/jucarii pe masura maxilarului Evei.
In ultimii doi ani , indiferent de marime, nicio jucarie cumparata din PetShop nu i-a rezistat mai mult de o zi .
Cele doua de mai jos , le-am gasit intr-un colt de magazie. Sunt "fructe comuniste" (din plastic) .
De doua saptamani roade Eva la ele si nu reuseste sa le avarieze.





13 nov. 2013

Ne mai intrebam de ce ajung atatea animale pe strazi ????

Pai sa nu ne mai intrebam .

   
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
[caz real]

    Intai ne luam "rottweiler" , iar cand constatam ca este corcitura il aruncam pe strada ...
Apoi ne luam alt "rottweiler" (cu pedigree) si un husky/malamut (de completare)... In scurt timp ne descotorosim si de acestia , deoarece " nu au fost exact ceeea ce ne-am dorit " ...
Intre timp (ca supliment) aruncam la ghena blocului si cei doi porcusori de guineea , deoarece si de acestia ne-am plictisit .
Ce animale sa mai trecem in revista ??!!? Ce pofte sa ne mai satisfacem ?!?!
Aaaa , stiu ..... Si uite asa ne luam un mascul Cane Corso (un mix, ce-i drept) .
Hai, totusi , sa luam si trei pisicute .
... Au trecut cateva luni bune de cand ne-am luat pisicutele ???
Hmmmm ! Hai sa ne mai luam un Cane Corso - femela (frumusica foc , dar mult mult mult prea mica pentru a putea fi luata de langa mamica ei). Ce mai conteaza ca nu are nici macar o luna de zile si o cumparam de la un samsar care-si bate joc de caini , incurajand activitatile unor astfel de indivizi . O facem noi mare (pacat ca nu va fi  un caine sanatos, fiind luat la o asemenea varsta de langa mamica lui) !
Acum ce sa facem cu pisicile???? Hmmmm.
Le dam spre adoptie. Nu!? Exact precum am dat "spre adoptie" si cei doi porcusori de guineea .................................................................................................................................................................................................................................................................................................

~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~

 Sunt multi , mult prea multi, cei care vietuiesc dupa scenariul de mai sus . Iar apoi se intreaba ce are lumea cu ei , de ce ii judeca , de ce ...


    Uite de aceea m-ar bucura enorm sa se schimbe cadrul legal si sa nu se mai permita oricui a detine un caine , iar in cazul celor care doresc sa isi achizitioneze un caine sa li se impuna un examen psihologic inainte (precum la dosarul pentru permisul auto) , sa fie obligati la o inregistrare imediata a cainelui (indiferent de rasa), etc.   Astfel ar disparea  o mare parte a cainilor fara stapan/abandonati si s-ar crea un control strict al celor care detin animale " de companie " .
Ti-ai abandonat/aruncat animalul (pisica, caine, hamster, etc.) pentru ca te-ai plictisit de el ??? Identificat si sanctionat aspru .

Nu as putea sa iau in casa un biet suflet de animal , iar apoi , cand m-am plictisit sau m-a suparat, sa il arunc in strada .

Anna
a fost o "biata corcitura" , un mix de ciobanesc german cu ceva maidanez. Am luat-o din curtea unui preot (cand era mica si pricajita) . De fapt , ea m-a ales pe mine . Cand am luat-o am crezut ca este " lup". La cateva luni , mi-am dat seama ca este o corcitura de toata frumusetea. NU AM ARUNCAT-O IN STRADA ! Am iubit-o la fel de mult in continuare .
Am avut momente in care m-a enervat la culme ... NU AM ARUNCAT-O IN STRADA !
Am avut momente in care simteam ca nu mai pot , ca am obosit sa o ingrijesc  ... NU AM ARUNCAT-O IN STRADA !
Au existat perioade in care am dat si ultimii bani din casa pe tratamentul Annei , perioade in care am mancat paine cu painica doar pentru a-i putea face tratamentul cu citostatice .   NU M-AM VAITAT NIMANUI ! NU AM ARUNCAT-O IN STRADA !


AM IUBIT-O ENORM !
Nu cred ca voi mai gasi vreodata un caine cu un asemenea bun simt si cu care sa pot comunica cum comunicam cu dansa.
Am plans dupa ea si inca mai plang (nu imi este rusine sa o recunosc) .

Nu mai tratati necuvantatoarele ca pe niste jucarii sau accesorii la moda !

Balanta vietii este a naibi de bine echilibrata ....

7 nov. 2013

ANNA * 1 Iulie (Septembrie) 2000 - 7 Noiembrie 2013 *




   












  Multumesc din tot sufletul domnului doctor Catalin Paul Popescu , medic veterinar CuppyVet Ploiesti !
 Ii multumesc pentru profesionalismul lui ,  pentru ca a salvat-o de atatea ori , pentru ca i-a oferit inca doi ani de viata (acolo unde altii imi recomandau eutanasia) , pentru ca ASTAZI , INCEPAND CU ZORII ZILEI, A STAT LANGA EA SI A FACUT TOT CEEA CE I-A STAT IN PUTERE SA MI-O MAI SALVEZE MACAR O DATA ... Nu a fost sa fie si de data aceasta ...
Ii multumesc pentru acel :
" EU NU O LAS ! FAC TOTUL . EA SA NU MA LASE PE MINE ! "  


Din nefericire , inimioara Annei a obosit si nu a mai vrut sa porneasca dupa al treilea stop cardiac, readusa la viata de doua ori,  in interval de doua ore .
Nu a mai vrut ...
A obosit .

6 nov. 2013

NU BAGATI DEGETELE IN PRIZA !



Nu va jucati niciodata cu surubelnita in interiorul locasului pentru bricheta carutei dvs. !
De ce ?
Se vor arde sigurantele si apoi nu mai stiti care-i una ... care-i alta ... , nu se va mai incuia coviltirul , bordul se va sinucide , veti alerga dupa electricieni in miez de noapte si o veti lua razna cu capul .
:)))))))))))))))))))))))))))))))





BUAI ONG-istilor/iubitorilor de caini fara stapan , pe cand o adunare/un flashmob in scopuri de igienizare a spatiilor verzi din oras ????



    Pana foarte de curand , obisnuiam sa adun cacanelul fetelor mele, de fiecare data cand ieseam cu ele afara. Scoteam punguta din cilindrul special si tzoc-poc il luam la purtator (pana la primul tomberon).
Intr-una din zilele trecute , in timp ce Eva se scremea in iarba , nu am fost atent pentru doua minute (stateam de vorba cu cineva) ... Cand m-am aplecat sa iau cacanelul Evei in punguta , am avut un soc . Era plin de cacanei proaspeti (mai mari si mai mici) in acel loc . Am cautat din priviri pe cel care apartinea Evei si nu am reusit sa il identific (se racise deja si nu mai degaja aburi) .



[dimineata cu amintiri / terapie prin scris] Privind peste 2013 .


Motto:
Nu este dracul chiar asa negru
precum pare ...
Am obiceiul ca , in scris ,
sa dau o tenta mai intunecata sentimentelor
si frustrarilor mele de moment .








DE CE SUNT EU ASA AL DRACU' 
CU CEI DIN JURUL MEU ???






Pentru ca traim in tara in care :

- de fiecare data cand "prietenii " vin cu ideea de a face un gratar , isi fac planuri , se aduce bautura si haleala ... PE BANII TAI , conform principiului "cumpara tu in drum spre mine , ca iti dau eu banii cand ajungi" .... (in realitate " CAND IMI ADUC AMINTE / POSIBIL NICIODATA " )

- " prietenii ", datori vanduti la tine, insista sa te invite la un meci mare pe National Arena , sustinand ca au un bilet in plus , ca fac ei cinste de data asta si ca nu te costa nimic , dar realitatea de pe drum este cu totul alta ... (platesti atat biletul la meci + benzina + evident, ti se fumeaza si tigarile , deoarece " prietenul " care te-a invitat este doar un profesor de sport amarat si betiv )

- te oferi sa ajuti un amic disperat ( sa-si dea puii dintr-o "canisa de garsoniera" ) , vazandu-l ca nu mai face fata, ca se vaita , ca ese disperat si ca doreste sa-i dea gratuit pe toti , numai sa ajunga pe maini bune , dar cand acesta este contactat de catre eventualii viitori adoptatori , renunta la gratuitate si se ridica cu pretentii la bani, uitand de interesul necuvantatoarelor ... (facandu-te astfel sa pici de fraier in fata tuturor)

- toti cunoscutii tai se asteapta a se folosi de tine si de indeletnicirea prin care iti castigi o parte din existenta ... Dar vor, daca s-ar putea, GRATUIT .

- amicii/"prietenii" pierd pariuri cu tine, se jura ca le onoreaza , dar uita definitiv si irevocabil de pariu ....

- daca un "prieten" se foloseste de priceperea ta , se comporta de parca ai fi proprietatea lui si toti ceilalti "prieteni" ai lui , nu au voie sa apeleze la tine , decat daca ii cer lui voie (deh , concurenta) ...

- pe "prieteni" ii deranjeaza atunci cand esti sincer si le spui adevarul asa cum este el ... (prefera sa se inconjoare numai de "prieteni adevarati" , care le mangaie orgoliul si care le mananca banutii prin imprumuturi pe viata ) :))))

- "prietenii" te invidiaza pentru reusitele tale , incercand sa critice si sa caute defecte/chichite in toate maruntisurile , avand ca scop incercarea de a evidentia "ca ca ei nimeni nu este " ... (agricultori inculti )

- pentru ca eu sunt parolist , tinandu-mi intotdeauna promisiunile facute , pe cand ceilalti doar vorbesc vorbe ...

- pentru ca romanu' dupa ce se vede cu sacii in caruta ... (completati voi)

- pentru ca "prietenii" confunda bunul simt si amabilitatea cu o slabiciune , mergand pe principiul "lasa ba, ca l-am pacalit si pe asta" ...

- pentru ca duci masina in service sa i se schimbe un surub si dureaza cinci zile pana "profesionistii" reusesc sa faca asta , iar cand o iei din service constati ca nu ti-au schimbat surubul care trebuia si ca ti-au mai si zgariat vopseaua proaspat polishata ...

- pentru ca vecinilor le pasa maxim de ceea ce mananci la felul 1 , la felul 2 si la desert ...

- PENTRU CA DACA AI PRINCIPII ESTI PROST , ESTI SIFON , ESTI PREA CINSTIT PENTRU A AVEA PRIETENI .

S.A.M.D.


(va continua ... sau nu va continua ... )

5 nov. 2013

SECRETUL UNUI SOMN MINUNAT .



De cand s-a desfiintat OTV-ul, atunci cand vreau sa adorm , dau drumul la tembelizor si ma opresc la postul DUCK TV .  Este incredibil !
Adorm visand la copilarie , la amintirile cele mai frumoase din sufletul meu .
Dorm precum un prunc ...  :)))


HOTII DE LA VODAFONE ROMANIA (pe larg) .



    Spuneam ieri ca VODAFONE FURA DE LA CLIENTI . Pai da, chiar fura si sunt niste HOTI DE CEA MAI JOASA SPETA .

Incep direct ...

  Obisnuiam ca , o data la trei luni , pentru a putea tine legatura zi de zi, sa ii incarc tatalui meu cartela Vodafone cu cate 15 Euro .
Reinoirea lunara a optiunilor cartelei folosite de catre tatal meu costa 5 Euro .

La inceputul lunii Octombrie 2013 , ultima luna dintr-o etapa de trei luni, cand ar fi trebuit sa se reinoiasca optiunea de convorbiri folosita de  catre tatal meu ... aceasta nu s-a mai reinoit. Pana sa ne dumirim noi , deja tata , fara sa stie , si-a papat tot creditul ramas pe cartela respectiva.
Inainte de implinirea termenului de reinoire , in afara de minutele si extraoptiunile folosite, tata mai avea pe cartela credit 5,44 Euro. De unde stiu ?  Pentru ca am creat  un cont MyVodafone tatalui meu . Am creat acel cont pentru verificari periodice (la rugamintea lui).
Bunnnnn ... Am inceput sa sap , sa vedem ce s-a intamplat. Am luat la mana toate listele cu detaliere apeluri initiate (pe care contul MyVodafone ti le pune la dispozitie).  Ceva nu se lega ...
Conform cu informarile prin SMS si cu detalierile contului MyVodafone , la data de 1 Octombrie 2013 mai existau 5,44 Euro pe cartela . In data de 2 Octombrie 2013 , cand ar fi trebuit ca optiunea  sa se reinoiasca, creditul devenise insuficient, acesta ramanand la doar de 4,86 euro (conform contoarelor de pe MyVodafone) .
Ce s-a intamplat ? Mai ales ca tatal meu niciodata nu apuca sa isi consume minutele in retea sau minutele nationale .
In contoarele MyVodafone nu apar convorbiri care au folosit din creditul in Euro decat incepand cu data de 3 Octombrie 2013 . Unde au disparut 0,58 Euro ??? Si culmea ... chiar in pragul reactivarii optiunii .

Va vine greu sa credeti ca Vodafone Romania duce o astfel de politica ? Pai sa nu va vina ! Tatal meu nu este singurul care a patit asa ceva. I s-a intamplat atat fratelui meu ceva asemanator , cat si fiului sau (nepotul meu) . Insa povestea lor ... cu alta ocazie.

Nu , nu este vorba despre suma , despre bani , ci de nesimtirea si trasaturile specifice acestui popor de hoti ordinari .
De la noi putin ... De la altul putin ... Si uite asa se face de o mica avere !

Le-am trimis un prim e-mail. 
Mi-au raspuns zeflemitor , precum niste nesimtiti , insistand sa verific pe MyVodafone ... deoarece , in data de 30 Septembrie 2013 , s-ar fi purtat o convorbire taxata cu 0,58 Euro . Stiti ce este culmea ? Pe data de 30 Septembrie nu apare nicio convorbire (de niciun fel) , in MyVodafone/detaliere apelurile mele .
Le-am trimis un nou e-mail.
Am printat atat tot ceea ce afiseaza contoarele cat si sms-urile care dovedesc creditul existent inainte de FURT. Un astfel print l-am trimis chiar catre nesimtitii de la Vodafone.

Cand s-au prins ei ca am si dovezi ..., mi-au raspuns sec ca au inregistrat si redirectionat problema mea catre departamentul implicat . Atat !

Intervalele intre e-mailuri ? 2 saptamani de caciula .

Ce urmeaza ?  ANPC !!!




P.S.:
Observ ca este plin online-ul de astfel de situatii .
Oare chiar suntem cu totii nebuni ? Oare chiar suntem platiti cu totii de catre concurenta ? Hmmmm....

4 nov. 2013

HOTII DE LA VODAFONE ROMANIA .



VODAFONE ROMANIA  FURA DE LA CLIENTI SI UMBLA CU MICA CIORDEALA .
VODAFONE FURA DE LA  TAȚI , FURA DE LA FRAȚI , FURA DE LA NEPOȚI  .
EVIDENT , EXISTA SI DOVEZI .


Am tot asteptat un raspuns , dar tutele de la Vodafone Romania o dau pe dupa uluci ...
Maine voi publica un articol in care voi explica mai pe larg afirmatiile de mai sus .  ;)

JENI VECINA .


    Astazi , o vecina (la vreo 80 de anisori) , din cauza ca nu am vrut sa-i ascult barfele si balivernele pline de dusmanie la adresa altor vecini , strigand in urma mea, m-a etichetat drept :
LAS , FOSILA , MAHOMEDAN MINCINOS , OM MURDAR SI RAHAT URAT .

Este una dintre vecinele care joaca rol de "supraveghere video" in blocul unde eu locuiesc .


=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
She is funny ! Veeeeeeeeeeeerrrrrrrry funny !

La doar o ora dupa rabufnirea dumnedansei , ma aborda amabil de parca nu ea ar fi fost cea care-mi punea etichetele de mai sus cu putin timp inainte .
Multi dintre noi vom ajunge , candva, la acest nivel .

Totusi inca mai sper sa nu ajung vreodata astfel ... :D
As prefera sa mor, inainte de a trece prin astfel de episoade .



3 nov. 2013

[cugetarile unei dimineti cu dureri de cap]



Cum ar fi ca femeile aflate la menstruatie, in loc de absorbante, sa foloseasca vata de zahar pe bat ???



1 nov. 2013

[din nou] Am schimbat tigarile .




Mai ieftin la socoteala ...
Mai "curat" (daca se poate spune asa) ...
Mai parfumat ...
Mai shic ...