24 nov. 2013

LA ZI (d) CU TOATE .




1.

DE CE PULA MEA ELIBERATI AUTORIZATIE PENTRU PORT DE ARMA "NELETALA" (chestia cu "neletala" este relativa) TUTUROR TIGANILOR IMPUTITI NETREBNICILOR, TUTUROR CIORILOR INTERLOPE IRESPONSABILILOR LABILI PSIHIC SI TUTUROR DROGATILOR PUSTANILOR TERIBILISTI  ?





2.

Cine sunt campionii la idiotenie si imbecilitate de astazi ???
Cei care inca nu si-au montat cauciucurile de iarna si care , astazi,  se inghesuie/se injura/se bat in service-uri , panicati ca ii prinde zapada din urma .
In pas grabit, in urma lor , vin retarzii care s-au trezit abia astazi ca nu au solutii pentru degivrare , perii/maturici/lopeti pentru curatat zapada si alte accesorii auto obligatorii pentru sezonul de iarna ... si care , evident, rup in doua usile supermarketurilor pentru ca s-a anuntat vreme rea.



""" Incep ninsorile de luni, 25 noiembrie 2013Incep ninsorile de luni, 25 noiembrie, potrivit meteorologilor de la Administratia Nationala de Meteorologie.Astfel, de luni incep ninsorile in aproape toata tara, iar in Bucuresti este posibil sa ninga marti si miercuri, temperaturile urmand sa scada sub zero grade pe timp de noapte. (...) """ [ SURSA]



Post Scriptum:

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: