31 aug. 2010

Romanii fura absolut orice. Romanul a ajuns sa fure pana si flori...

... din cimitir(direct de pe mormant), cu tot cu radacina, ziua in amiaza mare , fara pic de jena. Probabil i-a placut floarea respectiva si a luat-o pentru a o planta in ghiveci , acasa pe balcon. Pardon... Hotul nu era roman. Hotul era o romanca. O romanca curatica , spalatica, imbracata bine si cu siguranta o CRESTINA evlavioasa (doar venise la rudele decedate sa aprinza o lumanare) .
Nu. Nu este vorba despre o cetateanca de etnie rroma.

...Am ajuns sa nu ma mai mire absolut nimic. Nu ma mai mira ceea ce zic altii despre noi.
Nu mai sunt surprins atunci cand vad luxul in care se lafaie cei care ne conduc si ipocrizia nesimtita cu care taie din painea de pe masa romanului de rand.
Nu mai sunt uimit nici atunci cand presedintele asociatiei de proprietari , mandru stapan de centrala termica, se spala cu apa calda din instalatia celor care nu au centrale termice (doar este si el un 'vrenic' instalator amator priceput la toate ... si mai ales la furat) .
Nu ma mai socheaza nici atunci cand vad un popa rupand cu bataia un batranel ce a indraznit sa scurteze drumul catre casa folosind poteca ce trecea pe domeniul manastirii. Vorba ceea "A batut la usa ta cineva ." / Fii un bun crestin si deschide-i!/ Rupe-i mecla !
Nu ma mira nici cand , pus in fata dovezilor imbatabile, evlaviosul duhovnic neaga cu o sinceritate debordanta ... spunand ca nu este el acela . O fi fost Satana in chip de om !

Nu ma mai mira, socheaza, surprinde, uimeste absolut nimic !

Interzis sa play fara licenta .

De pe plaiuri Olandeze...



Astazi se implinesc...

... 45 de zile de cand m-am lasat de beut tiutiun .

30 aug. 2010

"S'il vous plait monsieur" sau "Cum sa faci bani pe spinarea fraierilor , cu o idee furata de la yahoo si cu investitii minime !"


Pe zi ce trece mi se intaresc convigerile despre faptul ca francezii, italienii si spaniolii cam au dreptate. Romanul nu stie decat sa fure, sa profite de seamanul lui, sa jmenuiasca, sa dea tepe si sa faca bani din munca altora. Ceilalti semeni vor vedea acest fapt ca fiind o calitate de invidiat , o dovada de inteligenta: "Nu vreau bani, iar Catalin, daca ii va castiga, ii merita pe deplin. Felicitarile mele sincere!" , spuse userul anului .
Romanul fura, este superficial si lipsit de originalitate. Ce mai conteaza !?! Banu' sa sara!
Nu credeti ca se poate asa ceva? Ba se poate. Romanul este un fatator de astfel de idei. Cand vine vorba de asa ceva , romanul, in ingeniozitatea lui, gaseste imediat un plan , o reteta...
Care este aceasta reteta de facut bani din nerozia altora si prin munca gratuita a unor natafleti!?
Iti faci un site copiind ideea celor de la Yahoo Answers. Faci putin SEO si putin spam cu ajutorul unor parteneriate dubioase. Se aduna o mana de naivi cat de cat cititi si cativa pseudointelectuali. Acestora le masturbezi orgoliul, fudulia si aroganta cu cateva recompense iluzorii (titluri abuzive de EXPERTI, puncte de inteligenta virtuala =)) ) , le furi ideile si timpul (pentru care in alta parte ar fi fost remunerati mai mult decat satisfacator), le induci ideea ca ei sunt 'niste speciali' ... 'niste miezuri de dodoasca' ... apoi adaugi o sleahta de pustani apartinand noilor generatii de habarnisti si reteta este aproape gata. Nu mai trebuie decat sa inchizi ochii in fata chestiunilor ce se afla la marginea incalcarii legii si sa promovezi incultura, prostia, sexul infantil, discriminarea pe criterii etnice si religioase, limbajul tip mess, tembelismul, xenofobismul, extremismul, violenta, pirateria software(si nu numai) .
Cat poti sa castigi din asta? Hmmm ! Pai poti ajunge la o evaluare de 'minim' 2 milioane de coco , in doar 1 an. Traiasca idiotii si fraierii ! Traiasca mamele lor si sa aiba parte de cat mai mult sex fertil ! :D
...Printre altele este si o minunata sursa de indobitocire. Cu toate ca in opinia unor indivizi seriosi este doar un rahat impopotonat si supraevaluat cu complicitatea unor entitati media . Oare cine are interesul de a promova o asemenea tampenie? Oare cine are interesul de a trage Romania si mai adanc in rahat?
Am studiat timp de cateva zile fauna de pe site-ul TPU. O sa incerc o clasificare primara, la prima vedere .

~~~~~

*BUGETARI PLICTISITI (PUTORILE CARE PAPA BANII DEGEABA)
Avand la baza criza financiara, salariile taiate , dar si vechiul obicei traditional romanesc ( "Cine-i fraier si munceste are tot ce vrea, cine-i smecher si chiuleste are tot asa." ) pe site-ul TPU putem intalni o droaie de bugetari. Bugetari care pierd vremea (intre 4-6 ore/zi) online , pe banutii nostri (ai celorlalti , care ne platim ca fraierii taxele si impozitele pentru a fi ei remunerati) . EXEMPLU(duduia lucreaza pentru Consiliul Judetean Calarasi , proiecte cu finantare europeana-petrece zilnic, DE LA SERVICIU, 3-4 ore pe TPU, bloguri si alte site-uri de socializare ) :
ReferrerNo referring link
Host Name
IP Address86.55.242.XXX
CountryRomania
RegionCalarasi
CityCalarasi
ISPConsiliul Judetean Calarasi
Returning Visits5
Visit LengthMultiple visits spread over more than one day
VISITOR SYSTEM SPECS
BrowserFirefox 3.6
Operating SystemWinXP
Resolution1280x1024
JavascriptEnabled



~~~~~

*DOAMNE TRECUTE DE PRIMA TINERETE (IN CAUTARE DE MORCOV PROASPAT)
Am intalnit pe TPU o categorie mai aparte. Aceasta categorie este cea a doamnelor trecute deja de prima tinerete(unele trecute chiar si de a 2-a tinerete), nesatisfacute sau parasite, aflate in cautare de tineri dornici sa le traga la rame. Unele au ganduri mult mai serioase. Acestea isi doresc tati pentru copilasii lor (copilasi din flori sau din acuplari esuate). Dudui aflate in cautare de masculi dashtepti care sa le asigure un viitor sigur copiilor cu care au ramas pe cap.
Bine'nteles ca nu isi declarau fatis aceste dorinte arzatoare , ci pur si simplu se aratau interesate de "revarsarea culturala" ce o poti intalni la fiecare pas pe TPU (yok). Adevaratele intentii ale batranelor fete le ghiceai abia dupa ce schimbai doua-trei cuvinte cu dansele si le studiai istoricul de pe respectivul site. S-or fi epuizat locurile pe sentimente.ro ???

~~~~~

*SNOBI PSEUDOINTELECTUALI
Aceasta categorie este cea mai amuzanta. Se incadreaza perfect in limitele definitiei romanului clasic : "romanul este vrednic si priceput la toate, deoarece el s-a nascut dashtept si invatat" .
Acestia raspund tuturor intrebarilor de pe site , folosind un aer de superioritate si un ton zeflemisto-arogant. Daca indraznesti sa ii contrazici (cu argumente reale si irefutabile) incep sa lanseze atacuri la persoana si sa iti aduca pseudoargumente care de care mai hazlii .
Ce parere are unul dintre proprietarii acestui site (sefu' retelei sociale) despre utilizatori? "(...)copii picati in cap ca si pe neogen.ro/netlog.ro. Sau aceasi copii/adolescenti/tineri picati in cap care merg la scolilele/facultatile din .ro. Numai ca vorbesc liber, interactioneaza predominant prin texte, si poate d-asta uneori poti crede ca nivelul e mai scazut. (...) "[link]


~~~~~

*SLEAHTA DE MOCOFANI, SFERTODOCTI, IMBERBI, PUSTANI ONANISTI, PITZI WANNABE, PROGENITURI DE CAPSUNARI
- no comment-


~~~~~


Site-ul respectiv se lauda cu peste 50.000 de membri ... Pai este chiar foarte normal sa ai atatia membri atunci cand fiecare user inregistrat mai are cel putin alte doua clone .
Stiati ca userul TPU se activeaza imediat ce l-ai creat si ca nu necesita o activare prin e-mail (decat pentru a putea trimite mesaje private) ? Stiati ca nici macar nu este nevoie sa iti creezi 1000 de e-mailuri fantoma (putand folosi adrese aiurea de e-mail-fake-uri) pentru a-ti crea clone de moment in cazul in care vrei sa faci rau sau bine altui user(dupa caz) ?
Administrarea site-ului TPU este foarte defectuoasa , site-ul fiind plin de vulnerabilitati.
Proprietarii ar trebui sa isi faca treaba mai cu sarg si sa reformeze acest site dpdv al regulamentelor, permisivitatilor si al administrarii. Sau poate ca nu au interesul... Poate ca nu este vorba de incompetenta ci este vorba doar de un tertip cu scopuri comerciale . O simpla chestie de marketing. Prostia si tampenia aduc trafic . Pana la urma , dincolo de orice abureala populista, este vorba doar de o AFACERE .
Exista diferite domenii 'de interes' pe TPU. Cel care m-a intrigat cel mai tare este acela numit "SANATATE" . Raspunsurile la intrebarile din acea categorie nu sunt filtrate si nu sunt selectate. Exista un singur user care sustine ca ar fi medic , dar vorba reclamei la Click Net :"Pe internet poti fi cine vrei tu. " Avertismentul scris cu rosu la aceasta categorie nu ofera nicio garantie pentru utilizatorii cu probleme de sanatate ! Este doar o simpla masura de protectie pentru proprietarii site-ului(in fata raspunderii legale). Nu este nicidecum o masura de protectie pentru utilizatori. Sunt foarte multi naivi , multi copii, multi adolescenti care iau de bun tot ceea ce li se raspunde. Astfel isi pot face rau singuri. Unii chiar au probleme grave ...
Atunci cand indraznesti sa ridici toate aceste probleme pe site , intrebarile iti sunt sterse si contul iti este imediat suspendat.
Deasemenea site-ul se mai lauda cu peste 156.000 de intrebari şi peste 1,2 milioane de raspunsuri. Hai sa vedem :

*RASISM
""" Sunt rasista si nu ma feresc sa recunosc. Desigur, sunt si exceptii in randul lor, dar daca majoritatea acestei etnii ar disparea de pe pamant, mi-ar face o deosebita placere. Alte mentiuni nu mai fac, priveste in jurul tau si-ti vei da seama de ce. """ [raspuns dat de MidnightLady ]

"""(...) e mai multi!Sunt si ei tot oameni,nu?unii mirosd a usturoi,altii sunt roscovani si cu nasul in 6 si se numesc (...) """ [despre evrei]

""" I-as aduna pe toti la un loc si i-as stropi cu cianura ! NU SUNT ROMANI SI NU VOR FI NICIODATA ! as vrea sa vad morti toti tiganii care ne fac de ras si care mai au si curajul sa se numeasca romani ! """ [raspuns dat de apache]


*TPU SUSTINE SI INCURAJEAZA PIRATERIA :
DOVADA 1(link) si DOVADA 2(link)


* !&%$##!?! WTF
""" Buna! Am 14 ani si mi-am inceput viata sexuala acum 2 luni si ceva.Dar sanii mei nu se maresc aproape deloc.Ce se intampla,si ce pot face ca sa creasca mai repede? """

""" Buna tpu ! Am si eu o intrebare, am in clasa o colega, care s-a dezvirginat cu ob-ul(13 ani), iar apoi si-a bagat o banana, dar nu are ciclu, ce se poate intampla? """


"""Am aproape 16 ani si sunt insarcinata. as vrea un sfat,daca sa fac sau nu avort?"""

""" Am 11 ani si sunt virgina. e normal ?
intreb pentru ca prietena mea are 10 ani si deja a facut sex """

""" De ce te doare piz*a cand faci sex inainte sa iti vina ciclul? """

""" Este normal sa fiu cu un tip de 22 de ani?eu am 14 si el e f indrag de mine.si eu la fel.e f romantic si dragutz si pare baiatul perfect.ink nu i'am gasit niciun defect si nu as vrea sa ma despart de el si mrg.nu o sa o fac.dar vreau sa aflu parerea voastra. """

""" Heii ^^ ! Am 12 ani si prietenul meu imi cere sa fac sex cu el maine seara. el are [16] credeti ca o pot face?laughing mentionez mi-a venit menstruatia de 2 ani ! Thx. """

""" Buna.
imi e cam jena, dar pot ramane gravida dupa sex oral?
"""


""" Poti sa ramai insarcinata daca faci sex anal ? """


""" Daca faci sex oral si inghiti ... poti ramane insarcinata mai ales daca esti pe stop astept un raspuns serios nu va bateti joc """


... NE MAI MIRAM CA ROMANIA A DEVENIT TEREN DE JOACA PENTRU PEDOFILI SI ALTE CATEOGRII DE DEZAXATI PERVERSI?
... DACA RAMANETI IN TARA SI NU FUGITI LA CAPATUL PAMANTULUI , ASTIA VA VOR DA PENSIE MAI TARZIU !!! IUBESC ROMANIA (anal) !!!


(pseudo)Concluzie :)))) :





L.E. :
Duduia de la CJ Calarasi(data drept exemplu negativ mai sus) , cum a prins de veste ca i-au fost desconspirate aventurile online , si-a radiat userul de pe TPU. Mai puteti afla despre dansa doar dand search pe TPU dupa "Dmonik" sau vizitandu-i blogul (link) . Oricum, cazul dansei nu este unul singular. Dupa cum am mai spus, sunt foarte multi bugetari care o freaca online in timpul serviciului.
Deasemenea, au fost sterse o mare parte dintre randurile citate de catre mine , din link-urile puse mai sus, probabil in disperarea proprietarilor de a sterge urmele. Doritorii ma pot contacta pentru a le pune la dispozitie printscreen-urile doveditoare . Dealtfel (pentru moment)unele mai exista chiar si in cache.

24 aug. 2010

Discovering Ramadan


Precum un paşă , intre perne...






Ii lipsesc cadanele . :)

Expertii lui peste prajit.

Romania este o tara plina de experti.
Romanii sunt experti in orice (numai in ce trebuie nu).
Poate ca am mai abordat acest subiect si in alte articole dar pe zi ce trece realizez ca
gardul, pentru un prost, nu va fi niciodata destul de inalt.
Nu trebuie sa fii cunoscator in toate ! Nu ne-am nascut invatati .
Daca nu cunosti ceva nu inseamna ca esti prost. Pur si simplu nu stii. Prost este cel care stie corect dar aplica gresit.
Asta este problema la noi... In Romania
prostii par conceputi pe cale artificiala , deoarece sunt multi ai' dracu' ... si n'au nici o boala.
In concluzie, cu siguranta Cioran avea dreptate cand spunea ca
daca Noe ar fi avut darul de a vedea in viitor,si-ar fi scufundat corabia cu mana lui.

8 aug. 2010

Cand eu va spuneam de radiatii... Aveti pasapoartele pregatite? Da' bilete de avion cu destinatia Australia?


" (...) o afacere cu implicaţii greu de anticipat: construirea la Măgurele, la margine de Bucureşti, cu finanţare japoneză, a unor uriaşe depozite subterane. Ar urma să fie aduse acolo mii de containere cu deşeuri radioactive provenind de la centralele nipone.(...)
În urmă cu un an, câteva ţări occidentale avansate, doritoare să scape de reziduurile periculoase de la centralele atomţlectrice, anunţaseră şi ele că sunt dispuse să finanţeze amenajarea unui depozit în altă ţară, mai săracă şi dispusă să-şi asume contra cost riscul, numind în acest sens şi România. Acum, Japonia. (...) " [sursa]

Se intorc pasarile calatoare. Cra... Cra... Cra...



"(...)Infractionalitatea in Romania va creste cu cateva procente. De fapt cu mai multe procente, nu doar cateva.(...)" [sursa]



Shhhhh ! Sa nu spuneti nimanui...

"""(...) Ceea ce n-au reusit inteleptii, a realizat, se pare, o fetita de 12 ani din America. Ea a aflat ca aproape toti presedintii Statelor Unite au un stramos comun(...)"""


-SURSA-

7 aug. 2010

7 August - the day after.

7 August. Ziua de dupa ... Ziua in care cu totii erau morti... Ziua in care oamenii si-au pierdut dreptul de a mai exista pe aceasta planeta... Ziua de dupa ziua in care americanii au condamnat planeta la o moarte lenta si chinuitoare... 7 August.








Pentru mai multe imagini CLICK AICI !

6 aug. 2010

NOUL SLOGAN PENTRU BRANDUL DE TARA .

" Ia porumbul cu sărică
Direct de la nentu Gică.
Ia porumbul de la Gică
Sa te bronzezi pe burtică."

(intre timp de pe 'contrasens'
o alta voce striga)

" Nu lua porumb de la cioara
C-are gripă aviara.
Ia porumbu' de la mine
Dacă vrei să-ti fie bine. "

4 aug. 2010

O stire mai veche : CU CE SE MAI DROGHEAZA TINERII NOSTRI ?!

Cum cu ce? Cu ce pun fetele in irigator ... Cu "Tantum Rosa" .


""" (...) “Produsul contine benzidamina, care in combinatie cu alcoolul are efect halucinogen. Prospectul nu contine prea multe informatii despre aceasta substanta sau efectele sale, pentru ca probabil producatorii nu s-au gandit la aceasta aplicabilitate. Cert este ca poate da dependenta si produce ulcer, deoarece este un iritant gastric” (...) “Am luat si eu aseara cu inca patru prieteni si inca acum am efectul… Am stat doua ore din noapte doar uitandu-ma pe geam la niste cai care alergau pe blocul de alaturi. E prea tare starea!”, este unul dintre comentariile unui blog care vorbeste despre Tantum Rosa. “Acest medicament/drog pe langa o greata infernala iti provoaca o stare de inconfort, vezi de trei ori mai slab si aproape nu auzi, iar creierul ia razna, transmite stimuli falsi de ai impresia ca ai toate insectele pe tine, iar halucinatiile sunt penibile si iti pot provoca panica si depresie”,comenteaza un alt utilizator. (...) """
[sursa]

MANELE NOI . EXCLUSIV . MANELE 2010 . CEA MAI TARE COMPILATIE.

Culae Gutza - Am mustata prea shukara si muraturi in camara .

Sorinel copilul minune - Sunt shukar si sunt minune, mananc samburi ma c.c prune.

Hadrian piticul porno - Am burtica rasfatata, nu-mi vad cucu niciodata.

Florin Salam - Sunt bashtanul cel mai mare, am fabrica de copane.

Stefan di pi la Barbulesti - Am uitat de manele si am plecat la cules de portofele.

3 aug. 2010

Ploieşti, printre codaşele campaniei "Oraşul de vis".

Evenimentul Zilei a organizat o campanie prin care cititorii lor erau indemnati sa alcatuiasca un clasament al oraselor din tara.
La final, Ploiestiul s-a clasat pe un BINE MERITAT loc 15. Un oras de tigani gazari (precum spune cineva intr-un comentariu la acel articol - mare dreptate are). Caini vagabonzi, tigani, infractori acoperiti de militie (peste 50% din populatie), scandaluri pe strada sau la fiecare colt de strada, militieni corupti (sau fricosi), jurnalisti ce sug cu nesat la tzatza partidelor politice, mafioti/teroristi turci, carute, soferi retarzi, un primar incompetent, mizerie (sa te ia dracu' Prigoana), tarnacopisti, prea multi functionari publici, s.a.m.d.

""" (...)Ploieşti, locul 15 - codaşul campaniei

În cele din urmă, Ploieşti, “oraşul-republică” pentru o zi este oraşul cu cea mai mică popularitate, dacă este să ţinem cont de faptul că a primit cele mai puţine voturi din partea cititorilor. Doar 832 de cititori evz.ro s-au gândit să-şi ofere votul Ploieştiului, cu aproape 19.000 mai puţini decât cei care au ales Braşovul. (...) """
[SURSA]