3 aug. 2010

Ploieşti, printre codaşele campaniei "Oraşul de vis".

Evenimentul Zilei a organizat o campanie prin care cititorii lor erau indemnati sa alcatuiasca un clasament al oraselor din tara.
La final, Ploiestiul s-a clasat pe un BINE MERITAT loc 15. Un oras de tigani gazari (precum spune cineva intr-un comentariu la acel articol - mare dreptate are). Caini vagabonzi, tigani, infractori acoperiti de militie (peste 50% din populatie), scandaluri pe strada sau la fiecare colt de strada, militieni corupti (sau fricosi), jurnalisti ce sug cu nesat la tzatza partidelor politice, mafioti/teroristi turci, carute, soferi retarzi, un primar incompetent, mizerie (sa te ia dracu' Prigoana), tarnacopisti, prea multi functionari publici, s.a.m.d.

""" (...)Ploieşti, locul 15 - codaşul campaniei

În cele din urmă, Ploieşti, “oraşul-republică” pentru o zi este oraşul cu cea mai mică popularitate, dacă este să ţinem cont de faptul că a primit cele mai puţine voturi din partea cititorilor. Doar 832 de cititori evz.ro s-au gândit să-şi ofere votul Ploieştiului, cu aproape 19.000 mai puţini decât cei care au ales Braşovul. (...) """
[SURSA]

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: