18 feb. 2009

"Israil terrorist " - Mizerabilii barbari nomazi , hoti de pamanturi , talhari la drumul mare si odiosi criminali.


""" Administratia militară israeliană din Cisiordania a pus stăpânire pe 170 de hectare de teritoriu palestinian, informează AFP, citata de EVZ.ro.

Terenul va fi folosit pentru extinderea coloniei Efrat, care se întinde la sud-est de orașul Ierusalim.

Este primul pas dintr-un proiect al guvernului israelian, care intenționează să construiască 2.500 de locuințe în zonă. Înainte ca zona să se transforme într-un imens șantier, planul trebuie să primească aviz favorabil din partea premierului și ministrului Apărării din Israel.

Colonia Efrat are 9.000 de locuitori și face parte din coloniile din Gush Etzion. Aceasta a fost prima zonă acaparată de colonistii israelieni după victoria din războiul de sase zile (iunie 1967).

Politica de colonizare a luat amploare după alegerile din mai 1977, câştigate de Likud, o alianţă a partidelor de dreapta. Atunci, guvernul de coaliţie condus de Menahem Begin a pus la punct legislaţia israeliană în Fâşia Gaza şi Cisiordania, iar coloniştii au primit numeroase facilităţi.

Un alt moment important s-a înregistrat la 30 iulie 1980, când Parlamentul israelian a declarat că Ierusalimul reunificat devine capitala statului Israel. """

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: