20 ian. 2009

Sa ne amintim si de bombardamentele israeliene asupra civililor din Liban - 2006: UN FIU CU MAMA LUI..




1 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Anonim said...

Astazi 21.01.2009, la ora 13:00 va avea loc in Piata Universitatii un miting prin care se va cere ridicarea embargoului, deschiderea granitelor si judecarea criminalilor de razboi. Sunteti asteptati cu totii in Piata Universitatii, vis-a-vis de Teatrul National si hotelul Intercontinental sa faceti auzite cuvintele victimelor de razboi.
As dori sa va povestesc, cu aceasta ocazie ceva din care noi toti avem de invatat.
Ieri dupa-amiaza ma aflam la cortul amplasat in Piata Universitatii si tineam in maini un panou pe care scria "SAVE GAZA ! SALVATI GAZA !".
De mine s-a apropiat o batranica care avea, dupa aparente, 70 de ani sau chiar putin peste. Maruntica de statura, imbracata modest, fara sa spuna absolut nimic a scos din buzunar portofelul sau si mi-a intins toti banutii pe care ii avea. Erau, cred, 30 sau 40 de lei noi.
Am crezut ca nu vad bine si i-am explicat ca noi suntem acolo pentru a spune "NU" razboiului din Gaza si ca nu putem sa-i primim banutii, ea avand mai multa nevoie de ei.
Batranica, atunci, a intrebat cum sa ajute si ea daca nu cu acei bani si i-am aratat caietul unde strangeam semnaturi.
A mers si a semnat, dupa care a plecat in tacere, asa cum a si aparut...
Atat am dorit sa va spun. Fiecare dintre dumneavoastra intelege ce vrea, dar sa nu uitati ca in Gaza au murit si mor suflete nevinovate si ca intr-o Zi vom fi intrebati ce am facut pentru ei.
Allah sa va rasplateasca pentru orice gest facut pentru fratii nostri din Gaza si sa-i primeasca in Paradis pe toti cei care au murit acolo.