20 ian. 2009

"ONE-SIDED TRUTH" ??!

In ultima vreme am tot intalnit aceasta expresie - "ONE SIDED TRUTH"... Acuzatii despre cum unii nu prezinta decat o parte a adevarului si a situatiei din Gaza ( LA FEL DE BINE AS PUTEA INTREBA DE CE PRESA INTERNATIONALA NU A FOST LASATA SA INTRE IN GAZA?) , ca prezentam propaganda Hamas , ca nu ne pasa de "victimele" israeliene (CARE OR FI ACELEA?!?! ) , ca luam partea "teroristilor" ( cel putin 500 de copii morti - astia or fi teroristii?) , s.a.m.d.
De ce nu am publicat pe blogul meu nimic si din "cealalta tabara" ? Pentru ca astazi ADEVARUL SI DREPTATEA NU SE MAI AFLA ACOLO ! israhellul NU MAI ARE DREPTUL SA EXISTE! ESTE UN PERICOL PENTRU INTREAGA UMANITATE!

Stateam si ne lasam pacaliti de falsa atitudine luata de unele puteri Europene , chipurile ingrijorati de CRIMELE din Gaza. Ei bine aflati ca presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, cancelarul Germaniei, Angela Merckel, premierul italian Silvio Berlusconi, premierul britanic Gordon Brown, premierul ceh Mirek Topolanek, premierul spaniol Jose Luis Zapatero... au fost(chemati la noi ordine) la dineul oferit de Olmert(un odios ucigas de copii) si sotia sa Aliza(probabil la fel de psihopata ca si sotul ei). La acest dineu au fost invitati si ministrul Apararii Ehud Barak, ministrul de Externe Tzipi Livni, presedinta Knessetului (Parlamentul israelian) Dalia Itzic si seful opozitiei deputatul Beniamin Netanyahu.
“Toata viata am fost si continui sa raman un prieten al Israelului”, a declarat dupa dineu Sarkozy(conform Ziua).
IN TIMP CE ACESTI PRADATORI DEMENTI SE DELECTAU CU MANCARE SI BAUTURI FINE , MAMELE DIN GAZA ISI ADUNAU COPIII PUTREZI DE PE SUB DARAMATURI SI ISI ISI URLAU DUREREA SI NEPUTINTA ...
Femeia monstru , tzipi livni, a denumit GENOCIDUL din GAZA ca fiind " a product of circumstance".

...Si totusi hai sa vedem si "the other side" , atat de infricosata si "terorizata" . Cat de speriati erau ei si cat de ingrijorati erau in timp ce bombele cu fosfor si cu substante chimice muscau din carnea copiilor palestinieni??? Priviti :




~~~

1 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Anonim said...

21.01.2009, la ora 13:00 va avea loc in Piata Universitatii un miting prin care se va cere ridicarea embargoului, deschiderea granitelor si judecarea criminalilor de razboi. Sunteti asteptati cu totii in Piata Universitatii, vis-a-vis de Teatrul National si hotelul Intercontinental sa faceti auzite cuvintele victimelor de razboi.
As dori sa va povestesc, cu aceasta ocazie ceva din care noi toti avem de invatat.
Ieri dupa-amiaza ma aflam la cortul amplasat in Piata Universitatii si tineam in maini un panou pe care scria "SAVE GAZA ! SALVATI GAZA !".
De mine s-a apropiat o batranica care avea, dupa aparente, 70 de ani sau chiar putin peste. Maruntica de statura, imbracata modest, fara sa spuna absolut nimic a scos din buzunar portofelul sau si mi-a intins toti banutii pe care ii avea. Erau, cred, 30 sau 40 de lei noi.
Am crezut ca nu vad bine si i-am explicat ca noi suntem acolo pentru a spune "NU" razboiului din Gaza si ca nu putem sa-i primim banutii, ea avand mai multa nevoie de ei.
Batranica, atunci, a intrebat cum sa ajute si ea daca nu cu acei bani si i-am aratat caietul unde strangeam semnaturi.
A mers si a semnat, dupa care a plecat in tacere, asa cum a si aparut...
Atat am dorit sa va spun. Fiecare dintre dumneavoastra intelege ce vrea, dar sa nu uitati ca in Gaza au murit si mor suflete nevinovate si ca intr-o Zi vom fi intrebati ce am facut pentru ei.
Allah sa va rasplateasca pentru orice gest facut pentru fratii nostri din Gaza si sa-i primeasca in Paradis pe toti cei care au murit acolo.