21 aug. 2018

Road Trip Romania 1 - 3. Pitbull-ul Eva la drum prin Arges, Covasna si Harghita .





De 7 ani , de când o am pe Eva, o iau cu mine peste tot.
Locul ei preferat este pe litoral , la mare . Iubeste apa la nebunie . Cu greu o mai scot din valuri (de la joaca de-a aportul) atunci când se porneste.
Insă , anul acesta , a fost prima ei iesire mai deosebită , printre munti , pe vai si prin locuri pe unde lăbuţele ei nu au mai călcat. In ceea ce o priveste a fost o plimbare de antrenament-socializare  , de studiu comportamental si de rezistenţa la drum prelungit (in pregătire pentru iesirea dincolo de granita de anul viitor) .
S-a comportat exemplar.
A dormit la căsuţe , la cort, la gazdă ... Nu a avut probleme. S-a adaptat imediat peste tot pe unde am trecut cu dânsa.
Nu am intampinat probleme pe nicaieri , exceptând faptul că nu mi-au permis accesul cu dansa in curtea Manastirii Curtea de Arges . In rest a fost primită (si indragita) peste tot (inclusiv in interior) : pe traseul către Cetatea Poenari, in căsuțele din campingul de la baza Cetații Poenari, la Vidraru , la Manastirea Corbii de Piatră , la Mănăstirea Cozia , la Manastirea Cornet (pe Valea Oltului) , la Sibiu (in turn, pe terasă , etc.) , la Sighișoara, la Lacul Sfanta Ana (in rezervatie) , pe diverse terase si in diverse localuri , inclusiv la cazarea in vila - pensiune din Băile Tușnad .
La Mănăstirea Curtea de Argeș a trebuit să facem vizita cu schimbul , deoarece nu ni s-a permis accesul cu ea nici măcar in curte. 

































0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: