27 sept. 2016

FOAMEA CA STARE EXPERIMENTALA .



      
Senzatia de foame este o senzatie extraordinara. Si nu ma refer la acea senzatie de foame normala , simpla, din neajuns .
Ma refer la foamea cauzata de abstinenta de la mancare , de inducerea unui regim special de hrana , foamea cauzata de initierea unui program de reechilibrare a organismului.
Incepe intai cu un "sevraj" care te dezorienteaza si iti da diverse senzatii aproape incontrolabile ... De la stari de nervozitate, agitatie pana la "agonizare" si disperare. Insa , daca reusesti sa depasesti aceasta etapa , incepe partea frumoasa.
Trecand de prima etapa , am reusit sa experimentez chestii extrem de misto . Incepand cu stari foarte dese/frecvente de "deja vu" si pana la retrairea unor amintiri frumoase din trecut/copilarie de care uitasem .
Am trecut prin clipe/secunde in care aveam senzatia ca traiesc in trecut ... Acele momente in care un miros aparte, un sunet , o imagine ,o adiere, un glas, te arunca direct in urma cu 15-20-30 ani ... cu toate simturile tale .



Nu , nu aberez.
Incerc doar sa transpun in cuvinte ceea ce simt atunci cand incerc sa ies din zona de confort alimentar si de imbuibare .

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: