27 aug. 2019

Trei despre " Dumniezo iți dă, da' nu iți bagă și in traistă " ...



... sau despre "Ce-și face omul cu mana lui" .


1.
Degeaba plang unii cand faptele is deja consumate și situațiile ireversibile .
Degeaba , cand ți se spunea ce este bine și cum este bine , dar tu ignorai sau erai delăsător/delăsătoare .
De ex. :
- cainele nu se hrănește cu rulouri tip recompensă o viață intreagă și cu toate prostiile , pentru că asta ii va grăbi moartea.
- nu iți iei caine doar pentru că-i frumos și pentru a-l ține in casă de bibelou .
- cainele trebuie plimbat măcar o oră , de cel puțin două ori pe zi (de către tine, stăpanul/stăpana lui , nu de către altcineva pe post de "plimbător de caini" ) .
- cainele trebuie vaccinat , deparazitat , ingrijit .
- cainelui ii gasesti un veterinar bun si ii ramai client fidel acelui medic , nu il plimbi de la Ana la Caiafa si de la Mafalda la Mama Omida (pentru că asta poate duce la moartea lui) .
:(


2.
Mi se pare o situație paradoxală a alerga pe la medici , a cheltui bani mulți pe medicamente - analize - spitale - tratamente ... cu o boală foarte gravă , insă tu să nu ții regimul alimentar impus de boală și recomandat de medici .
Nu mai pomenesc despre renunțarea la tutun și alte vicii care au dus la declanșarea bolii respective și chiar la agravarea ei .
Este absurd să ii ceri medicului să te ajute , să te vindece , să facă minuni ... atunci când tu faci tot posibilul să iți fie rău .
:(


3.
Nu tuturor celor din online sau de pe rețelele de socializare le plac interactiunile intense și repetate cu toți cei din jurul lor . Mai ales cand acestea sunt oarecum deranjante sau agasante .
Nu trolli și puștanii "hackeri wannabe" sunt adevăratele pericole din online . Neeeeeaaahhh...
Adevăratele pericole din mediul online îl reprezintă "babele" care au învățat să folosească telefoanele primite în oferta la abonament.
Mai ales cele care au insomnii și noaptea o ard gangsta pe feisbuci .
Doamne feri' !
#babaiatule
#teroristă

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: