8 ian. 2012

Am gasit solutia ...

    De vreo cateva luni , volumul mare de munca (da, da, ... fara chicoteli) , programul incarcat si idiotenia celor cu care sunt nevoit sa lucrez , m-au cam dat peste cap . Ma simteam epuizat (nu ma vait , ci doar constat).
Am devenit foarte nervos , uneori incoerent si cu o stare generala destul de nasoala. Probabil si imunitatea mea este la pamant , deoarece nu am mai avut o viroza (precum cea de saptamanile trecute) de vreo zece ani.

Insa, am gasit solutia ...
De regula , nu sunt adeptul medicamentatiei si a suplimentelor de sinteza chimica. De aceasta data, am facut un compromis.
Deoarece greutatea nu imi permite cura cu vitamine normale pentru refacerea imunitatii (apare riscul de a lua in greutate), la recomandarea medicului specialist, am inceput cura cu OxyLyc.
Este extraordinar si chiar se simt efectele . In plus, conform cu spusele medicului, nu ingrasa. OxyLyc este un supliment pe baza de vitamina C, vitamina E, provitamina A, Lycopin+Seleniu, substante care protejeaza pe deplin celulele corpului, luptand impotriva cancerului, a stresului si a tulburarilor sistemului imunitar. Pretul? Undeva in jur de 50 ROn/30 capsule.


In afara de OxyLyc, in urma unei documentari minutioase (dara fara consultarea medicului) , de cateva zile, mi-am achizitionat Spirodex. Ce este Spirodex ? """ SPIRODEX este noul compus stimulant termogenic cu acţiune rapidă şi prelungită. Fiind administrat în doză zilnică unică, acesta ajută la îmbunătăţirea procesului de termogeneză şi la stabilizarea ratei metabolice, îmbunătăţeşte starea de spirit şi nivelurile de energie şi îţi taie pofta de mâncare pentru întreaga zi.(...)
Indiferent dacă îţi propui să reduci la maxim depozitele adipoase, să-ţi modifici apetitul sau să dai randament maxim fără să clachezi, Spirodex este primul supliment alimentar pentru reducerea stratului adipos care te va face să te simţi tot atât de bine cum arăţi.Creşte metabolismul bazal. Creste enzima mitocondrială carnitina palmitoiltransferasa (CPT). Amplifică nivelul de catecolamină pentru a induce lipoliza. Striveşte foamea şi distruge pofta de mâncare. Creşte prezenţa proteinelor de decuplare. Promovează o stare de bine – uneori de natură euforică! Îmbunătăţeşte concentrarea mentală şi percepţia. Creşte termogeneza de la prima doză. Elimină radicalii liberi în mod eficient."""
La inceput am fost sceptic . Insa, dupa prima pilula Spirodex, totul s-a schimbat. Chiar are un efect de push up si chiar se intampla precum in descriere.
Efecte secundare? Pana acum, niciunul.
Starea generala ? Energie deplina, concentrare maxima, putere de munca, luciditate, stare de bine, efecte constante timp de aprox 12-16 ore . Am folosit doza de 1 pilula/zi .
Spirodex nu este recomandat celor cu boli cronice, probleme de tensiune/inima si celor care urmeaza tratamente medicamentoase puternice.
S-ar putea sa apara un usor disconfort atunci cand faci efort fizic (lucrezi la sala de forta, alergi, etc.) , datorita efectului de termogeneza (transpiratie abundenta). Efectul de termogeneza vizibil apare doar in momentul in care faci efort sau activitatile mai sus amintite.
Pretul? In jur de 130 -150 Ron/flacon(60 pastile) .



Spirodex Nutritional Ingredients
Serving Size:1Spirotab
Servings Per Container:60
Amount Per Serving
SPIROBLEND (A Proprietary Blend Consisting Of Oxytropis Falcate Extract [Whole Plant] Standardized For Biogenic Amine Content, Camelia Sinensis, Hordenine, Geranium Maculatum Extract [Leaves And Stems] Standardized For 4-Methylhexan-2-Amine Content, Paullinia Cupana [Whole Plant] Extract Standardized For Purine Content). 250mg *
Caffeine 175mg *
* Daily Value not established.
Other Ingredients:
Dicalcium Phosphate, Stearic Acid, Magnesium Stearate, Croscarmellose Sodium, Silicon Dioxide, Hydroxypropyl Methylcellulose (E5 And E15), Polyethylene Glycol, Water, Titanium Dioxide (Color), FD;C Yellow No. 5.

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: