16 ian. 2009

~PE CERUL DIN GAZA PLANG INGERII CU LACRIMI DE SANGE ~




Cifrele oficiale (ma intreb inca odata, care sunt cifrele in realitate ... ) arata ca dupa 3 saptamani de masacru asupra populatiei civile din Gaza, macelarii israelieni au reusit sa ucida peste 1 100 de palestinieni. 355 dintre acesti martiri sunt copii.

~~~

Trupele israeliene ( n.a.: hidosii monstrii ucigasi de copii) a lansat joi(15 ianuarie 2009), asupra sediului agentiei ONU pentru refugiatii palestinieni, un atac cu obuze cu fosfor(folosirea acestor arme impotriva civililor si in zone populate este interzisa prin conventiile internationale) a declarat seful pentru relatii umanitare al ONU, John Holme.

Armata israeliana a refuzat sa dea informatii cu privire la munitia pe care o foloseste in Fasia Gaza . Israelul si-a cerut scuze joi pentru atacul impotriva complexului controlat de agentia ONU insa premierul Ehud Olmert a subliniat ca trupele istraeliane au raspuns la tirurile executate de militantii palestinieni. Cu toate acestea, John Ging, directorul UNRWA pentru operatiunile din Gaza, a subliniat ca in pofida afirmatiilor facute de liderii israelieni nu existau militanti Hamas in zona compexului Natiunilor Unite.

“Ei sustin ca militanti atacau din zona, dar nu era nici un militant si nu s-a tras din cladiri. Aceasta este pozitia oficiala a autoritatilor israeliene care lucreaza cu noi”, a declarat Ging.

Dupa declaratiile lui John Ging, primul ministru israelian, Ehud Olmert ( n.a.: AH, DE MI-AR INTRA IN MAINI CRIMINALUL ACESTA SPURCAT ...) , a declarat ca ii pare (n.a.: DIN NOU) foarte rau pentru incident si pentru faptul ca trupele sale au distrus tone de mancare , echipament medical si ajutoare ...

surse: Press TV, Al Jazeera, Times Online
























0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: