20 aug. 2015

Recomand service auto AUTOMAR PLOIESTI !!!


       Inca sunt socat / consternat / jenat / rusinat / placut impresionat / cu un gol in stomac ....
Am reusit sa gasesc un service auto unde totul este ireal de frumos . Inca nu imi vine sa cred peste ce fel de oameni am dat acolo.
IN PLOIESTI !!!!
ADEVARATI PROFESIONISTI .

(sursa foto)

     Dupa peripetiile cu incompetentii hoti de la EkaTrust Ploiesti si cu smenarii de la Pilkington Ploiesti , imi cam pierdusem increderea in service-urile auto din Ploiesti .
Multumita lui Zamolxe , timp de aproape un an nu am mai avut probleme cu autoturismul .
In urma cu cateva saptamani a inceput sa imi faca figuri ambreiajul . De la o zi la alta intra din ce in ce mai greu in a 1-a si a 2-a , "mirosea a ferodouri arse" , se hurducaia , etc. Cupla foarte greu .
Era evident ca kitt-ul de ambreiaj se cerea schimbat .
Dupa indelungi prospectiuni ale pietei , in ceea ce priveste preturile kitt-urilor de ambreiaj , la Automar am gasit cele mai accesibile preturi la piesele auto . Drept urmare m-am dus la ei .
De cum am ajuns acolo , am ramas placut impresionat.  Imi vine destul de greu sa pun in cuvinte ce si cum ... Parca sunt extraterestri . Curatenie exemplara, atitudine profi , relatia client-service incredibila , respect deosebit fata de clienti , calitate , liniste , totul scurt si la obiect. 
Totul merge ceas acolo . Sunt extraordinar de parolisti . Totul functioneaza cu programare. Nu se intind la vorba/glume cu clientii . Se discuta totul scurt si la obiect.
Dupa ce am cazut de comun acord asupra pieselor (eu avand un autoturism serie rara si cu piese care se gasesc destul de greu) , mi s-au adus la cunostinta toate probabilitatile si variabilele care pot aparea (in cel mai nefericit caz) . Am acceptat .
Pe scurt , eu am ajuns la ei Luni , iar Marti mi-au gasit piesele si m-au programat pentru Joi (adica pentru astazi) . Mi s-a deschis comanda de service , am lasat un avans de 300 RON (a fost alegerea mea) si astazi m-am dus la ei cu autoturismul.
Mi-au cerut cheia , talonul si asigurarea masinii (pentru proba finala ) . Apoi mi-au spus ca ma suna cand este gata si ca pot pleca linistit. Clientii nu au contact cu mecanicii din service. 
Nu am habar cine mi-a schimbat piesele , cum arata ... Nu se accepta "atentii" / "ciubuc"  ... sau alte foloase peste pretul facturat . Am ramas cu impresia ca acolo este militarie .
Pe la ora 12:30 PM am vorbit cu ei , din nou , telefonic. Mi-au spus ca mai dureaza vreo trei ore. La ora 15:30 m-au sunat sa ma duc sa imi iau masina . Era gata.
Am ajuns la ei . Masina era in parcare. Arata impecabil . Nu avea o urma de deget macar pe ea (cu ulei , praf , etc.) . Motorul arata impecabil . Totul era perfect. 
Am platit , mi-au dat actele , factura , bon fiscal si mi-au spus "la revedere" .
Le-am multumit si am plecat (putin socat) . TOTUL SCURT SI LA OBIECT.
:)

Nu credeam ca poate exista asa ceva in Ploiesti , in ROMANIA .
ADEVARATI PROFESIONISTI , NEICUSORULE !!! Caruta mea functioneaza perfect , impecabil , incredibil de bine .

RECOMAND AUTOMAR !!! MERGETI LA EI CU TOATA INCREDEREA !!! SUNT CU ADEVARAT PROFESIONISTI .


___________________


PRETURI (cu TVA inclus) :

* set kitt ambreiaj LUK   - 365,58  lei  (garantie 2 ani)
* colier plastic (4 bucati) - 3,42 lei
* manopera service - 401,76 lei

3 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

neculae lacramioara said...

as dori sa stiu cat este acum, octombrie 2020, manopera la Automar.

multumesc!

lacramioara said...

as dori sa stiu cat este manopera orara, acum, octombrie 2020, la AUTOMAR

multumesc!

Brutacu Hector said...

Lacramioara, vi se pare dvs. ca eu lucrez la automar?
LoL