9 mai 2012

CURATAREA SI DEZINFECTAREA AERULUI CONDITIONAT .

De la o vreme, unitatea interioara a aerului conditionat elimina un miros destul de neplacut (de aer imbacsit si mucegai umed). De asemenea, nu prea mai racea ca la inceput.


Filtrele i le spal din doua in doua saptamani . Nu a fost indeajuns. Simpla spalare a filtrelor nu are efectul dorit.

Tot cautand detalii, pe Gugl Scormonici, am dat peste un spray dedicat operatiunilor de dezinfectare si curatare a unitatilor de aer conditionat. Am inteles ca sunt importate tocmai din Japonia.
La inceput am fost sceptic ... Am comandat doar o bucata (se foloseste integral la o singura curatare) .

Ieri am curatat aerul conditionat. Nu mi-a venit a crede ca nu mi-am luat teapa si ca acest spray face minuni .

Nu... Nu este reclama platita. Pur si simplu m-am gandit sa recomand acest spray tuturor celor care cauta o solutie pentru o minima reconditionare , dezinfectare si curatare a aparatelor de aer conditionat.







2 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Anonim said...

Buna ziua, doresc o consultatie privind riscul dpdv medical (infestare cu boli) al familiei noastre, in situatia de mai jos: aparatul de climatizare exterior, montat in partea de sus a balconului situat sub noi: mai precis jumatate sub balconul apartamentului nostru (la 58cm) si jumatatea a doua depasind balconul pe zid spre exteriorul balconului(!), foarte aproape de usa balconului nostru (la 70cm de usa de balcon de la living) si la 2,50m de usa si geamul dormitorului dand in acelasi balcon). Precizez ca apartamentul in cauza (etaj inferior) are o suprafata de 10m2 si conditii tehnice de instalare direct pe balconul lor. Va rugam sa ne confirmati primirea mesajului, multumim anticipat pentru un raspuns continand punctul dv.de vedere.

Brutacu Hector said...

Buna ziua ,

... cred ca ar fi cazul sa mai cititi inca o data articolul de mai sus.