29 dec. 2007

"DIVIDE ET IMPERA" in varianta Pakistaneza.


Nu as fi vrut sa comentez aici acest fapt ,dar atata timp cat imbecilii din presa(internationala sau romaneasca) urla pe subiectul atentatului din Pakistan ,incercand sa impuna fortat maselor "un adevar indoielnic"... o sa imi spun si eu o parere....
Se pare ca masina de propaganda iudeo-americana inca mai functioneaza binisor. Acesti "ingeri ai pacii" aduc din ce in ce mai mult haos in lume.
Benazir Bhutto a murit in urma unui "atentat" .Benazir Bhutto ,fostul prim ministru al Pakistanului , devenise o emblema ,un simbol... (eu as zice ca devenise un simplu instrument de propaganda ) Dupa intoarcerea foarte recenta din Dubai(unde s-a autoexilat) ,nu a durat mult si BOOM...a murit. Nu vi se pare ciudat ?
Si imediat Al Qaeda a revendicat atentatul... Hummm. Se pare ca Al Qaeda au devenit capul in care se sparg toate oalele atunci cand este nevoie sa se spele niste interese ,sau un act "politico-criminal". As putea spune ca Al Qaeda a devenit capul in care se sparg toate oalele...atunci cand USA are nevoie de a sparge "niste oale sau ulcioare".
Voi mai credeti in basmul Al Qaeda? Eu NU! Eu nu am crezut niciodata in acest BAU-BAU, in spatele caruia se ascund interesele si ambitile criminale si "hegemonice" ale unora...
Pakistanul este un mic ghimpe in talpile bocancilor unor interese occidentale. Au incercat razboi...insa Pervez Musharraf le-a stricat planurile... Recent, Pervez Musharraf a declarat ca Statele Unite ale Americii au amenintat Pakistanul ca va fi bombardat pana cand va fi readus la stadiul epocii de piatra daca nu se va alatura luptei impotriva retelei al-Qaeda. Musharraf a spus ca acest avertisment a fost facut de Richard Armitage, fostul adjunct al secretarului de stat american Colin Powell, in cadrul unei conversatii cu seful serviciilor secrete pakistaneze. Cu toate acestea, liderul de la Islamabad a afirmat ca Pakistanul s-a aliat cu Washingtonul din ratiuni ce tin de interesul national al tarii sale. Suportul logistic oferit americanilor de Pakistan in razboiul cu Afganistanul a fost crucial pentru indepartarea de la putere a regimului islamist al talibanilor. (toate acestea apar in autobiografia publicata a lui Pervez Musharraf)
Unii spun ca USA ar fi in stare sa isi ucida chiar proprii cetateni daca este "de interes national"... Unii spun (cu argmumente destul de solide) cum ca atentatele de la 11 septembrie au fost atentate regizate chiar de catre acesti "aparatori ai pacii mondiale" ,cu sprijinul serviciilor secrete israeliene...
Nu mai este un secret cazul "OPERATIUNEA GLADIO" ("terorism sub umbrela NATO") .Caz al unor puteri politice (foarte cunoscute) si ale servicilor lor secreter ce au regizat masacre ingrozitoare, doar pentru ca aceste puteri sa isi poata face jocurile politice...CRIME IMPOTRIVA UMANITATII ce au debutat la Milano in 1969, cu masacrul din Piazza Fontana care a ucis 19 oameni si a ranit alti 80. Actul a fost pus pe seama comunistilor si a extremei stangi, operandu-se arestari in randul acestora in baza unor dovezi materiale plasate de adevaratii autori ai atacului. Unui numar de 12 activisti de stanga li se va inscena sinuciderea, sub pretextul ca nu au mai putut face fata anchetei in care erau acuzati de organizarea masacrului.
In mai 1972, intr-o mica localitate de langa Trieste, Peteano, o bomba plasata intr-o masina ucide trei carabinieri. Magistratul insarcinat cu anchetarea cazului, Felice Casson, avea sa descopere abia in 1984 faptul ca adevaratii autori ai atentatului nu sunt membri ai miscarii stangiste, ci structurile paramilitare Gladio. Judecatorul Casson este primul care a dezvaluit in mod public existenta Gladio, pornind de la marturia teroristului Vincenzo Vinciguerra.
Un alt atentat terorist se produce in 1974 in Brescia, in Piazza della Loggia, in mijlocul unei demonstratii antifasciste, ucigand opt persoane si ranind 102. Atacul este succedat de explozia unei bombe plasate in trenul Italicus Express ce traversa ruta Roma-München, ucigand 12 pasageri si ranind alti 48.
Uciderea prim-ministrului Aldo Moro consituie punctul culminant al strategiei tensiunii instituite de NATO prin gruparile Gladio. Sustinator al impacarii politice dintre crestin-democrati si fortele de stanga, Moro se temea de relatiile mult prea apropiate dintre Andreotti si CIA, asa cum rezulta din scrisorile personale descoperite dupa moartea sa. Pe 2 august 1980, teroarea instituita de structurile paramilitare ale Gladio culmina cu atentatul din statia de metrou din Bologna, facand 85 de morti si 200 de raniti.
„Trebuia sa atacam civili, femei, copii, oameni nevinovati, fara legatura cu jocurile politice. Motivul era simplu: sa fortam opinia publica sa solicite statului mai multa securitate si instituirea de noi forte militare. Aceasta este logica politica ce se ascunde in spatele masacrelor teroriste care vor ramane nepedepsite, caci statul nu se poate autocondamna sau autoculpabiliza…“, declara fostul agent Gladio Vincenzo Vinciguerra, in ancheta instrumentata de judecatorul Felice Casson...
Cu toate ca si in cazul atacurilor de la Madrid din 2004 au fost deja pronuntate sentinte si s-au dat condamnari ,inca mai exista intrebari fara raspuns si coincidente ciudate...

Asadar ,priviti ce se intampla in Pakistan acum. Se afla in pragul unui haos sangeros ...un razboi civil. Priviti ce se intampla in Irak intre siiti si suniti....(lucru ce nu se intampla inainte ca USA sa invadeze Irakul)... Priviti ce este pe cale sa ia nastere in Europa datorita "scutului american"...


Sau vizionati acest mic filmulet :

” Fragmente dintr-un reportaj BBC ,ce dezvaluie implicarea unor militari britanici deghizati in arabi(’insurgenti’) ce trageau asupra populatiei civile. “Insurgenta” din Iraq, asemenea altor conflicte de acest gen , este alimentata din plin de ‘false atentate’, si regizari ce apartin serviciilor secrete interesate in a mentine o stare de razboi in zona… si haos.”




Chiar credeti ca de noi ii pasa cuiva sau va pasa cuiva in viitor ?!?! Oar chiar atat de naivi suntem cu totii?????

"De la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial , sute-mii de oameni au fost ucisi sau raniti in atacuri teroriste puse in carca fortelor subversive cu scopul de a demoniza inamicul de la Rasarit si de a inocula opiniei publice necesitatea sporirii puterii liderilor politici si a instituirii unor grupari paramilitare, asa cum rezulta dintr-un document al Pentagonului - Field Manual FM 30-31B. Masacrul de la Bologna ilustreaza perfect „strategia tensiunii“ instrumentata de NATO prin intermediul operatiunii Gladio; la 2 august 1980, 85 de oameni au fost ucisi in gara din Bologna de persoane din interiorul institutiilor statale italiene, care ar fi trebuit sa-i apere, „persoane avand conexiuni cu serviciile de informatii americane“, dupa cum concluziona Raportul Senatului italian din 2000.
Strategia tensiunii nu s-a limitat la Europa vestica, ci s-a aplicat inclusiv in America Latina, pe durata mandatului administratiilor Reagan si Bush. In deceniul opt, grupari de dreapta armate de gherila si forte statale de securitate - inarmate si antrenate de SUA - au facut zeci de mii de victime ca unica maniera de solutionare a conflictelor din regiune.
In urma cu cateva luni, s-a raportat ca Pentagonul aplica, de fapt, o strategie similara a tensiunii in contextul irakian. Organizarea operatiunilor de tip Gladio in Irak, prin atacuri impotriva tintelor civile puse pe seama insurgentilor musulmani, ne determina pe fiecare dintre noi sa punem la indoiala originea oricarui act terorist din lume. La fiecare actiune violenta, suntem obligati sa ne intrebam: „A fost opera teroristilor veritabili sau doar o operatiune de diversiune a agentiilor informative sau ambele?“ Cea mai buna maniera de a inlatura orice urma de indoiala cu privire la autorii actelor teroriste este formularea anticei interogatii latine Cui bono? (Cui serveste?), care putere sau politica ar profita de pe urma unui asemenea atac? Caci este cert faptul ca „strategia tensiunii“ aduce putere si profit acelora care sustin in mod cinic ca detin solutia unui climat de securitate."

OFF TOPIC:

""UN INCIDENT. 40 DE MORTI. DOUA POVESTI. CE S-A INTAMPLAT DE FAPT?
(Justin Huggler, The Independent, Baghdad)
Un balot improvizat dintr-o patura este desfacut. Inauntru, corpul unui copil, cu membrele acoperite de sange uscat. O a doua patura, cu acelasi continut. Apoi, trupurile unei mame si al unui copil de cativa ani, care se agata de trupul femeii, ca si cum ar cauta adapost. Copilul nu are cap.
Acestea sunt o parte din imaginile la vederea carora fortele americane din Irak n-au avut nici un raspuns. Ele provin de la inmormantarea a 41 de irakieni. Rudele lor spun ca au murit atunci cand americanii au lansat lovituri din avion asupra unei nunti de langa frontiera siriana, miercurea trecuta. Armata insista ca atacul a avut drept tinta o casa, folosita ca adapost de luptatori straini de gherila ce intra in Irak din Siria, sa lupte impotriva fortelor Coalitiei.
Intr-atat de daunatoare pentru „imaginea” ocupantilor este aceasta inregistrare, incat oficiali americani au cerut postului TV al-Arabiya din Dubai (reteaua TV care a obtinut filmarea) numele cameramanului care a facut inregistrarea. Dar Al-Arabiya a refuzat sa il dea.

Pe pelicula se vad barbati plangand si agatandu-se de trupurile celor dragi, inainte de a fi ingropate. Duzini de legaturi insangerate, improvizate din paturi cu motive florale. Unele din aceste imagini au fost prezentate la televiziunile vestice in zilele urmatoare atacului. Nu insa si cele mai cumplite, care prezinta trupurile sfartecate.
“Au fost mai mult de doua duzini de barbati maturi. Sa nu fim naivi,” a spus generalul James Mattis, comandantul US 1st Marine Division. Insa explicatii pentru scenele cu copiii si femeile moarte n-a putut da. “Nu am vazut filmarea, dar in razboi se intampla lucruri rele,” a spus el, criptic. “Nu trebuie sa imi cer scuze pentru comportarea oamenilor mei.”
Militarii declara ca supravegheau frontiera unde s-a petrecut atacul, de ceva vreme. Au vazut un grup mare de indivizi suspecti si au trimis patrule, carora li s-a raspuns cu foc – deci au ripostat. Si se cramponeaza de versiunea aceasta, desi sunt dovezi necrutatoare ca a fost lovit de fapt un cortegiu de nunta. Din ce in ce mai multi martori oculari vorbesc. Hussein Ali, un celebru cantaret popular, a fost ingropat impreuna cu fratele sau, ucisi in timp ce cantau la petrecere.
Generalul Mark Kimmitt a afirmat ca arme, pasapoarte siriene si un telefon celular cu conexiune prin satelit au fost gasite la locul macelului. Insa, seicul Nasrallah Miklif, seful tribului Bani Fahd - caruia ii apartineau majoritatea victimelor, a spus ca loviturile s-au desfasurat in Makradheeb, un satuc in desert, la circa 10 mile de frontiera siriana. Fiecare barbat din Irak are o arma, de obicei un Kalashnikov, pentru a se apara. In desert este inca si mai obisnuit ca oamenii sa aiba pusti, pentru a-si proteja familia si turmele impotriva hotilor si animalelor salbatice.
Satul este la 80 de mile de cel mai apropiat oras, al-Qa’im, si 10 mile de cea mai apropiata sosea. Nu exista telefon fix si nici acoperire pentru celulare. Telefoanele prin satelit sunt surprinzator de ieftine in Irak, asa ca nu era de mirare daca un satean ar fi avut unul. Oamenii din zona isi gasesc frecvent soti peste granita. Iata, deci, de ce tarani irakieni pot avea pasapoarte siriene - si invers. Pe deasupra, multi oameni traiesc din pastoritul animalelor si trec granita zilnic, de ani – nu chiar legal, dar asta nu inseamna ca sunt „mercenari straini care planuiesc sa atace fortele americane”.
General Mattis a intrebat: “Cati oameni merg 10 mile inspre inima desertului pentru a asista la o nunta, 80 de mile departare de civilizatie?” Irakienii au replicat: victimele atacului sarbatoreau chiar in satul in care isi duceau cu totii traiul. Seicul Mikfil nu se afla in localitate in momentul tragediei, dar a discutat indelung cu supravietuitorii. A numarat 41 de morti - 25 din ei, membri ai familiei mirelui. Tinerii insuratei au scapat cu viata deoarece se aflau intr-un cort ridicat special pentru ei, ceva mai departe de locul petrecerii. La ora 2 dimineata, cand au inceput bomabardamentele, nunta se incheiase si invitatii dormeau. Mai fusesera elicoptere pe cer si mai dreveme, insa ei nu erau ingrijorati – nu ii amenintasera in vreun fel.
Tot generalul Kimmitt mai spusese: “am trimis trupe terestre care au fost atacate, iar noi am ripostat.” Insa seful comunitatii locale il contrazice: atacul a inceput cu lovituri aeriene, fara avertisment. Contrar rapoartelor din zilele trecute, seicul afirma ca NU s-au tras focuri de bucurie in aer. Asa ceva este un obicei traditional in Irak si tarile arabe. In 2002, un incident asemanator s-a petrecut, tot la o nunta, dupa ce trupele americane au luat rafale de bucurie de la o nunta, drept atac asupra lor. Si atunci au murit multi oameni: circa 50. Cu toate astea, seicul este categoric: nu s-a tras in aer.
El a mai aratat ca mirii erau din aceeasi localitate, deci nu se punea problema unor miscari de grupuri de oameni care sa starneasca suspiciunea americanilor. “Daca intr-adevar au ucis luptatori straini, de ce nu ne arata cadavrele?” se intreaba el, banuind ca militarii au actionat in urma unor informatii eronate primite de la serviciul de siguranta. Ori, poate, sursa a fost cineva rau intentionat, care a dorit sa mareasca tensiunea intre ocupant si ocupat.""

(POATE CA "VA URMA")

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: