26 mar. 2022

Vinovatia mortilor din pandemie 2020-2022 (reloaded)



O mare parte din vinovăția morților o poartă PRESA.

DA, PRESA. Atât cea centrală cât și cea locală.

90% dintre cei ce-și spun "presă audio-vizuală, presă scrisă sau presă online" s-au transformat in gornistii apocalipsei si in ciocli morții, fiind unul din factorii principali de inducere a terorii asupra populației.

 Complici la crimă.

Presa stă umăr la umăr, in boxa acuzatilor, alături de sistemul medical criminal. Presa aceasta care s-a vândut pe banii primiți de la buget, pe banii munciți de noi. O MITĂ MÂNJITĂ CU SÂNGELE A ATÂȚIA NEVINOVAȚI.

La fel de vinovați sunt medicii si toți cei din sistemul sanitar, cei care au participat si participă activ la crimele ce au loc in spitalele românești. Da, ii consider vinovați inclusiv pe cei care VĂD și TAC , TĂINUIND ASTFEL CRIMELE DIN SPITALELE ROMÂNEȘTI.

Știu eu niște asistente care mi-au trimis niște filmări, dar care nu au avut curajul să iși asume și nu m-au lăsat să public acele filmări ..........................................................................................

Apoi vin purtătorii de uniforme ale statului, slugile obediente ale acestui sistem criminal, ca si complici la toate aceste crime . Jandarmi, polițiști, băieții cu ochii albaștri, etc.

V-ați vândut viețile pe nimic. Ale voastre și ale copiilor voștri.
Dar va veni vremea să plătiți cu toții, ăștia vinovați. Dacă nu voi, atunci vor plăti copiii voștri până la a 7-a generație.

Fiți blestemați cu toții!

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: