17 mar. 2022

Colectia mea de bauturi. Bauturi de colectie.



New entry in colectia personală.
Cado' !


Russian Standard :
- Platinum
- Gold
- Lyubavin Special Edition

Bune la răceală!


SLAVA ASPIRINA!


~~~~


*** RUSSIAN STANDARD PLATINUM 
~ Sortimentul combină măiestria, tradiţia şi experienţa maeştrilor distilatori cu spiritul dinamic rusesc şi celebrează caracterul puternic al acestui popor. Russian Standard Platinum se inspiră din reţeta lui Mendeleev pentru a obţine o băutură de o fineţe deosebită. Produsă într-o distilerie ultra-modernă din St. Petersburg, vodca beneficiază de apă pură din lacul Ladoga, aflat în apropiere. Ingredientele sunt atent selecţionate şi distilate de patru ori, pentru ca apoi băutura să fie filtrată cu ajutorul unui sistem pe bază de argint, obţinându-se astfel o băutură de o fineţe remarcabilă. Notele citrice conferă un caracter proaspăt acestui sortiment apreciat în întreaga lume.
Forma de prezentare – Recipient din sticlă transparentă, al cărui design este inspirat de Turnul Clopotniţă al lui Petru cel Mare din Moscova.
~~~


*** RUSSIAN STANDARD GOLD 
~ este un sortiment rusesc obţinut din ingrediente locale atent selecţionate şi îmbogăţit cu extract de ginseng siberian. În Rusia, planta este denumită popular “rădăcina de aur” datorită proprietăţilor sale extraordinare asupra sănătăţii. Extractul de ginseng conturează delicat gustul final al băuturii, conferindu-i totodată un caracter vibrant. Russian Standard Gold este inspirată de o reţetă de vodcă siberiană ce datează din vremea lui Petru cel Mare.
~~~


*** RUSSIAN STANDARD LYUBAVIN 
~ Opulentă, strălucitoare şi rafinată ca o operă de artă – aşa se dezvăluie această sticlă de colecţie Russian Standard inspirată de Lyubavin, bijutierul Curţii Imperiale. Stilurile Baroque şi Art Nouveau se completează reciproc splendid şi par să descrie perfect calităţile acestei vodci ruseşti cu tradiţie, care parcurge 200 de etape de distilare şi 3 etape de filtrare prin cărbune de mesteacăn rusesc, cristal de cuarţ şi argint, din dorinţa de a dobândi perfecţiunea gustului. Ingredientele din care este distilată vodca stau şi ele mărturie calităţii premium, astfel că grâul de iarnă fermentat şi apa pură extrasă din lacul glacial Ladoga asigură la rândul lor o puritate absolută şi o fineţe a gustului aparte. O bijuterie a colecţiei personale, Russian Standard Lyubavin Edition poate fi savurată simplu, cu gheaţă sau în cocktailuri sofisticate.
Forma de prezentare – Recipient decorat în ediţie limitată cu un design inspirat de arta bijuteriilor, care împleteşte stilul Baroque cu stilul Art Nouveau.











0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: