- OASE DE PUI, GAINA, GASCA, CURCAN, RATA (sau alte zburatoare)
- OASE DE OAIE
- OASE DE PORC
- OASE DE PEȘTE
- OASE GOALE (fără carne sau cartilagii)
Oasele se dau crude, sub formă de recompensă, de maxim 2-3 ori pe săptămână (altfel constipă) .
Singurele oase care prezintă cel mai mic pericol pentru prietenul necuvântător si care sunt cu adevărat utile, sunt OASELE DE VITĂ TIP GARF , COADA DE VITĂ , COASTE DE VITĂ .
Acestea au o textură spongioasă - cartilaginoasă. Sunt foarte utile atat pentru nutriție, floră intestinală ... cât și pentru curățarea si mentinerea unei danturi sănătoase.
OASELE nu se dau goale, ci obligatoriu trebuie să aibă pe ele carne si cartilagii.
Pretul oaselor tip garf, de vita (la o macelarie buna), variază de la 5 la 10 lei kg.
NICIODATĂ să nu cereți vânzătoarei/vânzătorului OASE PENTRU CÂINI. INTOTDEAUNA spuneți că le doriți pentru dvs, pentru ciorbă/supă (pentru a vi le alege frumoase).
0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:
Trimiteți un comentariu