9 oct. 2019

Crimă cu premeditare in Ploiesti .



   Orașul Ploiesti a devenit de nelocuit , din cauza poluării. A locui aici înseamnă să îți scurtezi viața cu multi ani și să sfârșești in chinuri , ros de diverse forme de cancer. Problema este că, în același timp, îți condamni și copiii la aceasi viața și la aceleași chinuri .

    In Ploiesti pute a cancer aproape in fiecare zi (noapte) .
Aerul este irespirabil.
Despre deschis fereastra , nici nu mai vorbesc...

    Din nou PUNCTEZ FAPTUL CA SPER CA TOTI CEI RESPONSABILI SA ISI VADA MORTI DE CEL MAI CHINUITOR CANCER COPIII SI TOT CEEA CE AU EI MAI DRAG !!!!!!

***

In ultimii trei ani , a fost din ce in ce mai rau.
Politicienii doar simulează că le pasa , insa își înfundă buzunarele lor și ale partidului cu diverse ....
Cei de la Garda de Mediu o dau in diverse susținând că este doar disconfort olfactiv și că nu sunt depășite cotele ... Sau , atunci când lumea tipa prea tare, se duc și dau cate o amendă simbolică și insignifiantă pentru cei care ne otrăvesc viețile și copiii . Evident , buzunarele lor și ale familiilor lor , ia la fel de doldora cu "cofeturi" de la vinovați .
Nimeni nu face nimic concret și toți tratează subiectul cu superficialitate.
De promisiuni suntem sătui .


          Încă de pe vremea când lucram in interiorul LUKOIL am văzut ce se întâmplă , cum se trag sforile , cine ia banii , care este circuitul , cum se falsifica acte și documente . Nu, nu am tăcut ... Însă , după putina valva și agitație printre autorități(la diferite niveluri ale aparatului de stat, inclusiv in randul serviciilor ) , totul s-a stins și toate actiunile s-au mușamalizat.
Deci , despre ce vorbim ????

  • Abia aștept să mă car din rahatul ăsta de țară și din jegul asta de oraș .

Plecați , oameni buni !
Plecați cu toții și să rămână doar ei . Este singura soluție "pașnică".


     Alternativa ar fi cea pe care am mai spus-o ... Gabjiti toți cei care au trecut pe la putere din 1989 până astăzi (ei și ai lor) , scoși în piața publică și jupuiți de vii , uciși incet și in chinuri . Apoi reformat totul de la zero , prin munca asiduă si prin oameni cu adevărat competenți .
Ceea ce nu cred că se va întâmpla vreodată .


¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬

         Fotografiile sunt din data de 5 octombrie 2019 (aprox ora 7:00 AM) , in Brazi , iar gazele canceroase ce se vad provin de la instalația de acid sulfuric . Insă cei de la Brazi nu sunt singurii poluatori masivi ai orasului. Mai avem Lukoil . Mai avem statiile de epurare din jur . Mai sunt multi altii care sunt protejati de gruparile mafiote , de grupurile de interese politice si de coruptii de la Garda De Mediu .







0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: