3 iun. 2019

De ce românii iși merită soarta.



Românii iși merită soarta.

  • In societatea românească actuală , nu ai prieteni , nu poți avea prieteni . Cine crede contrariul este cel mai mare naiv in viață .


  • Națiunea aceasta este predispusă și croită incă din fragedă pruncie pentru trădare, pentru minciună , pentru insensibilitate, pentru escrocherie și pentru a calcă pe cadavrele celor din jur in scopul atingerii propriilor interese.

  • In societatea românească actuală trebuie să ai grijă să nu știe nimeni ce mănânci, ce caci , ce fuți . Deoarece chiar dacă mănânci pâine uscată , caci apă chioară și fuți strâmbe ... cei din jur tot vor râvni la ceea ce mănânci tu , la ceea ce caci tu , la ceea ce fuți tu .

  • In societatea românească actuală , trebuie să ai grijă ce vorbești , cu cine vorbești și la fiecare gest pe care il faci .
  1. Nu trebuie să dai de pomană nimic . Pentru că vei fi considerat fraier și vor vrea mai mult .
  2. Nu trebuie să ajuți pe nimeni sub nicio formă (chiar dacă crapă lângă tine) , pentru că ... " pe cine nu lași să moară , nu te lasă să trăiești " . Și asta este chiar pe bune .
  3. Nu trebuie să dai ciubuc sau să lauzi pe cineva atunci când iți face un serviciu contracost (indiferent cat de bine o face). Pentru că din nou vei fi considerat prost și apoi vor incerca să stoarcă și mai mult de la tine.
  4. Nu trebuie să iți fie milă de nimeni . Dacă iți va fi milă vei fi pierdut și călcat in picioare poate chiar de cei / cel / cea de care ți-a fost milă .

  • In societatea românească actuală , dacă nu ești știut de frică , dacă lumea nu se teme de tine , nu vei fi niciodată respectat .
Românul nu respectă , nu știe să aprecieze nimic bun și să aibă bunul simț de a recunoaște asta.
Românul știe doar de frică .
Mai bine să fii știut de frică și să ai numai dușmani (ascunși sau nu) , decât să fii preșul tuturor .


P.S.:
In plus , extra subiect, rețineți !
Niciodată să nu faceți afaceri cu rude sau cu prieteni . Niciodată . Nu , nu sunt pățit. Insă am văzut destul pățiți , incât să mi se deschidă ochii .

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: