26 feb. 2018

SPITALELE MORŢII - ROMÂNIA (episodul 1)


[cazul 1, episodul 1]

Pentru început vom publica ceva ușor, o înregistrare audio cu un medic internist din Spitalul Județean Ploiești . O înregistrare despre indiferență, batjocură, semiologie medicală, erori medicale , sistem medical defect, superficialitate, vinovăție, asumare , părinți, moarte , diagnostice greșite, aruncarea pisicii de la unul la altul , incompetență .
Această înregistrare a fost făcută după ce deja personajele cadre medicale aflaseră că nu le va fi ușor în ceea ce va urma între ei și aparținători, bănuind că li se pregătește ceva . Tocmai de aceea , înainte de discuția din înregistrare, medicul respectiv a fost să se consulte cu șeful de secție (timp de 30 minute) .
Începem cu înregistrările ușoare și vom publica progresiv ...
Pentru orice acuză și orice afirmație a noastră avem la dispoziție documente, inregistrări și acte care pot proba faptele respective. Niciodată nu vom face afirmații fără acoperire, doar de dragul de a le face .
În această înregistrare (parte dintr-un calup de mai multe înregistrări audio-video) este vorba despre discuția dintre aparținătorii unui pacient și un medic internist al SJU Ploiești, medic care încearcă să se disculpe pentru erorile făcute, pentru indiferența arătată, pentru superficialitatea cu care a tratat doi pacienți (soț și soție , paradoxal, la interval de 8 ani unul de celălalt) .
După două săptămâni de batjocură pacientul a ajuns până la urmă să fie operat în Bucureşti . A fost la un pas de moarte .

~~~~~~

16 ore la UPU Județean Ploiești + umilință + bătaie de joc + ping pong intre secții cu pacientul ținut în triaj + tupeu și incompetența medicilor din urgențe + priorități pe bani, șmecherie, afaceri, politică + diverse alte nereguli și ilegalități (...)
Tata a stat 2 săptămâni internat fără un diagnostic precis și cu un tratament pentru presupuse cauze (indiferent ce scuze și explicații a bălmăjit personalul medical) .
După "publicitate" și "ruperea tăcerii", a fost nevoie de doar 48 ore pentru a se pune un diagnostic aproape precis (piatra din canalul coleduct a avut 8 mm diametru + nisip + mâl , nu 5 mm aşa cum s-a spus iniţial) și alte 24 ore pentru transfer de urgență la Floreasca în București + operatie prin procedura ERCP . A doua zi după operație tata a fost externat "fresh" și într-o stare foarte bună .
Ar fi fost externat in aceeași zi după procedura respectivă , însă el fiind un pacient cu probleme cardiace cronice a necesitat supraveghere suplimentară .
Deci , de ce tata a fost ținut 2 săptămâni la Județean Ploiești ?
De ce tata a fost otrăvit de două ori cu Iod Radioactiv în interval de 5 zile ?
De ce tata a fost la un pas de moarte ? (...)





0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: