4 iul. 2016

Recomand SERVICE AUTO AUTOMAR Ploiesti ! (partea a 2 - a)

.

.




















*partea 1 - aici (link)*


      In urma cu un an am schimbat la ei kitul de ambreiaj . De atunci pana astazi nu a aparut nici cea mai mica problema. Nu am nimic sa le reprosez. Impecabil totul !
    Zilele trecute , m-am dus din nou la ei pentru o chestie relativ banala .  M-am dus sa imi schimb placutele de frana . Mai puteau fi folosite. Aveau 3 ani si vreo 6,5 mm carne , dar am preferat sa le schimb . Imi place sa simt siguranta in pedale , sub talpa .

Adevarati profesionisti. Punctuali si parolisti. Preturi ok.
 Totul a fost pe placul meu.

   Cei care ma cunosc indeaproape , stiu ca sunt foarte cusurgiu si greu de multumit . Ei bine ... Celor de la Automar Ploiesti nu le pot aduce nicio critica pana acum . Cu siguranta , daca vreodata voi fi nemultumit sau voi avea probleme cu dansii , nu voi ezita sa scriu si sa fac publica situatia .
Pana atunci ... eu va recomand Automar Ploiesti !

.
.
.
.
.
.
.
.
.

P.S:
De fapt ... am doua chestii de recomandat pentru conducerea Automar .

1. Cand este canicula afara sa porneasca aerul conditionat din sala de asteptare (eu , ca si client, nu mi-am permis sa apas pe butoane pe acolo) .
2. Cand returneaza piesele vechi clientilor , domnii mecanici sa se asigure ca sunt toate in cutie. La mine , in cutia lasata in dreapta soferului , am gasit doar 3 placute frane vechi (din 4) . Nu m-a deranjat , insa pe altii s-ar putea sa ii deranjeze. :)

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: