6 ian. 2013

"POTPURIU"



"""" Ultima oara , din cate am verificat , eram STAT LAIC !
De ce, niste putori nesimtite(alias B.O.R.), comenteaza public si fac "politie" in privinta unor chestiuni si alegeri personale care nu ii privesc ???
Au fost alegerile si opiniile unui CETATEAN LIBER si CU MULT MAI MULTA MINTE si SUFLET decat oricare dintre pupatorii de moaste ce sustin huzurul unor preaburtosi ?!?!
DE CE VA FREACA GRIJA PE TOTI ????

Popii ortodocsi sunt niste fatarnici ipocriti !!!
Cunosc nenumarate cazuri de sinucigasi sau incinerati carora li s-a facut slujba . Nu , nu ma refer nici la rugaciunile care se citesc sinucigasilor si nici la cazurile de sinucideri "canonice" ! Se pare ca B.O.R. are un regim special pentru sinucigasii si incineratii care provin din familii instarite . La ei nu se aplica canoanele mult trambitate si nici nu se face atata tam-tam. """"



_________________________



"""" "Oamenii sunt profund dezamagiti..." [ hantena 3 , transmitand in direct de la crematoriul unde a fost incinerat Sergiu Nicolaescu]

Pai da , cretinii sunt profund dezamagiti , deoarece nu le-a fost satisfacuta curiozitatea morbida si setea de cadavre . Sa va ia dracu' de necrofagi si de necrofili ! Sa ajungeti mancare la corbi , pe camp , jurnalisti de mana a 7-a ! """""



__________________________


""" În articolul 80 – cu privire la respectul datorat persoanei şi după decesul său – din noul Cod Civil republicat în anul 2011 este speficicat faptul că „orice persoană poate determina felul propriilor funeralii şi poate dispune cu privire la corpul său după moarte“. De altfel, „în lipsa unei opţiuni exprese a persoanei decedate, va fi respectată, în ordine, voinţa soţului, părinţilor, descendenţilor, rudelor în linie colaterală până la al patrulea grad inclusiv, legatarilor universali sau cu titlu universal ori dispoziţie primarului, oraşului, municipiului“. """


___________________________


""" CE VAD LA TV ?
UN CIRC DIN CE IN CE MAI IEFTIN SI PROST ...
O MULTIME DE SPALATI PE CREIER (MANIPULATI DE PRESA SI BISERICA) !!!!
O GROAZA DE IMBECILI SI TEMBELI CARE SE HRANESC DIN COMENTAREA VIETILOR ALTORA !!!!

INCA UN SAC DE SCARBA ADAUGAT LA GREATA CE MI-O PROVOACA ORTODOCSII SI BISERICA ORTODOXA !!!! O SLEAHTA DE IMPAIATI MICROCEFALI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! """


____________________________

""" Vadim este precum musca pe cacat .
Pe toti ii cunoaste ... Este prieten (a fost prieten) cu toate marile personalitati ale Romaniei ... Cunoaste secretele tuturor ... A mers cu toti la curve... Detine secretul armei secrete ... Este un fel de secret al lui Bachus in chiloti de Mitica ....

MEDICAMENTEEE ! MEDICAMENTEEE ! MEDICAMENTEEE ! """



_____________________________________



""" Condamnam incinerarea ... , dar sfintim si facem slujbe tancurilor care pleaca la razboi sa ucida oameni si masinilor de fite aflate in proprietatea hotilor si mafiotilor . """


___________________________


""" Asta vroiau si de la el (VEZI FOTO) , de la MAESTRUL CINEMATOGRAFIEI ROMANESTI ... De aceea se face atat de mare scandal si tam-tam !

Rusine romani !
Rusine jurnalizde de hahat ! """ 



0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: