10 oct. 2012

PH - 02 - CXG

        IN ACEASTA DIMINEATA S-AU VAZUT ROADELE DRESAJULUI DE PAZA SI PROTECTIE AL EVEI , DRESAJ EFECTUAT DE CATRE Catalin Alexandru de la Chinodog Sport Dresaj Canin ... 




    Recunosc ca am avut tendinta (ptr. o clipa) sa o eliberez pe Eva , dar discernamantul perfect stabil si echilibrul meu moral pozitiv au invins instinctul ce ma indemna sa o las pe Eva sa-si faca treaba pana la capat !

 Initial nu eram eu cu fetele . Cu fetele iesise o persoana de sex feminin :D . Eu am coborat instant (in budigai , fara sosete, in papuci , etc. ) imediat cum am auzit-o pe Eva facand galagie.
Locul respectiv este vis a vis de blocul in care locuiesc. Un el si o ea, care nu au avut loc de curul Evei si al Annei, au inceput sa adreseze cuvinte vulgare , amenintari si sa arunce cu bolovani in directia persoanei de sex feminin care iesise cu fetele mele . Tocmai asta agraveaza fapta "curajosilor" .
Cum 'zda ma-tii sa arunci cu bolovani intr-o fata si sa incepi sa o mascaresti doar pentru ca nu iti plac cainii si ca ai un suflet plin cu cacat ???

 ... Am fost deja sa depun plangere la politie(sectia este foarte aproape) , pt. ca imbecilul a inceput sa arunce cu bolovani din senin. Cel care era la Sectia 3 mi-a recomandat sa revin dupa ora 17:00 , cand vor fi acolo cei de la Proximitate.

 Astia doi au o problema veche (de fapt) cu Anna. Cand traia mama , au vrut sa dea cu masina peste Anna si peste mama,doar pentru ca a indraznit mama sa treaca prin fata blocului lor . Anna era in lesa si au sters-o usor pe mama cu oglinda (INTENTIONAT). Atunci , mama , i-a iertat si nu a vrut sa depuna plangere la Sectia 3.

 Traseul de dimineata al fetelor mele trece prin zona blocului respectiv (intre niste blocuri turn) . Acolo exista spatii verzi ingradite (unde nu avem treaba) si o parcare cu un spatiu verde mic, neingradit , neimprejmuit. Evident , fiind prima oprire , fetele fac si ele un pisu mic . Imbecililor nu le convine asta. Eva are si saculet (pt. fecale) si botnita (permanent)... Insa locul este plin de rahati  de la cei vreo 12-15 maidanezi ce isi fac veacul acolo. In plus , nu suntem singurii care , dimineata, trecem cu cainii prin acea parcare .


 ... Eva nu a fost asmutita , incurajata si nici nu s-a avansat cu ea inspre cei doi cretini. Ba chiar s-au luat toate masurile de protejare a celor doi cretini inconstienti (sot si sotie) .Eva a reactionat in momentul in care idiotii au inceput sa ameninte , sa injure si sa arunce cu bolovani. A reactionat ca la carte .
Eva nu este lasata libera decat in tarcul special amenajat pentru patrupede .
Sunt extrem de mandru de ea si nu am de ce sa ascund asta!
Dupa cum bine stiu cei care ma cunosc , Eva este microcipata , inscrisa la Asociatia Chinologica si declarata  la Sectia 3 Politie Ploiesti . Toti cei care ma cunosc nu pot spune ca sunt iresponsabil si nici ca Eva este un caine periculos. Asta se poate verifica . Ma cunosc toti proprietarii de caini (mai mici sau mai mari) din zona. Cu totii stiu ca (fara pic de modestie) sunt unul dintre cei mai responsabili crescator de caine din aceasta categorie.


Cei doi idioti sunt atat de cretini incat se cearta cu toata lumea  si cu toti vecinii lor. Toti locuitorii din zona ii stiu de imbecili tafnosi.



Post Scriptum: 

 Pt. ploiestenii curiosi , individa si cu mascota ei locuiesc in bl.78 (in spatele magazinului Profi nr.4 Ploiesti), str. General Eremia Grigorescu (zona fostului magazin Dinu) , lucreaza la Halele Centrale in zona unde se vinde peste (este o grasa imensa - zeppelina - tunsa mai scurt si vopsita roscat) .Voinicul curajos - mascota (sotul cretinei) este o juma' de buletin care se tot da mare cu relatii pe la Primarie si care si-a luat loc de parcare pt. handicapati pe pile . Niciunul dintre ei nu are vreun handicap (poate doar un IQ subunitar si un vid in ceea ce priveste educatia si exprimarea), dar traim in tara tuturor posibilitatilor ....

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: