9 oct. 2012

Talhar cu rozeta sparta .

  Jurnalistii locali , in antipatia lor fata de unii magistrati , dorind sa loveasca in acestia , uita ca un talhar ramane tot talhar (link), indiferent de hainele in care il imbraci !!! 
Acest tanar, care a talharit o femeie oarecare , la fel de bine le-ar fi putut talhari/agresa mamele ...

Jurnalistii locali incearca sa il victimizeze pe acest tanar scriind un articol despre cum a fost el violat la puscarie.
Mda ... Precum a zis si judecatoarea , la puscarie nu exista viol !!! Exista doar prosti , slugi , bulangi , sclavi , pachetari , sefi de camera, ajutoare de sef de camera, etc.

... ... oricat de tare m-ar injura unii , eu zic ca fiecare primeste ceea ce merita. Cum iti asterni asa dormi ! Este o jungla afara , daramite in puscarie !!!!


Cam asta patesc toti cei care sunt teribilisti , "smecherasi" de mici si care se lasa influentati de anturaje dubioase !!! Degeaba presa "il vaita"... Nu mai era copil de mult si se antrenase in activitati dubioase cu cativa clienti vechi ai Politiei .
Minorul respectiv (din intamplare il cunosc din vedere) se cam invartea prin cercuri dubioase , de parnaiasi , fosti parnaiasi , springari , suti, drogati si gainari (grupurile din Vest - zona Dinu, Lacul Balea , Piata Aurora, Podul Inalt) . Probabil, acestia l-au si trimis la furat. Era unul dintre noii lor ucenici intr-ale ciordelii . Intradevar , avea doi caini (Hera - o corcitura de pitbull in varsta de 1 an si vreo cateva luni  +  un mix de pitbull cu bull terrier in varsta de cateva luni ) . Cainii ii avea tot de la un foarte cunoscut client al politistilor de la Sectia 3 Politie Ploiesti.
 O ardea in idei de lupte cu cainii , de meciuri grele, etnobotanice , droguri la tigara/la pastila si altele asemenea ... Mai sunt cativa ramasi pe afara si care inca nu si-au bagat mintile in cap. Le doresc sa il urmeze , cat mai curand, atat la puscarie cat si la a-si rupe rozeta pe doua ciangale, o pereche de gumari si un pachet de tigari !

 Chestia cu "copilul" care a furat ca sa ii ia cainelui vitamine ... e cam trasa de par. Ala a talharit pentru a-si cumpara droguri (asa vorbesc "prietenii" lui prin cartier). Se invartea intr-un anturaj foarte dubios si printre altele o ardea si cu iarba/etno .

  Am inteles ca tatal infractorului a revenit in tara si ca este destul de afectat. Este singurul pe care il compatimesc si pentru care ma incearca tristetea.
Nasol de ei (de parinti) ! Nu as vrea sa fiu in locul lor.
Evident , o mare parte din vina o poarta chiar ei , cei care nu s-au preocupat de adolescenta fiului lor si nu l-au educat la timp.

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: