15 oct. 2012

Consultatii juridice "de cartier" .

""""" 
(...) - Cand te invatam eu de bine si iti spuneam sa iesi din acel anturaj ... iti mai aduci aminte? Cand te invatam de bine si sa te tii de munca ... iti mai aduci aminte?
 - Da , ai dreptate. Ce sa fac acum ? M-au turnat la fata locului. Zilele urmatoare fug in Anglia . Plec pe goana ... 
 - Ma , fugi degeaba ! Te vor da pe Interpol . Iti iei pedeapsa maxima daca fugi . Asa , daca ramai , fiind primar, iei un an jumatate - doi . (...) 
"""""" [ furt calificat , grup infractional , flagrant pe timp de noapte ]



      Cam asta se intampla cu pustanii teribilisti din cartier. Pacat de parinti !

 Cu o saptamana in urma , unul dintre pustii teribilisti ai cartierului in care m-am nascut  ... aparea in presa ca i-au rupt curul la parnaie.
Zilele acestea , cu altul , am purtat dialogul de mai sus. Probabil acesta il va prinde din urma , la puscarie, pe "talharul violat" .
Mai sunt cativa ... Le doresc sa ajunga acolo unde le este locul si unde merita fiecare ! Poate se vor trezi inainte de a fi prea tarziu.

 Curios este faptul ca toti au pitbulli sau metisi de pitbull .

 Observ ca nici cei care au petrecut vreo 10 ani pe acolo (pt. crima , pt . fapte in care au fost implicati caini agresivi) , iesiti de vreun an, nu s-au invatat minte.


 Si-a luat pitbull criminalul (cel care abia a iesit dupa peste 10 ani de puscarie) . Paradoxal este faptul ca si-a luat pitbull (mix de pitbull cu bull terrier) chiar de la fiul celui pe care l-a ucis cu sange rece (crima comisa de la o cearta pornita de la caini , in urma cu aprox. 12 ani) .... Zilele acestea a fost vazut in timp ce isi invata agresiva potaia, folosind un pui de maidanez pe post de momeala . Nu are dreptul sa detina asa ceva. Ce puma mea pazesc incompetentii de la Sectia 3 Politie Ploiesti ? Dorm pe ei ? Idioti incompetenti !

Din ce in ce mai multi adolescenti si tineri aleg calea infractionala ! 
Politia doarme .
Societatea doarme .
 Asteapta cu totii sa fie prea tarziu .  Nu ia nimeni nicio masura.

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: