28 aug. 2012

Despre pedofili cleptomani.

Am o inregistrare audio in care o batrana plange ca nepotul ii fura bani din casa (pana si ultimii bani de mancare) ... Nepot caruia i-a lasat totul prin contract de vanzare-cumparare, i-a cumparat masina (doua masini , in doua randuri) , i-a cumparat mobila etc.etc.etc.
Nepotul respectiv lucreaza la ROSAL , este gay (pedofil) si candva conducea galeria echipei Petrolul Ploiesti.
Bunica imbecilului ... este si bunica mea !!!
Nu este prima oara cand ii fura banii (in loc sa ii poarte de grija) . Iar cand isi aduce aminte si ii duce cate ceva de mancare , ii duce mancare expirata - aruncata la tomberon de catre cei de la hypermarketurile ploiestene.
Pe bunica am gasit-o de mai multe ori vanata , ba la ochi, ba la gura .. ba pe maini. Motivatiile ei au fost destul de "incredibile"(lovita cu labuta de pisica sau de catre cainele pekinez al nepoatei).
Am dus-o chiar la spital , cu umarul luxat, in urma unor "cazaturi de pe scaun" .

‎... repet, vreau sa fac ceva pentru bunica , dar fara sa fiu acuzat ca am interese materiale .
Ultima oara cand am intervenit  , am fost acuzat ca ma intereseaza partea materiala. Apoi , au facut ce au facut (respectivul si cu muma-sa) si au imbrobodit-o (din nou) pe bunica.
Astazi, la telefon , bunica plangea ca nu mai are nici bani de paine, ca i-a furat 5 milioane(500 Ron), intrand in lipsa ei in casa(are cheie) etc. etc. etc.  Nu este nici prima data cand se intampla acest lucru si nu este nici suma cea mai mare pe care i-a furat-o ...
Ce sa mai vorbim despre faptul ca bunica a agonisit o viata intreaga (separat) bani pentru clipa cea din urma , bani pe care i-a papat/furat tot individul respectiv . Bunica ramanand doar cu plansul zadarnic. Da , este vina ei , deoarece era trecut (el sau muma-sa) ca imputernicit...


SA FAC CAZUL PUBLIC ?
SA PUBLIC INREGISTRAREA AUDIO ?
SA SCRIU UN ARTICOL PE BLOG ?


Post Scriptum (explicatia etichetei de gay pedofil):

"""(...) cred ca e mai bine ca mai nou ii bateti si nu-i mai mangaiati pentru ca o rana corporala trece dar una psihologica mai greu """" [ link sursa]
Mini articolul din link-ul de deasupra  (scris de un membru al galeriei petroliste) este din 2008.
Atunci nu era la prima abatere. Cu ceva timp inainte , mai incercase sa-si violeze/abuzeze o ruda (un baietel minor), in timp ce se afla in vizita la familia acestuia , fiind gazduit si primit cu bratele deschise in casa lor.
Se pare ca nu a fost un caz singular ...

Later Edit:
Batrana (bunica) este perfect sanatoasa d.p.d.v. psihic. Este mult mai sanatoasa decat altii mai tineri.

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: