6 iul. 2011

Din nou despre incompetenti mitomani si despre "zoofili" ipocriti.

       Multumeam aici(link) doamnei doctor Ioana Manea. Ei bine ... imi retrag multumirile. 
Mi s-au confirmat banuielile. 


Dupa amputarea labutei batranului meu prieten, la intrebarea mea, doamna Manea mi-a motivat ca gangrena se declansase datorita inflamarii unui filament nervos. Am mers la 5 medici vet. diferiti si am pus aceleasi intrebari . Banuielile mele s-au confirmat. Doamna Manea ma crede prost si minte cu nerusinare ...
Sistemul nervos nu are nicio legatura directa de cauzalitate in problemele sistemului sangvin/circulator. Gangrena lui Leo a fost cauzata de o intrerupere a circulatiei sangvine in zona respectiva. Inainte cu patru zile de aparitia gangrenei, eu i-am atras atentia doamnei Manea asupra vasului de sange(de la acea labuta) spart de cateva ori  de catre asistenti si sotul dumneaei (in incercarea de a-i lua sange sau de a-l perfuza), dar dansa a negat ca s-ar putea intampla ceva grav . Chiar si dupa gangrena a refuzat sa isi asume raspunderea pentru ceea ce s-a intamplat si a cautat fel si fel de explicatii aberante. Probabil o fi crezut ca sunt fraier si ca eu nu imi iubesc prietenul indeajuns incat sa ma implic atat de tare si sa ma documentez/informez din toate sursele posibile.

Totul a plecat de la incompetenta celor de la PetVet (pe care candva ii laudam). Nu imi explic ce s-a intamplat cu ei. De cand si-au schimbat sediul parca au luat-o razna si s-au prostit. Sunt clientul lor de multi ani, dar ca in acest an nu am patit vreodata. Ii laudam peste tot. Acum zici ca s-au imoblnavit de incompetenta.

Totul a pornit pe picior gresit din clipa in care (in urma cu aprox. doua luni) , lui Leo, i-au pus diagnostic de diabet , dar el nu avea asa ceva.
Oare au habar sa foloseasca aparatul acela pe care fac analizele la sange?!?
Au inceput sa il trateze de diabet (cand el nu avea asa ceva) in urma unei cresteri de moment a glucozei din sange. Timp de doua saptamani i-am testat glicemia si ea nu a mai depasit limitele normale. Intre timp mi l-au dopat cu o gramada de tratamente (de doua ori pe zi, dimineata si seara). Intr-un final , cu jumatate de gura, au spus ca s-ar putea sa se fi inselat asupra diagnosticului de diabet.
Mi l-au supradozat cu perfuzii pana cand a facut soc si edem pulmonar. Dupa aceea a trebuit sa il indoape din nou cu medicamente si injectii pentru a elimina apa si a-l readuce pe linia de plutire. Ma rugam de ei sa ii scoata perfuzia si ei refuzau... In conditiile in care el incepuse sa manance binisor, sa fie prezent si sa toarca .

Au continuat apoi cu diagnosticele puse pe ghicitelea si mi-au spus ca are insuficienta renala cronica IRC. In conditiile in care la analize doar ureea a iesit mare (analiza BUN) , dar creatinina, glucoza si toti ceilalti posibili factori indicativi au iesit perfect normali.
Am aflat ca este imposibil sa pui un astfel de diagnostic doar dupa cresterea ureei din sange . Deoarece aceasta crestere poate fi cauzata si de catre alti factori. Dar pe mine nu ma asculta nimeni.... Mi l-au tratat de IRC . Iar mi l-au otravit cu N-shpe medicamente si injectii.
Singurele indicii de insuficienta renala au fost cresterea BUN si polidipsia/poliuria (care ar fi putut avea totusi si alte cauze) - cam de 6 ori pe zi la intervale de 3 ore.  Nu este anorexic. Nu vomita . Nu are halena de  Amoniu. Nu are Creatinina crescuta. Toarce si se rasfata cand il mangai . S.A.M.D.

In urma cu doua zile , la un control, mi-au zis sa ii tai carnea din alimentatie (in conditiile in care el manca foarte bine si numai carne de vita/pui ) . Au zis ca la IRC-ul diagnosticat de catre ei ii trebuie un regim special. O hrana umeda, speciala, la pliculete (de la Hills) . Trebuie sa manance cam trei plicuri pe zi (5 ROn/plicul) .
Mi-au mai recomandat si medicamentele pe care le cautam in articolul precedent. Au zis ca este grav si ca daca nu respect recomandarile si tratamentul lor, moare(link)....

Dupa ce i-am schimbat alimentatia , ieri, temperatura i-a urcat brusc la 40gC (ref. param. normali 37,5 - 39,2 ) si a facut si o diaree de toata frumusetea . Stiam clar ca sunt sanse de 80% ca aceste efecte sa fie cauzate de catre schimbarea brusca a alimentatiei si introducerea a unor elemente noi in alimentatia lui (pe care nu le mai mancase vreodata) .
M-am dus cu el la PetVet. Acolo i-au facut repede si o ecografie. La ecografie rinichii au reiesit normali, fara necroze sau inflamatii (unul dintre ei este putin deplasat). Are pancreasul putin inflamat. I-au pus un nou diagnostic... Au spus ca are lichid in abdomen si ca "sigur" are ciroza hepatica. Au mai spus ca va trebui sa merg cu el zi de zi la cabinet  (toata viata lui). Hmm! Mi-a mirosit din nou a ceva in neregula.

M-am dus din nou la un alt medic (mai in varsta).  Acesta, dupa ce l-a consultat, a ascultat tot ce am avut eu de zis despre comportamentul lui  si dupa ce s-a uitat pe analize, mi-a spus ca este imposibil sa aiba ciroza. Nu prezinta simptome de ciroza hepatica. Insa mi-a spus ca este posibil sa aiba ceva lichid in abdomen datorita supradozarii cu toate tampeniile de medicamente din ultimele saptamani/luni .  Nu a vrut sa dezvolte si sa isi critice colegii , dar cu alte cuvinte, bine alese, si cu ceva retineri, mi-a confirmat toate banuielile si mai ales faptul ca a fost tratat dupa ureche (fapt ce i-a daunat foarte mult si aproape ireversibil).

Zilele acestea, dupa ce ma voi achita de datorii fata de PetVet ... le voi spune "La revedere!" . M-au jumulit de aproximativ 1000 Euro (in 2 luni) . Nu sunt bancher si ... macar daca ar fi fost cu folos .... Mi-au luat banii pe diagnostice puse aiurea si pe tratamente dupa ureche. Mi l-au lasat fara o labuta.
Mai mult rau i-au facut !!!!


Sunt complet epuizat si obosit (psihic, fizic si din orice alt punct de vedere).
M-AM SATURAT DE INCOMPETENTA SI IDIOTENIA ROMANILOR SI A ROMANIEI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Ne mai miram ca fuge toata lumea de noi si ca nu ne scoate din prosti , tigani, incompetenti ....
Ne mai miram de situatia elevilor ...
Ne mai miram de faptul ca la medicina, la exemanele de licenta, se copiaza in draci sau se cumpara examenele ...


P.S.:

Nu. Nimeni nu a sarit sa ma ajute la nevoie, in afara de EA si de Mihaela Istrate de la Dog Magazin (care a incercat sa ma ajute cu cateva indrumari). Pentru mine, dansele sunt doua necunoscute. Insa, tot pentru mine, sunt doi oameni buni, doua caractere din ce in ce mai rar intalnite pe acest pamant. Va multumesc mult pentru incercarile voastre! Fie ca viata sa va intoarca insutit bunatatea voastra !




Am sperat ca duduile "zoofile" , care se tavalesc pe jos, se bat cu pumnii in piept, smulgandu-si parul din cap si jurandu-se ca si-ar da si viata pentru bietele animale , vor sari primele pentru a ma indruma si a ma ajuta. S-au dat cu totii/toatele la fund . Sa-mi sugeti pula ba (voi cei care va simtiti) ! Ipocritilor ! Ipocritelor! Lesinaturilor !



4 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Unknown said...

http://twitter.com/#!/wavenro/status/88326349852389376

shakuka said...

Nu imi vine sa cred!!!!
E vreo sansa sa ii dai in judecata?? Neaparat ar trebui

Brutacu Hector said...

@shakuka,
In viata apar situatii a caror rezolvare nu sta intr-un amarat de proces ...
O astfel de alegere nu ar repara nimic din raul facut.
Eu nu vreau banii nimanui ! Banii nu pot rascumpara viata si nici chiar labuta prietenului meu .
Suferinta lui Leo si a noastra nu poate fi rezumata doar la notiunea de "prejudiciu" ...

shakuka said...

Ai dreptate, dar ai putea sa popularizezi acest caz pt a-i avertiza si pe altii!