15 iul. 2010

Fusei cu toate ca nu vrusei , dar ma intorsei .


Cand iti vine un pumn greu in plina figura (din fundul gradinii) cu siguranta vor mai urma si altii...
Ehehe ! Dar in ultima vreme, in ciuda aparentelor, mi-am dezvoltat un optimism care uneori ma uimeste chiar si pe mine.
... Si nu! Nu trag nimic pe nas sau in vena.
Intr-un popor de hoti, intr-un colectiv in care toti comit ilegalitati, cel care se straduie din rasputeri sa respecte litera legii va fi exclus intotdeauna . El este cel care prezinta un pericol direct . Culmea este aceea ca dupa demisia prostului , se constata ca prostul avea rostul lui , iar hienele realizeaza ca sunt multe care nu merg fara prostul respectiv deoarece in afara de incompetenta si o puternica indemanare intr'ale evaziunii ei nu se pricep la nimic. EERRGHH ... Tardiv!!!
De aceea tara aceasta a devenit o groapa adanca plina cu fecale si cu cele mai mizerabile resturi ale umanitatii .

... Fusei plecat pe litoralul romanesc. Deh. Criza ! Nu vrusei. Nasol fuse bre ! Trecu . Ma intorsei .


Post Scriptum
(ca tot discuta astia la Realitatea de spaga
pe care o iau cei de la Garda Financiara)
:

Exista, undeva in Ploiesti, un centru comercial unde toti 'vizitatorii' primesc cadouri. Pardon... Am vrut sa spun SPAGA / MITA / CIUBUC . Si vin saptamanal vizitatori . Vin de la ISU... de la GARDA FINANCIARA... de la POLITIA ECONOMICA... de la ISCIR... Chiar si maruntelul militian de la sectie o viziteaza periodic pe doamna administrator pentru cate o mica atentie oneroasa... Lasa bre' ca au de unde sa dea cadouri vizitatorilor. Atata timp cat angajatii sunt platiti cu mii de lei ( 1000 in contract si 3000-4000 la negru/pe luna nu pe marte) inseamna ca are balta peste (sau evaziunea spor). Vorba 'ceea : TURCUL PLATESTE !
Se zvoneste chiar si faptul ca, in urma cu cativa ani, unul din centrele comerciale din trust(grupare teroristo-mafiota!?!) a fost primit in concesiune inca dinaintea licitatiei . Ash... nu-i nimic! Poate ca dupa ce vor trece cei 50 de ani ai concesionarii, la urmatoarea licitatie, se va proceda cu cinste si corectitudine.

Intradevar, este foarte greu de dovedit astfel de intamplari, intr-o astfel de tara. Este aproape imposibil deoarece itele sunt foarte incalcite , lipicioase si sunt incurcate pana chiar si de cracii unor pantaloni foarte scumpi , de la etajele superioare ale piramidei cu gandaci.
Oare exista posibilitatea ca o mare parte din acesti bani sa se afle in stadiul de clabuceala , spalare albalux?! Oare zvonurile ca o parte din acesti bani provin de la niste organizatii din afara tarii si apoi pleaca tot catre astfel de organizatii, or fi adevarate?!?






*sursa foto 1*
*sursa foto 2*

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: