6 iun. 2010

criminali odiosi

israhellul si-a dat din nou in petec.
israhellul este o entitate care aplica mult mai bine politica initiata candva de nazisti. Paradoxal nu? Din victime au devenit cei mai aprigi mostenitori si aplicanti ai politicii si ai metodelor naziste.
Militantii PRO-GAZA au fost ucisi cu lasitate , miseleste si cu un deosebit de mare tupeu criminal (in ape internationale) !!!
In zadar au incercat sa se apere pasagerii vasului atacat de catre spurcatii criminali sionisti... In cele din urma au fost executati dupa metode naziste.

""" (...)Ibrahim Bilgen, a 60-year-old activist, was shot four times in the temple, chest, hip and back, the autopsy revealed.(...) Nineteen-year-old Furkan Dogan, a US citizen of Turkish descent, was shot five times from less that 45cm in the face, the back of the head, twice in the leg and once in the back. (...) Nine people were killed in Monday's pre-dawn raid on the Freedom Flotilla, a convoy of ships carrying humanitarian aid, that was heading to Gaza in a bid to break Israel's blockade of the territory. """ [ Al Jazeera]

...Aaaa ? Au ripostat? Pai si nu era normal sa se apere?
Conform Dreptului Maritim International, puntea unui vas este considerata ca fiind parte din teritoriul tarii al carui pavilion este arborat pe acel vas. Spurcatii au atacat in ape internationale, precum niste pirati insetati de sange. Au urcat pe vas pusi pe razboi si sange. Nu era normal ca fiecare pasager al acelui vas sa caute a se apara si a-si proteja viata?!?
Acestea sunt armele cu care s-au aparat pasagerii unui vas atacat cu munitie si arme de razboi( munitie de calibru mare) :


Parca Turcia era membra NATO. israhell nu este membra NATO. De ce israhell este in avantaj? Huh?!?!
""" (...) I remember recently ,
when "Afghanistan" allegedly attacked New-York (September 11Th. 2001)
this arguments was used to drag Holland-Belgium, Canada,France, Italy and Spain
into invading Afghanistan , under the umbrella and the charta of the NATO. /// Unless ,
there is a NATO , for some
and another NATO........ .for the others
those same countries must now defend Turkey
and eventually invade and punish Israel. """ [ Raja Chemayel]

De ce israhell are dreptul de a comite crime fara a fi pedepsiti? Aaaa... Din cauza ca datorita lu' bunicu' Strul a fost scrisa o pagina a istoriei numita holokost(cat de mult imi placeau Povestile Nemuritoare din colectia Biblioteca pentru toti ). Aaaa... si asta le da dreptul de a face ceea ce fac astazi. Mi se pare corect. Voua nu?
Cui nu i se pare corect sa se pregateasca ... Cu siguranta va fi declarat anti-semit .

2 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Aakhira said...

Pace!Cat am asteptat sa scrieți despre aceste evenimente, vroiam sa va aflu parerea impartasita intotdeauna cu cele mai bune cuvinte. Dar pana la urma au fost 9 sau 19 morti? Preabunul Allah sa ii aseze pe martiri pe treptele cele mai inalte ale Paradisului, amin. Si daca nu noi [musulmanii,nu vom face nimic]atunci cine? Si daca nu acum, atunci cand?

Brutacu Hector said...

Selamun Alaikom !

Mi-am exprimat revolta in scris... Am lasat lacrimile ce le port in inima a se transforma in litere taioase. Poate ca am facut bine ... sau poate ca nu. Insa orice musulman ar trebui sa ia atitudine atunci cand fratii ii sunt asasinati miseleste.
Nu aprob o atitudine violenta (dpdv fizic). Nu incurajez violenta si razbunarea(asa cum orice bun musulman ar trebui sa cunoasca), dar vocea mea si gandurile mele asternute in scris nu mi le poate rapi nimeni ... decat numai ALLAH CEL ATOTPUTERNIC. Alhamdoulillah !
Acestea sunt cele mai bune arme.

ADEVARUL trebuie sa ne conduca catre lumina si trebuie spus tuturor celor care au ochi de vazut si urechi de auzit !!!
Mania omeneasca, rabufnirile violente trebuiesc rapuse si trebuiesc inlocuite cu intelepciune, rabdare si tarie de caracter.
Nu trebuie sa lasam uscaturile sa imbolnaveasca padurea. Trebuie sa ne incredem in ALLAH CEL MILOSTIV , sa cautam caile LUI si sa ne rugam pentru calauzirea pasilor nostrii si ai fratilor nostrii pe cel mai bun drum.
Niciunul nu este mai presus decat celalalt. Cu totii suntem egali in fata lui Allah. Numai la Allah sta judecata dreapta si indurarea . Fiecare dintre noi va da socoteala cand va veni clipa.

Pe site-ul Al Jazeera scrie ca au fost 9 morti. ALLAH sa le pregateasca cele mai bune locuri in Paradis.

Inima mea plange pentru toate nedreptatile ce se fac astazi. Glasul meu se roaga pentru fratii nostri ucisi pentru ca au dorit doar sa ii ajute pe cei aflati in durere si in nevoi.
ALLAH SA NE INTAREASCA SI SA FIE INDURATOR CU NOI , CU TOTI ! AMIN.

Allahu Ekber !