4 ian. 2009

ADEVAR SI ISTORIE.

REPOSTEZ DOUA FILME "DE ACTUALITATE", PENTRU CEI CARE CAUTA RASPUNSURI IN LEGATURA CU CEEA CE SE INTAMPLA IN GAZA ASTAZI, CAT SI DREPT REPLICA PENTRU CEI CARE CRED CA AU RASPUNSURI DE NECOMBATUT...


Occupation 101



~~~

Jenin Jenin

2 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Anonim said...

Sunteti o oaza de fericire pentru mine. Romanii au suferit de complexul inferioritatii (nereal) in fata terorii jidovilor. Eminescu, Alexandrii si alte personalitati au criticat puternic violentei jidovilor. Este timpul sa aratam ca antisemitismul nu este decat in interiorul acestei categorii de non human. Datorita practicarii de relatii sexuale pe linie directa(mama-fiu, tata-fiica, ver-var, non human-animale) aceasta rasa este degenerata si sufera de boli grave ale mentalului. Biblia acuza de foarte multe ori pe aceste creaturi de cele mai sus mentionate , dar si de comportamentul non-human al evreilor ("porci"). Daca cineva este in dubiu , iata ca cele intamplate, parca vin de la Dumnezeu ca un semnal de alarma. Si cate oare crime nu sunt ascunse de catre acesti indivizi vesnic nelinistiti. Toate persnalitatile Romaniei au fost denigrate in fel si chip de catre acestia. Este timpul sa stim tot. Terorismul nu vine din alta parte! Terorismul vine numai de la evrei care doresc sa stapaneasca lumea si practica magia neagra. Ce este talmudul pe care hahamii sinagogilor il considera mai presus de Biblie? Nu ne-a fost indeajuns ca acesti criminali l-au judecat si ucis pe Isus? Nu de la ei vine sodomia care este condamnata de toate religiile din lume? Cine se cred ei? Dumnezeu i-a izgonit de peste tot si le-a dat boli caracteristice pe oriunde s-ar duce ca sa fie amprentati si recunoscuti. Deschideti ochii!

Brutacu Hector said...

@Anonim,

Multumesc pentru comentariu.
Nu sunt intru totul de acord cu dumneavoastra si am unele opinii diferite de cele care stau la baza comentariului pe care mi l-ati lasat , insa sunt unele idei punctate la care va dau dreptate.
Statutul de om nu imi permite a include "toti evreii" in aceeasi oala... Si sper totusi sa nu fac o greseala ...