10 ian. 2014

Dragi parinti , copiii vostri sunt pe moarte .


     Zi de zi vad si aud, in vestiarul de la sala , adolescenti (16-18 ani) care consuma steroizi, proteina sintetica si alte substante pentru cresterea masei musculare (fara ca parintii lor sa stie). 
Inainte de a intra in sala , dupa ce se schimba in vestiar, consuma pastilele respective sau isi prepara prafurile cu steroizi/proteine/creatina/etc. si apoi merg in sala de fitness .
Nu si le procura de la sala si nu le folosesc sub indrumarea unui specialist . Vin cu ele ... ei stiu de unde .
Vad pustani care in doua luni si-au dublat masa musculara si au grupe de muschi precum muschii unui adult lucrat natural ani de zile. Mi se pare hidos (nu , nu sunt invidios) !
Pacat ca nu constientizeaza pericolul si riscurile la care se expun !
De aceea se moare din ce in ce mai des la 25-30 ani de stop cardiac ...
De aceea din ce in ce mai multi tineri au pancreasul si ficatul facute prastie ...
De aceea apar din ce in ce mai multe cazuri de leucemie ...
De aceea avem din ce in ce mai multi tineri obezi ...

Da , in urma cu cativa ani buni , si eu am folosit creatina+proteine sub forma de praf (MassForte - se prepara cu lapte caldut), pe o perioada scurta . Aveam impresia ca sunt prea slab . Aveam in jur de 65-70 kg. Cand am inceput sa pun pe mine , ma mandream si eram in culmea fericirii.
Acum , de vreo doi ani , ma tot chinui sa slabesc ... si tare greu imi este ! Acele prafuri , luate in urma cu cativa ani , mi-au dereglat intreg organsimul .

SUPRAVEGHEATI-VA COPIII ADOLESCENTI !
AVETI GRIJA CE SUBSTANTE CONSUMA !
STATI DE VORBA CU EI , MERGETI LA UN SPECIALIST CARE SA LE EXPLICE RISCURILE LA CARE SE EXPUN DACA CONSUMA ASTFEL DE SUBSTANTE !
INVATATI-I SA FACA SPORT/SALA NATURAL SI CU O ALIMENTATIE PROTEICA CORECTA !
_____________

Asa ceva se intampla in toate vestiarele salilor de fitness, nu doar acolo unde frecventez eu, si se intampla cu preponderenta in randul tinerilor cu varste intre 16-20 ani .

* in urma cu 8 ani *

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: