19 feb. 2023

ATENTIE LA CEEA CE INGHITE POTAIA TA!



Aveti grijă la potăile voastre! Mai ales ăștia care aveti potăi de talie mică si pe care ii considerati bibelouri sau jucariile casei ...

Al unor cunoscuti, recent, a inghitit o ventuză din aceea cu carlig (de baie), in care pui prosopul. 
Nu pomenesc despre costurile consultatiilor si alte cheltuieli (raze, medicamente, etc.) Ci doar cat i-a costat operatia (pentru a-l salva pe mocofan)...

4000 leuti doar operatia. In Bucuresti.
La asta mai adaugati si toate celelalte costuri: urgenta, consultatie, radiografii, tratamente, etc.

....Si cand te gandesti ca , inca de cand s-au gandit la asa ceva, eu le-am zis sa nu le ia copiilor asemenea specimen si ca mai bine le cumpara pesti de acvariu sau jucarii din plus . Acum, mno, suporta consecintele moftului de moment.

Nu intru in detalii ce tin de plimbarea cainelui (pe care o face doar tatal familiei) , de trei ori pe zi, si multe alte probleme de sanatate pe care le-a avut inca de mic (deh, luat dintr-o canisa).
Nu sunt oameni instariti. Dimpotriva. Sunt oameni care muncesc din greu pentru copiii lor. Chiar au un program foarte nasol si joburi foarte solicitante.

NU VA MAI LUATI ANIMALE DE COMPANIE (indiferent ca le cumparati sau ca le adoptati). Nu mai sunt vremuri prielnice pentru asemenea mofturi. NU SUNT JUCARII!
Iar cand se imbolnavesc sau imbatranesc, costurile sunt enorme. MULT MULT MULT MAI MARI DECAT CELE PENTRU PROBLEMELE MEDICALE ALE UNUI OM.

Sa nu ziceti ca nu v-am zis....

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: