2 iul. 2019

Clinica CuppyVet Yaz Ploiesti - aparatura de ultima generatie .


Eva 28 iunie 2019 .
8 anișori .
În prima ei vizită la noua locație a cabinetului veterinar (Strada Trei Ierarhi , Nr. 4, Ploiesti) , făcându-i declarații de dragoste domnului doctor . Îl adoră.

Nu exagerez deloc când spun că Eva iubește acest cabinet , pe domnul doctor și pe toți cei ce fac parte din colectivul acesta minunat. De când a intrat i-a luat pe toți la rând la pupat , la lins și la îmbrățișat (la propriu) .
Este extrem de fericită atunci când se întâlnește cu prietenii ei de la cabinetul veterinar. Toată lumea o îndrăgește .

       Astăzi Eva a avut privilegiul și onoarea de a se urca prima pe banda specială pentru căței ( unul dintre noile aparate ale cabinetului ) . Cu alte cuvinte a inaugurat banda mobilă.
De asemenea a fost pentru prima dată când Eva s-a urcat și a folosit așa ceva. Filmările sunt brute , needitate și realizate chiar de către domnul doctor Catalin Paul Popescu .
Vocea îmi aparține .

Este tot timpul dornică de lucru , neobosită , mereu in formă .

Sterilizată si operată cu succes de cancer/ carcinom mamar în urmă cu un an (by Catalin Paul Popescu @ CUPPYVET YAZ ) . Lanțurile mamare fiind extirpate în proporție de 80% . Operația a durat aprox 3 ore .
Cel mai bun medic veterinar din câți cunosc. Și printre puținii (alături de soția dansului , doamna doctor Irina Popescu ) care au ales aceasta meserie din dragoste pentru necuvântătoare.





0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: